Yenice’de Fotoğrafçılık kursu ilgi gördü

Yenice’de Fotoğrafçılık kursu ilgi gördü

Yayın: 09.11.2017 22:53
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Yenice ilçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan ve yaklaşık 20 kursiyerin katıldığı fotoğrafçılık kursu büyük ilgi gördü.

Yenice Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erol Köseoğlu ve Karabük Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Grafik ve Fotoğrafçılık öğretmeni Şadiye Akyol önderliğinde öğrenciler aldıkları teorik bilgilerin ardından, Yenice ormanlarına giderek manzara, makro ve uzun pozlama çekimi gerçekleştiriyor. Grafik ve Fotoğrafçılık öğretmeni Şadiye Akyol ve kursiyerler daha sonra fotoğraf teknikleri açısından topluca değerlendirme yaptı.

Yenice Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Erol Köseoğlu kursiyerlerin çok istekli olduklarını belirterek, “Amacımız fotoğrafçılık sanatını tanıtmak, insanların fotoğrafa olan ilgisini bilinçli bir şekilde yapılmasını sağlamak. Açmış olduğumuz kursa katılım bizleri mutlu etmiştir. Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen kursa her yaşta ve meslekten vatandaş katılıyor. Karabük Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Grafik ve Fotoğrafçılık öğretmeni Şadiye Akyol önderliğinde kursiyerler aldıkları teknik bilginin ardından uygulamalı olarak çekimler gerçekleştiriyorlar. Kursiyerlerimiz çok istekli. Uygulamalı çekimler Yenice’nin belirli noktalarında devam edecek. Kurs bitiminde öğrencilerinin çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan bir sergi açacağız. Katılımcılara sertifikalar verilecektir. Bizlerden desteklerini esirgemeyen Yenice Kaymakamı Muhammet Fatih Demirel ve Yenice Orman İşletme Müdürlüğü’ne de ayıca teşekkür ediyorum. ” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaykara Kaymakamı Erbek, öğretmen ve öğrencilerle iftarda bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek, öğretmen ve öğrencilerle iftar yaptı.

Ataköy Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar programına Kaymakam Erbek, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Erbek, iftarda sohbet ettiği öğrencilere derslerinde başarı diledi.