Yüz yüze, gönül gönüle’ ziyaretleri, Eflani’de devam etti

Yüz yüze, gönül gönüle’ ziyaretleri, Eflani’de devam etti

Yayın: 07.09.2022 16:52
Paylaş:
A+ A-

 

AK Parti Karabük İl Başkanı Av.İsmail Altınöz, ‘Yüz Yüze Gönül Gönüle’ ziyaretleri çerçevesinde milletvekilleri ve teşkilat mensupları ile birlikte Eflani ilçesini ziyaret etti.

Saha çalışmalarında Eflani ilçesinin farklı mahallelerinde esnaf, vatandaş ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden AK Parti Teşkilatları, bunun yanı sıra ziyaretler kapsamında, Eflani Kaymakamı Büşra Güneş’i, Eflani İlçe Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü, Eflani İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Eflani İlçe Özel İdare Müdürlüğü, Eflani İlçe Müftülüğü, Eflani İlçe SYDV, Eflani İlçe Tapu Müdürlüğü, Eflani İlçe Nüfus Müdürlüğü, Eflani İlçe Mal Müdürlüğü’nü, Eflani PTT, Eflani Orman İşletme Şefliği, Eflani İlçe Polis ve Jandarma teşkilatı, Eflani İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Eflani 1403 sayılı Tarım Kredi Kooperatifi ve Eflani Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz’ı ziyaret etti.

AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada; “Eflani ilçemizde bizleri ağırlayan hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyor, tüm personellere, görevlilere çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” Diye konuştu.

Ziyaretlerde, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’da hazır bulundu(Ergin Eruğrul)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.