Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 11.04.2016 10:25
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu belediye başkanı Necdet Aksoy,Safranbolu belediye meclisi komisyon seçimleri ile ilgili çıkan sonuçta grup kararına uyulmadığı konusuna açıklık getirerek,konunun muhatabını genel merkez ile İl ve İlçe teşkilatı olarak gösterdi.

Belediye Meclisinde gerçekleşen seçimlere de değinene Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Her yıl olduğu gibi bu yılda seçimlerin gerçekleştiğini, komisyonların seçildiğini hayırlı uğurlu olmasını ve seçilen Komisyon Üyelerine Safranbolu’ya hizmet anlamında başarılar dilediğini dile getirirken; Partimiz içerisindeki bazı arkadaşlarımızın diğer siyasi partilerle iş birliği içerisinde olduklarına dair de bizlere bir takım bilgiler ulaştı. Şunu söylemek istiyorum. Ak Partide teşkilat yapılanması şöyle cereyan eder. Genel Merkez, İl Başkanlığı, İlçe Başkanlığı ve İlçe Başkanlığının altında gruplar oluşur. Örneğin kadın Kolları, Gençlik Kolları, parti meclis grubu gibi. Belediye Başkanlığı ile Meclis Grubu seçimleri ayrı ayrı yapılır. Her siyasi partinin Meclis Gurubu Başkanı o partinin İlçe Başkanıdır. İlçe başkanlarının uhdesinde parti gurupları toplanır ve kararlar alırlar. Bu kararlar da ilgili toplantılarda uygulanır. Bizim arkadaşlarımız da parti grubu kararı alınmasına rağmen farklı yönde oylar kullandıklarını tespit etmiş bulunmaktayız” dedi.

Amacımız Safranbolu’ya Hizmet Etmek

Belediye Başkanı olarak yapılacak çalışmalarda Meclisimiz ile birlikte hareket etmek durumunda olduklarını kaydeden Başkan Aksoy; “Amacımız Safranbolu’ya hizmet, bu hizmet doğrultusunda kim seçilir ise seçilsin her biri ile ben çalışmaya devam ederim. Benim Belediye Meclisi ile olan yasal ilişkilerim budur. Tabi siyasi partilerde parti içi disiplini sağlama hususu İlçe Başkanlarına, İl Başkanları ve Genel merkeze aittir. Parti kararına uyulmadığı takdirde yapılacak işler bellidir. Meclis Üyelerimiz hakkında ne gibi kararlar verileceği İlçe ve il başkanlığı ile Genel Merkezimize bağlıdır. Yani kısaca konunun muhatabının Genel Merkezimiz, İl ve İlçe Başkanlıklarımız olduğunu belirtmek isterim” dedi.

Tüm amacın Safranbolu’ya hizmet etmek olduğunu ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy konuşmasına şöyle devam etti; “Bakınız bu gün yakamda Safranbolu Belediyesi rozeti bulunmakta. Demek ki amacım Safranbolu’ya hizmet etmek. Bu uğurda önüme çıkan her türlü lehte olan durumu değerlendirir, aleyhte olan her şeyi de kamuoyu ile paylaşırım” dedi.

Farklı Eylemlerde Bulunanları Kamuoyunun Takdirine Bırakıyoruz

Kendisinin bazı hizmet konularında engellendiğinde bunları kamuoyu ile paylaştığını hatırlatan Aksoy, Hasan Dede Tepesi ile ilgili konuyu paylaştığını söyledi ve yapılacak hizmetlerin engellenmesi noktasında gündeme gelecek her konuyu yine sizinle paylaşırım. Şunu söyleyeyim Safranbolu’ya hizmet hepimizin ortak amacı. Öyle bahsediyoruz, dile getiriyoruz, ortaya koyuyoruz. Bunu böyle düşünmeyenler var ise, dille farklı eyleme gelince farklı davrananlar varsa bunları da kamuoyunun takdirine bırakırız. Zaten en güzel cevabı kamuoyu verir. Ben Milli Görüş kökeninden gelen bir siyasetçiyim. Benim için her zaman birinci sırada olan memleketimin menfaati, daha sonra ise partinin içerisindeki disiplindir. Bununla birlikte parti içerisindeki tüm kurallara uyan bir siyasetçiyim. Dolayısı ile partimin vereceği karar benim için en büyük ve önemli karardır. Şunu da ifade edeyim: Belediye Başkanlarını Belediye Meclisi seçmez, halk seçer, Belediye Meclis Üyelerini de halk seçer. Bu mesele Necdet Aksoy meselesi değildir. Bir ilçe meselesidir, bir siyasi partinin iç meselesidir” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Akbank’tan nisan ayı kampanyaları

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Akbank, nisan ayında Axess ve Wings sahiplerine özel, 9 bin 300 TL'yi aşan chip-para, 450 bine varan mil puan, yüzde 25'e varan indirim fırsatları ve taksit kampanyalarını, “Juzdan” uygulamasından sunuyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, Akbank, sektörde fark yaratan yeniliklere ve ürünlere imza atan Axess ve Wings ile müşterilerine kazandırmaya nisan ayında da devam ediyor.

Axess sahipleri yapacakları 2 bin TL ve üzeri ikinci ve sonraki her giyim ve elektronik alışverişine 50 TL, toplamda 200 TL kazanıyor.

Wings sahipleri de aynı sektörlerdeki 3 bin TL ve üzeri ikinci ve sonraki alışverişlerinde 10 bin, toplamda 40 bine varan mil puan kazanıyor. Her iki kampanyadan da yararlanmak için ay sonuna kadar Juzdan'dan katılım sağlanması yeterli oluyor. Juzdan'da Axess, Wings ve Akbank Kart sahiplerine özel yüzlerce markada geçerli chip-para, mil puan, indirim ve taksit kampanyaları da bulunuyor.

Axess veya Wings kartı olmayanlar, Akbank Mobil'den başvuru yaparak kartlarını anında kullanabiliyor. Henüz Axessli olmayanlar için ayrıca yüksek kazançlı bir kampanya da bulunuyor. 30 Nisan'a kadar ilk kez Axess sahibi olacaklar, 15 Mayıs'a kadar yapacakları her 2 bin TL ve üzeri alışverişlerinde 300 TL, toplamda 3 bin TL'ye varan chip-para kazanabiliyor. Cebe inen Axess'e başvuranlar, kartlarını anında internet alışverişlerinde ve mobil ödemelerde kullanmaya başlayabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için Axess'e başvurduktan sonra, Juzdan uygulamasından ilgili kampanyaya katılım yeterli oluyor.

İlk kez Wings sahibi olacaklar için de özel bir kampanya sunuluyor. 30 Nisan'a kadar ilk kez Wings sahibi olacaklar, 15 Mayıs'a kadar yapacakları toplamda 30 bin TL harcamaya yurt dışında 6 bin TL, yurt içinde 3 bin TL uçak bileti değerinde kullanılabilecek 300 bin mil puan kazanıyor.