Yenice’de 23 Nisan Başkanı Hazel Bostancı Oldu

Yenice’de 23 Nisan Başkanı Hazel Bostancı Oldu

Yayın: 23.04.2019 22:01
Paylaş:
A+ A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi Yenice’de de öğrenciler resmi kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ettiler.

Bu ziyaret kapsamında Yenice Belediyesi’ni İsmetpaşa İlkokulu öğrencileri ziyaret etti. Yenice Belediyesi’ne Okul Müdürü Ferdi Kurt , Öğretmenler Halil İbrahim Battal ve Aycan Ayan ile birlikte gelen Hazel Bostancı, Erdem İkizoğlu ve Esma Ayan’ı , Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı daire müdürleri ile karşıladı.

23 Nisan dolayısıyla Başkan Çaylı’nın koltuğuna Hazel Bostancı oturdu. Bostancı , çocuk park sayılarının artırılacağını ve sokak hayvanları konusunda önlemler alınacağını söyledi ve telefon ile İtfaiye Amiri Rasim Kökçü’yü arayarak sokak ve caddelerin yıkanması talimatını verdi.

Programın son bölümünde idareci , öğretmen ve öğrencilere hediyeler sunan Başkan Çaylı’ya , İsmetpaşa Okul Müdürü Ferdi Kurt da plaket takdim etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

MediaMarkt, 23 Nisan etkinlikleri için GameZone’u geleneksel oyun alanı yapıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 08:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Metropol İstanbul AVM'de bulunan mağazasındaki GameZone alanını çocukların sokak oyunları oynayabileceği özel bir alana dönüştürüyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, AVM'deki mağazasının GameZone alanında bulunan teknolojik ürünleri 20-23 Nisan arasında kaldıran Mediamarkt, bu alanı çocukların geleneksel oyunları oynayabilecekleri özgün bir oyun alanına çevirecek.

Oyun alanında 20 Nisan'dan itibaren 4 gün boyunca çocuklara, misket, beştaş, seksek, XOX, topaç gibi nostaljik oyunları oynama fırsatı sunulacak.

MediaMarkt, dört gün boyunca çocuklara nostaljik sokak oyunlarını oynama fırsatı sağlarken geleneksel oyun kültürünü öğretmeyi de amaçlıyor.