Nerede Kalmıştık..

Nerede Kalmıştık..

Yayın: 06.12.2020 13:56
Paylaş:
A+ A-

Yeniden Merhaba…

Uzun soluklu bir aranın ardından tekrar sizlerleyim. 2014 yılından bugüne gazetemizde yüzü aşkın köşe yazısı yazma fırsatı yakaladım. Hür Kalyoncu Hocamın destekleriyle çıktığım yazım hayatına bazı zamanlar uzun soluklu aralar vermek zorunda kalsam da hiçbir zaman yazmayı bırakmadım. 2016 senesinde girdiğim Karabük Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden geçtiğimiz haziran mezun oldum, halihazırda aynı bölüm ve aynı üniversitede şu sıra yüksek lisans eğitimimi sürdürmekteyim. Gazeteyle hiçbir zaman direkt bağlantım olmadı, bir iki defadan fazla da kapısından içeri adım atmadım. Buna rağmen bana gazetesinin kapılarını açarak düşüncelerimi aktarma fırsatı verdiği için imtiyaz sahibi Ahmet Gölbek’e teşekkürü bir borç biliyorum. Başlarda oldukça heyecanlı ve dinamik bir zeminde devam eden yazılarım zamanla yerini siteme daha sonra ise tatlı bir dinginliğe bıraktı. Bu kentte, bu ülkede ‘’Bizim de dillendirilmeyi hak eden fikirlerimiz dolayısıyla sarf edecek çok sözümüz var’’ mottosuyla devam eden yazım hayatımızda, altı senede o kadar çok elim hadiseye şahitlik ettik ki, bazen arkama dönüp baktığımda inanmakta güçlük çekiyorum. Hak ihlalleri, basının günümüzde geldiği nokta hepinizin malumu. Böyle bir konjonktürde, var olan sorunlara göz yumup kulak tıkayarak başka şeylerden söz etme sahtekarlığına girişmek istemediğimden uzun süredir yazmak istemiyordum. Buraya kadarmış. ‘’Kim bilir, belki bir gün Karabük basın neşriyatı üzerine araştırma yapmak isteyen birileri çıkar, arşivi tararken yazılarımıza denk gelir, fikriyata katkı sunarız’’, düşüncesiyle yazılarıma kaldığım yerden devam edeceğim. Kentte gördüğümüz çarpıklıkları yazmaya devam edecek, aktüel olayların ve ülke siyasetinin nabzını tutmayı da ihmal etmeyeceğiz. Yakında görüşürüz 12 saat çalışıp asgari ücrete talim etmek zorunda kalan emekçi ağabeyim, yakında görüşürüz yeni mezun işsiz öğrenci kardeşim, yakında görüşürüz geçim sıkıntısını iliklerine kadar hisseden emekli amcalar-teyzeler, bu böyle uzar gider, ama biz yakında görüşürüz !

2 kişi görüş bildirdi

  1. Hür Kalyoncu

    Samet yazın dünyasına,aramıza hoşgeldin.Okul bitmiş,yüksek lisansa başlamışsın,hayırlı olsun…Kalemine kuvvet…Görüşürüz inşallah…

  2. BİZİM MEMLEKET

    Değerli kardeşim objektif habercileri mumla aradığımız memleketimizde duayen gazeteci ağabeyimiz Ahmet Gölbek be değerli hocamın yanında memleketimz haberciliğine renk katacağını biliyoruz. Başarılar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çatalzeytinliler Derneği’nin geleneksel iftarı yoğun ilgi gördü

Yayın: 28.03.2024 18:47
Paylaş:
A+ A-

Çatalzeytinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel hale getirdiği ramazan iftarına bu yıl rekor düzeyde katılım oldu.

Yaylacık’ta kahveler meydanında düzenlenen iftar programına siyasi parti adayları, muhtar ve muhtar adayları da katılım sağlarken mahalleli yoğun ilgi gösterdi.

Geleneksel Yaylacık ramazan iftarı organizasyon komitesi bir mesaj yayımlayarak katılımcılara teşekkür etti. Komite mesajında; “Geleneksel Yaylacık iftarımıza katkılarından dolayı;

Çatalzeytin yardımlaşma ve dayanışma derneği yönetim kuruluna, Dernek üyelerimize,

Karabük Yaylacıkspor kulübü sporcuları ve yönetim kuruluna,

Her memleketten gönüllü hayırsever dostlarımıza,

iftarımıza katılan ve bizleri yalnız bırakmayan 1300 değerli misafirlerimize,

bizzat arayarak ve mesaj atarak mazeretleri dolayısı ile katılamayan kardeşlerimize,

organizasyon komitesine, yardımlarını esirgemeyen yemek dağıtım ekibine,

aşçımıza ve yardımcı ablalarımıza etkinliğimizin başlangıcından bitişine kadar emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kulandı.

Karabük Çatalzeytinliler Derneği Başkanı Ozan Şentürk de yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi şöyle seslendi; “1300 kişiye yakın misafirlerimizle Bugün burada güzel bir birlikteliği ortaya koyduk. İftarımıza katılım sağlayan tüm siyasi parti yöneticilerine, mahalle sakinlerimize, uzaktan yakından katılım sağlayan herkese tek tek teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun, Allah bizi onlardan ayırmasın. Ramazan; gönüllerin, insanların bir araya geldiği, sofrada buluştuğu bir aydır. Biz de bugün bunu gerçekleştirdik. Her yıl burada iftar programımızı yapıyoruz. Her yıl da aynı şekilde o heyecanı görüyoruz.

İyi ki varsınız. Destek veren ve katılım sağlayan herkesten Allah razı olsun Allah yardımlarını kabul etsin.”