Yol Genişletme ve Asfalt Çalışmaları Sürdürümüyor

Yol Genişletme ve Asfalt Çalışmaları Sürdürümüyor

Yayın: 12.03.2016 13:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi, yerleşim alanları ile grup yollarında genişletme ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Karabük’ün tüm mahallelerinde belirlenen alanlarda çalışmalar yapan Belediye ekipleri, bu alanlarda yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarını sürdüren Karabük Belediyesi, 100. Yıl Mahallesinde yol genişletme ve asfalt serimi çalışmaları yapıyor. Asfaltlama hizmetinin son derece önemli olduğu belirtilen açıklamalarda, yolların kaliteli olmasının Karabük’ün kalitesinin ortaya konması açısından çok önemli olduğu vurgulandı. Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının düzgün olması gerektiğini dile getiren Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “İlimizin kalitesini arttırmaya devam ediyoruz. Karabük’ümüze yakışmayan her türlü kusuru ve eksiklikleri tespit edip anında düzeltme yoluna gidiyoruz” dedi.

Yorumlar

  1. Adnan

    Şu haber başlığını arkadaşlar bir de düzgün yazsalar iyi olacak.Ciddi bir iş yapıyorsak onu önce kendimiz ciddiye almalıyız.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te İntihar Girişimi

Yayın: 25.04.2024 15:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün girişinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Binası önünde bulunan üst geçitte az önce intihar girişimi oldu. İntihar girişimi kısa sürede engellenirken intihar teşebbüsünde bulunan kişinin kadın olduğu öğrenildi. Bilgiler geldikçe güncellenecektir.