YÖREX Katılımcılarından Safranbolu TSO’ya Teşekkür

YÖREX Katılımcılarından Safranbolu TSO’ya Teşekkür

Yayın: 07.11.2019 21:45
Paylaş:
A+ A-

Antalya Ticaret Borsası tarafından Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) destekleriyle gerçekleşen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına, Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) stant kurarak ilk defa Safranbolu’nun yöresel ürünleri tanıttı.

Safranbolu TSO fuara katılım sağlayan firmalarla fuar değerlendirme toplantısı gerçekleşti. Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünleri olan Safranbolu safranı ve lokumunun yanı sıra sirkesinin de tanıtıldığı fuarda, katılımcılar memnun kalarak Safranbolu standı kuran Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etti. Toplantıya katılan bir lokum firması yetkilisi İrfan Partal, safran çiftçisi İsmail Yılmaz ve bir sirkesi firması yetkilisi Muharrem Uğur Ünsal, fuara Safranbolu standı açılarak bir ilkin gerçekleştiğini Safranbolu’nun yöresel ürünlerinin tanıtması ve bilinirliğinin artması için çaba sarf eden Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür ederek bunun gibi fuarlara destek olunması gerektiğini belirtti.

Safranbolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sami Acar, “YÖREX Yöresel Ürünler Fuarına katılım sağlayan firmalarımızla fuar değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Fuarı değerlendirerek eksiklerimizi artılarımızı masaya yatırarak önümüzdeki yıllarda standımızı nasıl zenginleştirebiliriz, ilçemizin ve yöresel ürünlerimizin tanıtımını en iyi nasıl yapabilirizin cevaplarını aradık. Fuara katılarak 5 gün boyunca Safranbolu’muzun yöresel ürünlerini tanıtmak için elinden geleni yapan firmalarımıza bende teşekkürlerimi bildiriyorum. Safranbolu’muza değer verecek projelerin içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da sıcak havayı fırsat bilenler denize girdi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'un Ortahisar ilçesinde sıcak havayı fırsat bilenler denize girdi.

Hava sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü ilçede güneşli havayı değerlendirmek isteyenler, sahil şeridindeki plajlara geldi.

Vatandaşların bazıları sahilde yürüyüş yaparken kimileri denize girdi.

Tatil için ailesiyle İstanbul'dan gelen Yusuf Aydın, AA muhabirine, sıcak havayı sahilde değerlendirdikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Çocuklarıyla denizde güzel zaman geçirdiklerini ifade eden Aydın, “Kum oldukça sıcaktı ve çocuklarımı çağırdım. 'Denize girebilecek miyiz?' diye bir deneyelim dedik ve hep birlikte yüzdük. İyi ki de yüzmüşüz, deniz çok güzel ve temiz, su oldukça da soğuk. Hem sağlık hem de keyif için girelim dedik ve iyi ki de girmişiz. Yarın da hava sıcak olursa girmeyi isteriz.” diye konuştu.

Aydın, nisan ayı içerisinde ilk kez Karadeniz'de denize girdiğini ifade ederek, “Normalde Karadeniz daha geç ısınır. İlk defa hayatımda nisan ayında Karadeniz'de denize girdim. Güzel oldu, inşallah devamı gelir.” dedi.