Her Telden (8.Ekim.2015)

Her Telden (8.Ekim.2015)

Yayın: 08.10.2015 08:40
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ ADAYI SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN “TEMELİ BİRLİKTE ATARIZ..”,BAŞKANI SAYIN VERGİLİ “YAPAMAZLAR..”
Karabük bir anda EMEKLİLERE UCUZ EV YAPILMASI olayına kilitlendi ve bunun için yapılan TALEP TOPLAMA işine 7 BİNİ aşkın EMEKLİ katılmış..
Yani,7 BİNİ AŞKIN EMEKLİ “BENDE EV İSTERİM..” demiş.
Dernek Yöneticileri TALEPTE BULUNAN EMEKLİLERE kendisi veya eşi üzerinde kayıtlı evi olanların bu haktan yararlanmalarına imkan olmadığını net bir dille anlatmışlar.
OLAY BİR ANDA SİYASET ZEMİNİNE KAYDI..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Adayı Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,bu projeyi eleştiren Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’YE bir gönderme yaptı ve “TEMELİ RAFET BEYLE BİRLİKTE ATARIZ..” dedi.
Buna karşılık Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ çok sert bir tavır alarak “7 BİN KONUT YAPAMAZLAR.UMUT TACİRLİĞİ YAPIYORLAR.YAKINDA SOKAKLARDA GEZEMEZLER.700 KONUT YAPSINLAR HEYKEL DİKERİM..” gibi açıklamalar yapıyor.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN olayın tam bu noktasında “GELİŞMELERİ KEŞKE RAFET BEY KARDEŞİM BİZE SORSAYDI.İŞİN ÖZÜ HAKKINDA DETAYLI BİLGİSİ YOK.BİZ KENDİSİNE ANLATIRDIK..” açıklamalarda bulunuyor.
Sonra da “TEMELLERİ BİRLİKTE ATARIZ..” diyor..
Dernek Yöneticileri “BAŞKAN BİZE DESTEK VERECEĞİNİ SÖYLEDİ..” diyor.
Güzel bir gelişme SİYASETİN GÖBEĞİNE düşüverdi Karabük’te..!!
Yine de EMEKLİLER UMUTLA BEKLİYORLAR..

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL “AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR..”
Basın Mensupları ile yapılan kahvaltı sırasında kısa bir konuşma yapan AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,Partisinin yeniden TEK BAŞINA İKTİDARA YÜRÜDÜĞÜNÜ iddia etti.
Sayın BURHANETTİN UYSAL “7 HAZİRAN SEÇİMİNDE,KARABÜK BİR YOL KAZASI YAPTI VE AK PARTİ BİR MİLLETVEKİLİ KAYBETTİ.1 KASIM GÜNÜ BUNU TELAFİ EDECEĞİZ..” anlamında açıklamalarda bulundu.
AK Parti’nin 7 Haziran Genel Seçim sonrasında TEK BAŞINA İKTİDARI yakalayamamasının Ülkeye ağır bir fatura çıkarttığını anlatan AK Parti Milletvekili Adayı Sayın BURHANETTİN UYSAL “BİRDEN TERÖR HAREKETLERİ BAŞLADI ve YÜZLERCE ŞEHİT VERDİK.HEPSİNE DE EN SAMİMİ DİLEKLERİMLE RAHMET DİLİYORUM..” DEDİ.
Daha sonra “EKONOMİK GİDİŞİN..” bozulduğuna dikkat çeken Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,1 Kasım Erken Genel Seçiminde Partisinin TEK BAŞINA İKTİDARA GELEREK,Ülkemizi yeniden İSTİKRARA KAVUŞTURACAĞINI ileri sürdü.
AK Parti Milletvekili Adayı Sayın UYSAL,özellikle Safranbolu’da yoğun bir tempo da çalıştıklarını anlattı ve “BU TARİH VE KÜLTÜR KENTİMİZ,1 KASIM GÜNÜ AK PARTİYE TARİHİNE VE KÜLTÜRÜNE YAKIŞIR BÜYÜKLÜKTE BİR OY VERECEKTİR..” dedi.
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,EFLANİ Seçmenlerinden gördükleri çok büyük ilgiye de dikkat çekerek “BU İLÇEMİZ SEÇMENİ BİZE ÇOK AMA ÇOK BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR.ÇOK SAMİMİ,EFLANİ’NİN ÇOK CANA YAKIN BİR SEÇMEN KİTLESİ VAR..” ifadelerini kullandı.
Prof.Dr.Sayın UYSAL SEÇİM SONUCUNDAN ÇOK UMUTLU..

