Yenice Şeker Kanyonunda Doğa Yürüyüşü Yapıldı

Yenice Şeker Kanyonunda Doğa Yürüyüşü Yapıldı

Yayın: 21.04.2015 09:39
Paylaş:
A+ A-

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Yenice Şeker Kanyonunda doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Karabük İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, 19 Nisan 2015 Pazar günü Şeker Kanyonunda doğa yürüyüşü düzenlendi. Şeker Kanyonu ile İncebacaklar Mahallesi arasındaki 4 kilometrelik yol üzerinde yapıldı.

Şeker Kanyonunda yapılan yürüyüşüne, Karabük Vali Yardımcısı Tarkan Keskin , Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Dönmez, Yüksekokulu Derneği Başkanı Aycan Telli, Karabük’ten gelen doğa yürüyüş sevenleri ile vatandaşlar katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması amacıyla çalışma yürüttü.

İlkadım ilçesi Derecik Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurulan bir araçta, otomobilin tavan kısmı ve araçta bulunan çantaya zulalanmış 122 gram uyuşturucu, uyuşturucu öğütücü ve içerisinde uyuşturucu madde bulunan sarma sigara ele geçirildi.

Otomobildeki 2 zanlı gözaltına alındı.