Yenice’de Ihlamur balı konferansı Gerçekleştirildi

Yenice’de Ihlamur balı konferansı Gerçekleştirildi

Yayın: 27.09.2018 22:54
Paylaş:
A+ A-

Yenice İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ilçede Ihlamur Balı ve arı ürünleri konferansı düzenlendi.

Yenice Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda yapılan programa Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Kadriye Sorkun, Doç. Dr. Aslı Özkırım, Araştırma Görevlileri Çiğdem Özenirler ve Deniz Canlı konuşmacı olarak katıldılar. Konferansa, Yortan Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki, daire amirleri, Karabük Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, İşkur İl Müdürü Coşkun Güven, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve çiftçiler katıldı. Katılımcılara, konuşmacılar tarafından Ihlamur Balı ve arıcılıkla ilgili sunum eşliğinde bilgiler verildi. Konuşmacı Prof. Dr. Kadriye Sorkun, Yenice’nin bir dünya cenneti olduğunu, burada Ihlamur balı üretiminin artırılması için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a Kütüphaneler Haftası’nda Ziyaret

Yayın: 28.03.2024 11:32
Paylaş:
A+ A-
Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan, bu yıl 60’ncısı düzenlenen “Kütüphaneler Haftası”nda İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hülya Özgün, İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Orhan Gündüz Vali Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla her yıl, Mart ayında kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri hakkında Vali Yavuz’a bilgi verdi. (Kaynak: Karabük Valiliği)