AK PARTİ İL YÖNETİMİNDEN BİR KARDEŞİMİZ “SENCE CHP BU SEÇİMDEN NE KADAR UMUTLU..” DİYE SORDU..
Geçtiğimiz akşam,AK Parti İl Yönetiminden bir kardeşimiz “ABİ SENCE CHP BU SEÇİMDEN NE KADAR UMUTLU..” diye sordu ve daha sonra da “ASİT KÖYÜNDE Kİ PARK AÇILIŞINDA Kİ TABLOYU GÖRMÜŞSÜNDÜR..” dedi.
“NE VAR O TABLO DA..” diye sorduk..
“ABİ,CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI AÇILIŞTA KURDELA KESİYORDU.SANKİ KARABÜK SEÇİMİ İÇİN CHP’LİLERE BİR MESAJ VERİLİYORDU,OYLARI MHP’YE KAYDIRIN GİBİ BİR MESAJ VERİLİYORDU..” dedi.
Sevdiğimiz,önemli bir Siyasetçi olan bu kardeşimize “VALLAHA,BEN O BİRLİKTE VERİLEN RESMİ SENİN GİBİ OKUMADIM.TAM TERSİ,CHP MİLLETVEKİLİ ADAYI,MHP TABANINA BU SEFER OYLAR CHP’YE MESAJ VERMİŞ OLAMAZ MI..?” dedik.
“ ABİ KEŞKE ÖYLE OLSA,AMA,SANKİ CHP’LİLER KENDİ PARTİLERİNDEN UMUDU KESMİŞ GİBİ DURUYORLAR.GEÇEN GÜN ŞİRİNEVLER’DE ÜÇ EMEKLİ ABİ,BİZİM ŞANSIMIZ PEK YOK,O NEDENLE MHP’YE Mİ OY VERSEK DİYE DÜŞÜNÜYORUZ..” dedi diyerek bilgiler verdi.
“YOK CANIM,SANDIKTA YİNE CHP’YE OY VERİRLER..”falan dedik.
“BİZDE ÖYLE TAHMİN EDİYORDUK AMA..” dedi o AK Partili kardeş.
Birkaç seçim bu yönlü gelişmeler oldu galiba..!!
Bu defa da olur mu dersiniz..?

AK PARTİLİ BİR KARDEŞİN İDDİALARINI,CHP’Lİ BİR KARDEŞİMİZE SORDUK..” TAM TERSİ MHP’DEN BİZE OY GELİYOR..”
AK Parti İl Yönetiminden önemsediğimiz ve sevdiğimiz bir kardeş bize “CHP’LİLER UMUTSUZ GÖRÜNÜYORLAR VE MHP’YE OY VERMEYİ DÜŞÜNEN CHP’LİLERE RASTLADIM..” demişti.
BUNLARI YAZDIK.
Sonra da,böyle bir gelişme var mı diyerek CHP içinde önemsediğimiz,görüşlerine hep saygı duyduğumuz bir CHP’Lİ kardeşimize bunu sorduk,ciddi/ciddi sorduk.
“ABİ TAM TERSİNE GELİŞMELER YAŞANIYOR..” dedi.
“MHP’Lİ veya GEÇEN SEFER MHP’YE OY VERMİŞ ÇOK GENİŞ BİR KESİM BU KEZ,AÇIK/SEÇİM BİZE OY VERECEKLERİNİ VE KENDİ ÇEVRELERİNDE BUNUN ÇALIŞMALARINI YAPTIKLARINI SÖYLÜYORLAR..” şeklinde bilgiler verdi.
“PEKİ NEDEN CHP’YE OY VERECEKLERİNİ SÖYLÜYORLAR..” diye sorduk “PARTİ İÇİNDE Kİ GELİŞMELERDEN RAHATSIZ OLANLAR VAR.BİZİM ADAYLARIMIZIN KARABÜK’LÜ OLMASINDAN DOLAYI OY VERECEKLERİNİ SÖYLEYENLER VAR..” dedi.
CHP’Lİ o kardeşimiz “ÖZELLİKLE GENÇ KESİMDEN BU YÖNLÜ ÇOK CİDDİ OY AKIŞI OLACAK.BUNU 2 KASIM GÜNÜ HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ..” iddialarını dile getirdi.
“ABİ MHP GENEL MERKEZİNDEN BAŞLAYAN,KARABÜK’E KADAR İNEN BİR DİZİ GELİŞMEDEN/GELİŞMELERDEN BÜYÜK RAHATSIZLIK DUYAN MHP’Lİ KESİM VAR.BUNLARIN KÜÇÜK BİR KESİMİ AK PARTİYE GİDİYOR.AMA BÜYÜK KESİM BİZE GELİYOR..” şeklinde bilgiler verdi..
“BU DEFA OY KAYMASI TERSİNE DÖNDÜ..” dedi.
“CHP, HİÇ, AK PARTİYE KOLTUK DEYNEYİ OLMADI Kİ..” dedi.

