184 Bin Kişinin Katıldığı Yarışmada Birinci Oldu

184 Bin Kişinin Katıldığı Yarışmada Birinci Oldu

Yayın: 10.04.2022 15:42 |Güncelleme: 11.04.2022 05:32
Paylaş:
A+ A-

Millî Eğitim Bakanlığı Protokolü ile Uluslararası Eğitimciler Derneği tarafından 27 Mart 2022 Pazar günü düzenlenen “Kaybedeni Olmayan Yarışma” sloganı ile hareket eden “Aydınlık Yarınlara” adlı Kitap Okuma Yarışmasında Mehmet Vergili Fen Lisesi Öğrencisi Ahmed Etka Taşcı Ülkemizde 81 ilde, yurt dışında 37 ülkede,  toplam 184. Bin  kişinin katıldığı yarışmada lise kategorisinde birinci oldu.

 

Elde etmiş olduğu başarısından ötürü öğrenci Ahmed Etka Taşçı’yı, öğrencinin  başarısında emeği geçen okul idaresini, öğretmenlerini ve ailesini tebrik eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, öğrencinin başarılarının devamını dileyerek “Öğrencilerimiz başarıya doymuyor. Son zamanlarda sosyal, kültürel ve sportif başarılarımız sistematik olarak artarak devam etmektedir.  Yerel, ulusal ve uluslararası yarışmalara öğretmenlerimiz, öğrencilerimizi disiplinli, planlı ve istikrarlı bir şekilde hazırlıyorlar. Bu hazırlıklar neticesinde önemli başarılar elde ediyoruz.Geleceğimize yön verecek vizyonumuz ile eğitimi bilgiden beceriye, beceriden görgüye, ahlaka taşımayı hedeflerken başarının anahtarının; disiplin, istikrar ve istikamet olduğunu biliyor ve bu düstur ile yola devam ediyoruz.

 

Tüm öğrenicilerimizin daha nice büyük başarılara imza atması temennisi ile tekrardan öğrencimizin başarısından ötürü tüm emeği geçenleri tebrik ediyor, eğitim ailemizin tüm üyelerine başarılar diliyorum.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.