Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı Yapıldı

Yeniden Refah Partisi İl Divan Toplantısı Yapıldı

Yayın: 29.10.2020 19:58
Paylaş:
A+ A-

Yeniden Refah Partisi Karabük İl teşkilatı Ekim ayı il divan toplantısını Safranbolu’da  gerçekleştirdi. İl Divan Toplantısına konuşmacı olarak Genel Başkan Danışmanlarından, Özçelik-iş Sendikası Eski Genel Başkanı, Kocaeli Kartepe Belediye Eski Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras  katıldı.

Aras toplantı öncesi  Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesini ziyaret etti. Daha sonra Safranbolu eski çarşı esnafıyla bir araya geldi. Esnaf ziyaretlerinde konuşan Aras “bizler birebir çalışıyoruz, ulusal medya bizlere yer vermemeye gayret etse de bizim gayretimiz de ne olursa olsun halkımıza ulaşmaktır, kazancınıza Allah bereket versin” temennilerinde bulunuldu. Yapılan İl Divan Toplantısında konuşan İl Başkanı Bilal Bostancı “Ülkemizin içinde bulunduğu Ekonomik, Sosyal, Siyasal ve Ahlaki sıkıntıların her birinin farkındayız. Milli Görüşçüler olarak omzumuzdaki düşen yükün de farkındayız. Bizler yılmadan var gücümüzle çalışıyoruz ki önce ilimiz, ülkemiz ve dünyaya refah gelebilsin. Bu sorunları çözebilecek dirayet, feraset, basiret ve hidayetin seçime girebilecek 15 parti içerisinde yalnızca biz Yeniden Refah Partililerde var bunun da farkındayız. Bu sebepledir ki 10 adım atma imkanımız varken 9 adım atarsak, Allah bizlere atmadığımız o 1 adımın hesabını sorar. Bu bilinçle, Karabük’ün ve ülkemizin tüm sorunları için gece gündüz demeden çalışıyor ve halkımızla bir araya geliyoruz. Biliyoruz ki yaptığımız çalışmalarımız, günü geldiğinde meyvesini verecektir. Tüm katılımcılara ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Valisi Mustafa Yavuz’a Kütüphaneler Haftası’nda Ziyaret

Yayın: 28.03.2024 11:32
Paylaş:
A+ A-
Her yıl Mart ayının son haftasında kutlanan, bu yıl 60’ncısı düzenlenen “Kütüphaneler Haftası”nda İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, Karabük İl Halk Kütüphanesi Müdürü Hülya Özgün, İl Halk Kütüphanesi Müdür Yardımcısı Orhan Gündüz Vali Mustafa Yavuz’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Şahin, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmek amacıyla her yıl, Mart ayında kutlanmakta olan Kütüphaneler Haftası etkinlikleri hakkında Vali Yavuz’a bilgi verdi. (Kaynak: Karabük Valiliği)