SİYASİ PARTİLERİN “TROLL EKİPLERİ Mİ YAZIYOR O YORUMLARI..” YOLUNDA Kİ İDDİALAR,KAFA KARIŞTIRIYOR..!!
Gazetemizin İNTERNET Sayfasının YORUM KÖŞESİNE Siyasi içerikli yorumlar gönderiliyor,özellikle son günlerde ve özellikle EMEKLİ İÇİN YAPILACAK UCUZ KONUTLAR üzerinden gelen yorumlar çoğaldı..
Bununla birlikte bir iddia da gündeme getiriliyor.
İddiaya göre SİYASİ PARTİLERİN TROLL EKİPLERİ varmış ve rakip Siyasi Parti için eleştiriler getiriyorlarmış,çeşitli isimler altında bu TROLL EKİPLERİ yorumlar yazıp/yolluyorlarmış.
BU OLABİLİR Mİ..?
Eğer bu yolla ALGI YARATILIYORSA,ELBET OLABİLİR..
Biliyorsunuz,şu anda ALGI SÖZCÜĞÜ çok revaçta ve ALGI YARATARAK SONUCA varan işlerin olduğundan söz ediliyor,o nedenle Siyasi Partiler TROLL EKİPLERİ kurmuş olabilirler.
TROLL EKİPLERİNİN dışında yazanlar veya bu ekiplerden yazanlar yazdıklarının HUKUKSAL SORUN YARATMAMASI için özel bir özen göstermek zorundalar..
YOKSA KENDİLERİ ZARAR GÖRÜRLER..
Eleştiri yapın,sonuna kadar eleştirin,ancak,HAKARETE ASLA YANAŞMAYIN,bundan hem bireysel olarak kendiniz,hem de uğruna ALGI YARATMAK istediğiniz ideolojiniz,Siyasetiniz zarar görebilir..
SİYASİ YORUMLAR ÇOĞALDI GERÇEKTEN..
TROLL EKİPLERİ kuruldu iddiaları var.

TOKİ “UCUZ KONUTU YALNIZCA EMEKLİLER İÇİN YAPMIYOR,DAR GELİRLİLER İÇİN YAPIYOR..” VE İŞ BÜYÜYEBİLİR..!!
1 Kasım Genel Seçimleri öncesinde,Karabük Siyaseti EMEKLİLER İÇİN UCUZ KONUT YAPIMINA kilitlendi sayılır ve bu nokta da AK Partililer ile Karabük Belediye Başkanı arasında şiddetli bir mücadele/çekişme var.
MHP TEŞKİLATLARI ve MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SESSİZ..
Onların bu konuya ilişkin herhangi bir açıklaması yansımadı basına..!!
Ancak OLAYIN SEYRİ DEĞİŞECEK GALİBA,zira,TOKİ Başkanı bir açıklama yaparak “BİZ DAR GELİRLİ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN UCUZ KONUT ÜRETECEĞİZ.BUNUN YÜZDE 25 KADARINI DA EMEKLİLERİMİZE AYIRACAĞIZ..” ifadelerini kullandı.
Şimdi EMEKLİLERDEN SONRA,DAR GELİRLİLER içinde KONUT YAPIMI için TALEP TOPLANIRSA,işin seyri değişmez mi,İŞİN ENCAMI GENİŞLEYİP,BÜYÜMEZ Mİ..?
TOKİ Başkanı çok net ifade ediyor..
“AYLIK 250 LİRA TAKSİTLERLE VE 20 YIL SÜRELİ BORÇLANDIRMA İLE DAR GELİRLİLER İÇİN KONUT YAPACAĞIZ..” diyor ve bunların yüzde 25 kadarını da EMEKLİLERE vereceğiz şeklinde açıklıyor.
KARABÜK’TE 7 BİN EMEKLİ UCUZ EV TALEBİ YAPTI..
Şimdi DAR GELİRLİLER içinde böyle bir talep toplanır mı..?
Ne dersiniz,BU HAMUR DAHA ÇOK SU KALDIRIR gibi sanki..!!

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY SAYIN ŞAHİN’İN KARABÜKSPOR İLGİSİ..
Önce ki gün AK Parti tarafından düzenlenen ve Milletvekili Adaylarının katıldığı KAHVALTI başlamadan önce Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Adayı Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bize KARABÜKSPOR ile ilgili sorular sordu.
CEVAPLAMAYA ÇALIŞTIK.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN KARABÜKSPOR’A çok büyük bir ilgisi var ve bu ilgiyi TARAFTARLIK noktasında bile tanımlamak mümkün,KARABÜKSPOR sevdası olarak bile görmek mümkün..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,çok büyük katkı vererek çıkarttığımız,103 dönümlük ARAZİ NE OLDU diye sordu,Yönetimden ayrıldığımız için akıbetini bilmediğimizi anlattık.
SPORDAN SORUMLU DEVLET BAKANLIĞI yaptığı dönemde,Sayın ERDENAY OFLAZ’IN çalışmaları ile İDDİA OLAYINA izin verdiğini anlattı Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ve “KULÜPLERİN EN CİDDİ GELİR KAYNAĞI HALİNE GELDİ İDDİA..” olayını anlattı.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN Kulüplerin ALT YAPI olayına girdi ve “KULÜPLERİMİZİN MUTLAKA ALT YAPIYA ÇOK CİDDİ EMEK VERMESİ,ÖNEM VERMESİ GEREKİR..” şeklinde görüşler dile getirdi.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN KARABÜKSPOR ile çok ama çok yakından ilgileniyor,kendisine KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN mutlaka kendi TÜZEL KİŞİLİĞİ ADINA TESİSLER,GAYRI MÜLKLER EDİNMESİ gerektiğini söyledik,hak verdi.
İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR’DA alt yapıya değindi..
Sayın ŞAHİN,KARABÜKSPOR üzerine titriyor adeta.
Bundan mutluluk duymamak mümkün mü..?

