29 Şubat’ta Sona Eriyor

29 Şubat’ta Sona Eriyor

Yayın: 05.01.2016 10:19
Paylaş:
A+ A-

Karabük belediyesince yapılan açıklamada,Ölçü ve Tartı Aletlerinin Muayenesi için bildirim verilmesi 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar kanununa göre ölçü ve tartı aletlerinin iki yılda bir yapılan periyodik muayene ve damgalama işlemleri için bildirim verme süresi başladığı haber verildi.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Damga yılı 2014 olan ölçü ve tartı aleti sahipleri, bildirimlerini Belediyemiz Ölçü ve Ayar Memurluğundan 29.02.2016 tarihine kadar ölçü ve tartı sahipleri tarafından alınacak ve doldurarak teslim edeceklerdir. İş yerlerinde ve elinde ölçü ve tartı aleti bulunanların cezai duruma düşmemeleri için 29.02.2016 tarihine kadar bildirimlerini vermeleri gerekmektedir” şeklinde bilgilere yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.