Yenice’de İnşaat Çalışmaları Sürüyor

Yenice’de İnşaat Çalışmaları Sürüyor

Yayın: 15.09.2018 01:10
Paylaş:
A+ A-

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı Yenice Orman İşletme Müdürlüğünün inşaat, büyük onarım ve tesisat tamirat işlemlerinin yerinde denetimi yaparak gerekli görülen hususlarda talimatlarda bulundu.

Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı’ ya denetimlerde Yenice İşletme Müdür Vekili Serhat Sugeçti ve İşletme Müdür Yardımcısı Ahmet Erkmen eşlik etti.

Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı icra edilen çalışmalarla ilgili yapmış olduğu değerlendirmelerde “Milletimize hizmet verilen tesislerimiz ve personellerimizin kullandığı lojman ve idari binaların iyileştirilmesi amacıyla yapılan inşaat çalışmalarının tamamlanması sonrasında personellerimiz daha yaşanılabilir modern çalışma ortamlarında hizmetlerine devam edeceklerdir. 2018 yılı sonuna kadar bütün yatırım programlarımız tamamlanacak. Tesisler teşkilatımıza ve milletimize hayırlı olsun” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milletvekili Şahin “ Türkiye çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek”

Yayın: 23.04.2024 10:58
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, “Türkiye, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla hedeflerine ulaşacaktır.” Dedi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Şahin, mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 104. yılı ile tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

Türkiye’nin bağımsızlığını ve milli irade hakimiyetini dünyaya ilan ettiği tarihin 23 Nisan 1920 olduğunun altını çizen Şahin, şunları kaydetti:

“Bu özel gün, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, ulusumuzun egemenliğini ve bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği gurur dolu bir gündür. Büyük Millet Meclisimizin, milli mücadelemizde gönüllerde yaktığı ateş en karanlık günlerde aziz milletimizin yolunu aydınlatmış, halkımıza güç, cesaret ve moral aşılamıştır. 23 Nisan 1920 ruhu, bağımsızlık azmimiz ve kararlılığımız, birlik ve beraberliğimize olan inancımız gelecek nesillere aktaracağımız en büyük emanetimizdir. 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu gün, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımıza adanmıştır. Türkiye, çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükselecek, onların dinamizmi ve coşkusuyla hedeflerine ulaşacaktır.

Bu vesileyle, başta Türkiye Büyük Milleti Meclisin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kuruluşundan bu yana, meclis çatısı altında ülkemize hizmet etmiş tüm milletvekillerimize şükranlarımızı sunuyor, aramızdan ayrılanları rahmetle yad ediyorum.

Geleceğimizin mimarları olan çocuklarımıza başarılarla dolu bir hayat diliyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.”