ALLAH KORUSUN,ÖRNEĞİN BİR SAVAŞ NEDENİ İLE VEYA BİR BAŞKA NEDENLE “SEÇİM KARARI İPTAL OLSA..!!”
Allah Korusun,bir savaş nedeni ile veya bir başka herhangi bir nedenle 1 KASIM ERKEN GENEL SEÇİMİ iptal edilse,gündemden belirsiz bir süre için kaldırılsa NE OLUR bir düşünün..
TBMM AÇILIR VE GÖREVİNİ SÜRDÜRÜR DEĞİL Mİ..?
O zaman KARABÜK MİLLETVEKİLİ OLARAK Sayın OSMAN KAHVECİ ile Sayın DURMUŞ YALÇIN devam ederler ve çok büyük bir ihtimal BÖYLE SEÇİM HÜKÜMETİ değil,ciddi bir KOALİSYON HÜKÜMETİ kurulur.
ÖYLE OLMAZ MI..?
KOALİSYON HÜKÜMETİ AK Partisiz olmayacağına göre CHP veya MHP ile olacağına göre,bu HÜKÜMETİN YEREL YANSIMASI nasıl olur,lütfen bir düşünün..!!
CHP İle Koalisyon Hükümeti kurulursa,bundan sonra yapılacak İLK SEÇİMDE CHP Karabük’te önemli bir ivme yakalar ve gerek Milletvekili,gerekse Yerel Seçimlerde çok iddialı hale gelir..
SEÇİMİN ERTELENDİĞİNİ BİR DÜŞÜNÜN İSTERSENİZ..
BAKIN ORTAYA NELER/NELER ÇIKAR..!!
Zaman/zaman bunları düşünün,hiçbir zararınız olmaz..

YENİŞEHİR ÇAMLIK MEVKİİ’NDE YAPILACAK İMAM/HATİP KÜLLİYESİ/OKULU VE KARDEMİR’İN EKONOMİK DURUMU..
Hatırlarsınız,MİLLİ EĞİTİM Müdürlüğü bünyesinde ki bazı görevliler,geçmiş yıllarda OKULLARI DOLAŞARAK nereleri İMAM/HATİP Okulu haline getiririz şeklinde araştırma yapmışlar ve geniş bir kesimi huzursuz etmişlerdi..
SONRA SOKAKLARDA EYLEMLER YAPILMIŞTI.
Bu sorunun giderilmesi amacı ile Karabük Milletvekili Sayın OSMAN KAHVECİ devreye girmişti ve ÇAMLIK MEVKİİ’NDE mülkiyeti KARDEMİR’E ait bir alan bulunmuştu.
Hatta KARDEİR O ALANI VERİRKEN,İNŞAATI DA BİZ YAPARIZ şeklinde bir söz verilmiş,bu sözler PROTOKOLA bağlanmıştı ve o alanın İMAR TADİLATI henüz yapılmadı,Belediye İMAR KOMİSYON yakında bu tadilatı yapar herhalde.
PEKİ KARDEMİR BU İNŞAATI YAPAR MI/YAPABİLİR Mİ..?
Zira,bilindiği gibi,KARDEMİR 2015 Yılının ilk altı ayını 94 milyon lira civarında bir zarar ile geçti,üçüncü üç aylık bilançolar henüz açıklanmadı ve zarar çıkması ihtimali çok güçlü.
Ayrıca 750 milyon dolar CİVARINDA BİR BORÇ STOKU VAR..
KARDEMİR BU DURUMDA O İNŞAATLARI YAPAR MI DERSİNİZ..?

8 kişi görüş bildirdi

  1. Gönderen

    Çelik İş sendikası da TOKİ’ye başvursa ya. Kardemir çalışanlarından evi olmayan vatandaşlar ev sahibi yapıp dua alırlar. Bazı yerlerde organize sanayi çalışanlarına bile TOKİ ev yapacakmış.

    Bizim organize sanayide çalışanlara da yapılabilir mesala. Organize sanayi bölgesine yakın bir yerde arsa bulunur. Çalışanlar kendi evlerinde otururken TOKİ’ye kira öder gibi taksitlerini öderler. Evler işlerine yakın olacağı için ömürleri yollarda geçmez….

  2. HAVA ALANI ve VAADLER...

    Eski rektör Burhanettin Uysal şehrimize havaalanı yapacağını beyan ediyor,öte yandan M.Ali Şahin’in basına yaptığı açıklamada havaalanı projesi yoktu….Başbakan Davutoğlu da Karabük’te yaptığı mitinkte dağların arasında uygun bir yer yok buraya hava alanı yapamıyoruz demişti…Öte yandan yeni rektör de benim önceliklerim arasında havaalanı yok dedi……Neye,Kime inanalım????Bir bütünlüğü olmayan parti ve aday görüntüsü…,..Mehmet Ali Şahin isteseydi geçen dönem herşeyi hazır olan bu projeyi hayata geçirebilirdi…Çünki kendisi, net olarak bu projeye sıcak bakmadığını yakın çevresine söylemişti…Oysa gelişmiş bir ulaşım şehrimizin dünyaya açılan kapısıdır,rekabet ve kültürel değişim ve dönüşümün anahtarıdır….Karabük bu hizmetten mahrum edilmemelidir…..MHP proğramına bakıldığında ise Eflaniye havaalanı denmektedir…Buradan Eflani 50 km….Zaman kaybını,taşıma maliyetlerini bir düşünmek gerekir ..Oysa üniversite alanında hertürlü fizibilitesi bitmiş bir yer varken bura neden öngörülüyor?????Bazılarının oralardan arazi kapattıkları biliniyor….Yine rant,yine rant..Bu rantın içinde kimler var Karabük’te biliniyor……Seçim zamanı vaadler havada uçuşuyor……Ülkenin kaynaklarını yandaşlarına peşkeş çeken,ülkeyi borç batağına sürükleyenler,koltuk deynekçileri olanlar,seyredenler bu vaadleri yerine getiremez……ÖNCE TÜRKİYE,ÖNCE KARABÜK……

