Yeniden Refah Partisi’nde tempo yükseliyor

Yeniden Refah Partisi’nde tempo yükseliyor

Yayın: 04.02.2023 18:02
Paylaş:
A+ A-

Herhangi bir ittifaka dahil olmadan seçim hazırlıklarını sürdüren Yeniden Refah Partisi’nde hızla artan üye sayıları dikkat çekiyor.

Sık sık esnaf ve STK ziyaretleri ile temposunu artıran Yeniden Refah Partisi özellikle gençlerin ilgi odağı haline geldi. Karabük İl Başkanı İsmail Özer “İl ve ilçelerimizdeki STK’larla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyoruz. Esnaflarımızı geziyoruz. Onlarla dertleşiyoruz. Yeniden Refah Partisi’nin projelerini, milli kaynak paketlerimizi anlatmaya devam ediyoruz” dedi.

Bölgenin Sesi’ne konuşan Başkan Özer ülke genelinde olduğu gibi Karabük’te de yoğun bir üye akımı olduğuna dikkat çekerek “Halkımızdan gerçekten yoğun teveccüh var. Saha çalışmalarımızda bunu gördüğümüz gibi, üye sayılarımızda da hissedilir bir artış var.

Her gün partimize gelerek üye olmak istediğini söyleyen insanımız var. Bu hareketlilik teşkilatlarımızdaki çalışma şevki ve motivasyonu da olumlu manada etkiliyor” ifadelerini kullandı.

Yargıtay’ın açıkladığı siyasi partilerin üye sayılarında açık ara önde olduklarını vurgulayan Yeniden Refah Partisi Karabük İl başkanı İsmail Özer, “Türkiye genelinde üye sayısını en fazla artıran parti konumundayız. Bu da sorumluluğumuzu bir kat daha artırıyor. Üye sayılarındaki patlamayı sandıklara da yansıtmak için tüm teşkilat kademelerimizle birlikte yoğun tempoda çalışmaya devam ediyoruz. Seçim takvimi netleştiğinde adaylarımızla birlikte iddialı biçimde seçimlere gireceğiz” diye konuştu.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kurum Müdürlerinden Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 19.04.2024 13:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Karabük Belediye Başkanı seçilen Özkan Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Ticaret İl Müdürü Ferudun Karataş, Karabük Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İsrafil Yıldız, Karabük Organize Sanayi Bölgesi İl Müdürü Alper Tolga Saka, KOSGEB İl Müdürü Serhat Saygın, KARGAZ Karabük İşletme Müdürü Cengiz Mancıoğlu ve BAKKA YDO Koordinatörü Sakin Eren’e nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için teşekkür etti.