  3. Sayın Vergili,siyaset mi hizmet mi

    1.Rafet bey çıktı diyor ki 7bin konut yapamazlar sokağa çıkamazlar.Bu yaptığının adı tamamen algı yönetimidir.Kimse 7bin konut yapılacak dememiştir. 7Bin talep toplandı demiştir.Bakın tekrar yazıyorum,talep sayısıdır 7bin. Bu sayı Tokiye verilir toki kaç tane yapacaksa yapar, talepler arasından uygun sartları sağlayanlar için kura çekilir.500 kişi bile ev sahibi olsa Karabuk için çok buyuk hizmettir.
    2.Sayın Gölbek’in dediği gibi kendisi ve eşi üzerine ev sahibi olmaması gerekirken bizim insanımız bu şartı sağlamadığı halde yine de başvuru yapmıştır.Sayısını dernek yöneticileri bilir.
    3.Rafet bey’in bu konuyu bu kadar gündeme getirmesinin sebebi tamamen kendi siyasi geleceğidir. Bu evler yapılırsa , yapılabilirse AK parti bu işten fayda sağlayacağı için olayı siyasi zemine çekip çamur atma politikası yürütmektedir.Kesinlikle emekliyi düşünmemektedir.
    4.Rafet bey belediye başkanı seçildiğinde MHP rozetini çıkarmıştı, ama şu anda MHP il başkanından daha çok çalışıyor.Bu mu çıkmış rozet sayın vergili.
    5.Durmuş Yalçın hala Karabuk MHP milletvekili.Neden hiçbir açılışınızda,hiçbir toplantınızda yok kendisi. Bilmem kaçyuzbin para harcatıp milletvekili yaptıktan sonra tekrar seçilemez deyip yarı yolda bıraktığınız için mi?
    6.Karabuk’te sizin uslubunuza karsılık bir de Mehmet ali Şahin uslup ve efendiliğini görünce takdir ediyoruz onları.
    7.2011 yerel seçimlerinde aldığınız oyu sonuna kadar hakkettiniz fakat 2014 yerel seçimlerinde verdiğimiz oydan pişmanız.Hizmet peşinde koşacağınıza siyaset peşinde koşuyorsunuz.

  4. OY UĞRUNA

    YERİ YURDU ,FİYATI,ŞARTLARI BELLİ OLMAYAN BİR PROJE….HANİ O MEŞHUR ATA SÖZÜNDE İFADE EDİLDİĞİ GİBİ…”OLMAYAN ÇOCUĞA DON BİÇMEK”……..ŞİMDİ VERGİLİ ÇIKTI YAPAMAZLAR DİYOR……İMAR ALANI İÇİNDE İZİN VERMEM DİYOR….BU İŞ, YEREL YÖNETİMLERİN İŞİ DİYOR….. SEN 700 KONUT YAP HEYKELİNİ DİKECEĞİM DİYOR…….BEN DE DİYORUM Kİ BU OLAY SİYASET KOKUYOR EYYYYY KARABÜKLÜ HEMŞERİLERİM DİYORUM……..OY UĞRUNA KARABÜK’TE NE GÜNEŞLER BATIYOR………BİR KANDIRMACADIR GİDİYOR…..FOL YOOOOK YUMURTA HİİİİÇ YOKKKKKK…..SEÇİM ÖNCESİ YANDAŞLIK PROJESİ…………

  5. Söz verdi mi vermedi mi

    Başkan Vergili Emekli projesi için işin başında her türlü yardımı yapacagına söz verdimi vermedimi.Celal Bulut bunu çıksın açıklasın MHPli ayaklarını bıraksın.Adı MHP den milletvekili adayı olacak diye çıkmadımı bu adamın.Şimdi AKP yele flörtmü ediyor.AKPde ona sittin sene bişey vermezler.Çıksın açıklasın Vergili işin başında söz verdimi vermedimi.Eyer verdiyse niye sözünden döndü onuda Vergili açıklasın hiçbi şey gizli kalmasın tamammı

  6. REMİNGTON

    SAYIN GÖLBEK KARDEMİR SADECE İMAM HATİP OKULU NU DEGİL 3000 ÖGRENCİNİN İKAMET EDECEGİ YURT PROJESİNİ DE YAZINIZA EKLEMENİZİ İSTERDİM KARABÜKÜN SOSYAL VE EKONOMİK DURUMUNU ÇANLANDIRABİLECEK PROJELERDİ AMA ŞU AN RAFA KALKDI DİYEBİLİRİZ NEDENLERİ İSE SIRALAMAKLA BİTMEYECEK KADAR UZUN YAZI OLUR ÖZETLERSEK KISACA İŞLETME İÇİNDE BULUNAN YATIRIMLARIN ÇOGU ASKIYA ALINDI ÇOKDAN SADECE KANGAL VE BANDAJ HADDEHANESİ AKTİF HALE GETİRİLİP BİR AN ÖNCE DEVREYE ALINMAYA ÇALIŞILIYOR GERİ KALAN YATIRIMLARIN ÇOGU DOLAR KURUNUN YÜKSELMESİ ÇELİK PİYASASININ SON BİR YILDA DİP SEVİYELERE GELMESİ SİYASİ BELİRSİZLİK GİBİ NEDENLERLE DURDURULDU DENİLEBİLİR 2015 YILINDA YAPILMASI PLANLANAN YATIRIM TUTARI YAKLAŞIK 480 MİLYON TL DOLAR OLARAK TUTARI 188 MİLYON DOLAR İDİ DOLAR KURU 2.55 TL OLARAK ÖNGÖRÜLMÜŞ İDİ FAKAT 3 TL VE ÜSTÜ DOLAR KURUNUN YÜKSELMESİ YATIRIMLARI SARSTI DİYEBİLİRİZ.DOLAR KURUNDAN HESAP EDERSEK 188 MİLYON DOLARI 564 MİLYON TL YATIRIM PLANI OLMASI GEREKİYOR SADECE YATIRIMLARDAN 84 MİLYON TL DÖVİZ KURU AÇIGI OLUŞUYOR KISACA NE İMAM HATİP OKULU NEDE 3000 KİŞİLİK YURT BAŞKA BAHARA KALDI DİYEBİLİRİZ FAKAT EN ÖNEMLİ YATIRIMINI ÇALIŞANINA YAPABİLİR ÇELİK İŞÇİSİ YILLARDIR YAPTIGI İŞİN KADROSUNU ALMADAN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR EN SON KADRO ALDIGIMIZDA O ZAMANIN MÜHENDİSLERİ MÜDÜR OLDU İŞE BAŞLAMAYAN MÜHENDİSLER BAŞ MÜHENDİS OLDU BİZLER HALA AYNI YERİMİZDE BEKLİYORUZ SORDUGUMUZDA BAŞ MÜHENDİSLERE MÜDÜRLERE KADRO LAR NE DURUMDA DİYE MAAŞ ALMIYORMUSUNUZ DİYE DALGACI BİR VAZİYETTE TAVIR SERGİLİYORLAR.ONLARIN EMEKLİ OLMUŞ SÖZLEŞMELİ FORMENLERLERİN SÖZLEŞMESİNİ UZATMAK İÇİN YAPMIŞ OLDUKLARI ÇALIŞMALARI ÇALIŞANLAR YAKINDAN BİLİYOR ZATEN ÇÜNKÜ BU DURUM ONLARIN İŞİNE GELİYOR ÇALIŞANLARI BASKI ALTINDA TUTMAK KADROSUNUN ALTINDA ÜRETİM VE SORUMLULUK YÜKLEMEK ÜRETİM YAPTIRMAYI KENDİLERİNİN BAŞARISI GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞMAK SÖZLEŞMELİ EMEKLİ OLMUŞ FORMENLERİN PADİŞAHIM ÇOK YAŞA GİBİ METİYE DÜZMELERİ HOŞLARINA DA GİTMİYOR DEGİL AMA BU YAPI NEREYE KADAR BU İŞLERİ GÖTÜRÜR BİLİNMEZ 2016 YILININ BAŞINDA YAPILMASINI BEKLEDİGİMİZ PERSONEL REJİMİ ÇALIŞANLARA YAPILACAK EN GÜZEL YATIRIM OLUR ÇAGDIŞI PERSONEL ÇALIŞTIRMA DÜNYA ŞİRKETİNE YAKIŞMIYOR EMEKLİ FORMENLERLE YOLLARIN AYRILMASI VE ORDAN YAPILACAK TASARRUF DİGER KAPSAM İÇİ PERSONELİN KADRO MALİYETİNİ FAZLASIYLA KARŞILAR ŞİRKETE MALİYET DE YÜKLEMEZ BUNUN YANINDA OLUŞACAK OLAN MORAL VE MOTİVASYON İSE YENİ BİR İVME KAZANDIRACAKDIR ŞİRKETE BU REJİMİ BÜTÜN BENLİGİMİZLE BEKLİYORUZ ÇOK GEÇ BİLE KALINDI HER ÇALIŞAN YAPTIGI İŞİN KADROSUNDA ÜRETİME KATKI SAGLAMASI GEREKİRKEN VEKALET İLE ALT KADROLARDA SORUMLULUK ALMAK VE KARARSIZ KALMAK BULUNDUGUN KADRONUN KARAR ALMANDA ENGEL OLMASI HOR GÖRÜLMEN GİBİ SEBEPLER LERLE BOGUŞMAK BİRAN ÖNCE SONA ERMELİ SAYGILARIMLA…

  7. Asgari Ücretli

    Sayın Ahmet Gölbek abimiz.

    Eyvallah. Kaç gündür emekliler cemiyeti başkanının topladığı üye sayısını, emeklilere yapılması düşünülen toki konutları vs.vs. bunlar konuşuluyor. Hepsine eyvallah abi. Tabiki emekli olmuş tüm abilerimizin ablalarımızın bir ev sahibi olmak hakkı.

    Peki abi biz 1000 lira ücretle çalışan, iki çocuğu olan, ev kirası ödeyen gençler ne yapacağız?

    Bizim yaşam hakkımız yokmu abim.

    Emekli abim;
    -Çoluk çocuğunun okulu bitmiştir,
    -Evlatları askerliğini yapmıştır,
    -Evlatları damat olmuştur gelin olmuştur,
    -Kendileri bunca yıl çalışarak iyi kötü bir ev sahibi olmuştur,
    -Bir karı bir koca öyle yada böyle bir emekli aylığı vardır,
    -Bazı emekli abilerimizin şu anda çalıştığı bazı işleri de vardır…

    AHMET ABİM, YA BİZ NE YAPACAĞIZ,

    -2 evladım var, biri 9 biri 6 yaşında (ellerinden öperler)
    -İkisi de okula gidiyor,
    -1050 lira maaşla özel bir şirkette çalışıyorum. (çokkk şükür bir işim var, sigortam var, çocuklarımı öyle yada böyle muayene ettirebiliyorum)
    -3 kardeşiz, kardeşlerim de evli, annem babam sağ, babamın emekli maaşı var ve köyde yaşıyor. Köyden kışlık bazı yiyecek içeceğim gelmese daha da perişanım,
    -300 lira kira ile gecekondu bir evde yaşıyorum. Doğalgazım mutfağımda bile yok.
    -Okullar açıldı çocuklarımın defter,kalem,kırtasiye vs. masrafları bile belimi büktü.
    -Kış geliyor odunum kömürüm henüz yok.
    -Çocuklarım sünnet olmadılar henüz. Sessiz sedasız sünnet ettireceğim(Sünnet düğünü falan bize çok lüks abi)
    -Yarın bu çocuklar liseye üniversiteye gitmeye başlayacaklar, o zamanki masrafları ne olacak abi.
    -Bu çocukların düğünü derneği olacak, ne yapacağım ben abi

    ABİ SANA ŞİMDİ BİR SORU SORMAK İSTİYORUM MÜSAADENİZLE,

    TOKİ konutu şimdi en fazla kime lazım abi? Bana mı, yaşı 60-70 olmuş, ununu elemiş eleğini asmış, çoluk çocuğunu evlendirmiş, bir karı bir koca kalmış, bir emekli aylığı olan bir abime mi? Yoksa ben ve benim gibi asgari ücretle geçinmeye çalışan, 300 lira kira ödeyen, iki çocuğu olan bir vatandaşamı?

    ALLAH AŞKINA ŞU SORUMA ÖNCE SİZ CEVAP VERİN, SONRA DA ÇOK KIYMETLİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZ VE EMEKLİLER CEMİYETİ BAŞKANIMIZ CEVAP VERSİN?

    Not: Abi bu yorumumu sık sık size kopyalayıp yapıştıracağım.. Sürekli hatırlatacağım. Çünkü inanın çok şey ben ve benim durumumda olan birçok arkadaşın artık zoruna gitmeye başladı.

    SAYGILARIMLA AHMET ABİM..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Adalet Bakanı Tunç, Karabük’te konuştu:

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Neymiş, 17 bakan İstanbul'da. Niye 17 bakan İstanbul'da? 17 bakan Türkiye'nin her yerinde, 81 vilayetinde, halkının arasında. Hem ülkeyi yönetiyor hem de milletini dinliyor.” dedi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak için Karabük'ün Safranbolu ilçesine gelen Bakan Tunç, ilçe merkezindeki bir otelde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştu.

Daha sonra Sunal Tülbentçi Öğretmenevi önünden partililerle Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı'na kadar yürüyen Tunç, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir seçildiği takdirde Safranbolu için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.

Gerçek belediyeciliğin AK Parti belediyeciliği olduğunu dile getiren Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994'te Büyükşehir Belediye Başkanı olarak CHP'den devraldığı İstanbul'u 4,5 yılda yaşanır hale getirdiğini, bunun da AK Parti'nin kurulmasını sağladığını anlattı.

Tunç, AK Parti'nin iktidarda olduğu 22 yıldır hep “önce insan” dediklerini belirterek, “Eğitimden sağlığa, sosyal politikalardan kültüre, adalete, güvenliğe varıncaya kadar her alanda insanımızı güçlendirmek için çalıştık. İstikrarlı kalkınma hamleleriyle Türkiye'mizin 81 vilayetini yatırımlarla donattık.” diye konuştu.

Terörle mücadeledeki kararlılıklarından hiçbir zaman taviz vermeyeceklerini vurgulayan Tunç, ülkenin, çocukların, gençlerin huzurlu bir geleceğe kavuşabilmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Tunç, temel hak ve özgürlüklerin önündeki engelleri birer birer kaldırdıklarına işaret ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu ülkede bir daha darbeci, vesayetçi anlayış hortlamasın, milli iradenin önü kesilmesin diye reformlar yaptık. Anayasa değişiklikleri yaptık. Tüm bunları sizler onayladınız. Referandumlarda sizlerin huzuruna geldik, evet oylarınızla Türkiye'nin önünü açtınız. 22 yıldan bu yana 81 vilayetimizi yatırımlarla donatırken dünya projeleriyle tanıştırırken şer güçleri de hiç boş durmadı. Ülkemizin önünü kesmek, Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan düşürmek, AK Parti iktidarını sona erdirmek için türlü türlü hilelere başvurmadılar mı? Parti kapatma davaları, 367 krizleri, Gezi olayları, 17-25 (Aralık) emniyet yargı darbe girişimi, 15 Temmuz hain darbe kalkışması, tüm bu karanlık günleri, geceleri milletimize yaşatmak istemediler mi? Ne yaptık? Size güvendik. Sizler hep o önümüze konulan taşları birer birer ayıkladınız ve bizim önümüzü açtınız.”

– “Milli irade bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceğiz”

Demokrasiye hep beraber sahip çıkacaklarını, milli irade bayrağını hiçbir zaman yere düşürmeyeceklerini vurgulayan Tunç, şöyle devam etti:

“O başbakanların asıldığı, bakanların asıldığı, siyasetçilerin zindanlara tıkıldığı, darbe mağdurlarının hapislerde çürütüldüğü o eski günlere bir daha geri dönmek yok. O geri dönmek isteyenler de hiçbir zaman bu ülkede iktidar yüzü görmeyecek. Bu millet onlara fırsat vermez, vermeyecek.

Şimdi belediye seçimlerinden sonra diyorlar ki acaba 'AK Parti'yi tökezletebiliriz de yeniden bir istikrarsızlık ortamı oluşturabilir miyiz? Yeniden ekonomiyi olumsuz etkileyerek 2028'den önce bir proje yapabilir miyiz?' Sizin projeleriniz tutmaz.”

Tunç, hakkaniyetli, adaletli ve dengeli dış politikayla dünyada insan haklarını, mazlumun hakkını, Filistinli mazlumu savunmaya, “Dünya beşten büyüktür.” demeye devam edeceklerini anlattı.

Bir belediye başkanının, bakanıyla, milletvekiliyle uyum içerisinde çalışmasının o şehre avantaj getireceğine vurgu yapan Tunç, şunları kaydetti:

“Ali Büyüközdemir, gençliğiyle, dinamikliğiyle, çalışkanlığıyla ve bizlerle uyumlu çalışmasıyla Safranbolu'muza değer katacak. O tarihi eserleri yeniden gün yüzüne çıkaracak, onarım bekleyen tarihi evleri yeniden ayağa kaldıracak çalışmaları hükümetimizle beraber yapacak. Şunu söylüyorlar biz bunu dediğimiz zaman; '17 bakan, siz seçim çalışmasındasınız.' Bakanların seçim çalışmasında olmasıyla ilgili anayasal yasak mı var? Nereden çıkardınız bunu? Kendi beceriksizliğinizi, kendi kayıp yıllarınızı örtmek için sürekli bunu gündemde tutmaya çalışıyorsunuz. Neymiş, 17 bakan İstanbul'da. Niye 17 bakan İstanbul'da? 17 bakan Türkiye'nin her yerinde, 81 vilayetinde, halkının arasında. Hem ülkeyi yönetiyor hem de milletini dinliyor.

Sen geleceksin vatandaşa o hükümetin çalışmalarını, bakanların çalışmalarını karalayacaksın, dezenformasyon yapacaksın, biz milletimize doğrusunu anlattığımızda da rahatsız olacaksın öyle mi? Sen işine bak. Sen İstanbul'a yaşattığın kayıp yıllara üzül, üzül. Sen kendi perişanlığına üzül. Nasıl İSKİ skandallarıyla bu ülkeyi çalkalandırdınız geçmişte. Şimdi de para kuleleriyle maalesef İstanbul'a o kara görüntüleri yaşatıyorsunuz.”

– “Millete hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Tunç, bakanların milletiyle beraber millete hizmet yolunda hiç durmadan çalışmaya ve koşturmaya devam edeceğinin altını çizerek, “Maalesef öyle bir karalama yapmaya çalışıyorlar ki o karalamayı şunun için yapıyorlar. Yaptıkları bir eser yok. Ürettikleri bir icraat yok. Çaktıkları bir çivi yok. Sırf onu gölgelemek, örtmek için böyle dezenformasyona başvuruyorlar. Nereye başvurursa başvursunlar, milletimiz 17 sandıkta 'Recep Tayyip Erdoğan' dedi, 22 yıldan bu yana 'AK Parti' dedi, 'Cumhur İttifakı' dedi. Şimdi 18. sandıkta da inşallah yine 'AK Parti' diyecek, 'Recep Tayyip Erdoğan' diyecek, 'Cumhur İttifakı' diyecek.” ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç, millete güvendiklerini ifade ederek, “Seçimlerden sonra da inşallah 2028'e kadar 4 yıllık seçimsiz geçecek bir süre var. Geçmişte enflasyonu tek haneli rakamlara düşürdüğümüz gibi yine düşüreceğiz. Yine emeklimizin, memurumuzun, işçimizin maaşını, alım gücünü artırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Programda, AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir de konuşma yaptı.