Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 20.01.2022 19:10
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi’nin Kamulaştırma Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

(Nurhan Deveci)Eskipazar Metal ve Metal Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde sektör değişikliği meydana gelmiş olup tüm yatırımcıların yatırım yapmasına imkân sağlamak amacıyla Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi olarak değiştirilmişti.

Bu kapsamda Eskipazar Kaymakamlığı Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinde hissesi olan vatandaşları sürece katkı sağlamaların için davette bulundu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada ;’ 20 Ocak 2022 tarihi itibariyle kamulaştırılan toplam alan yüzde 90′ ı geçmiş olup, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinin alt yapı işlerine bir an önce başlanabilmesi için hissesi bulunan vatandaşlarımızın bu sürece katkı sağlamalarını bekliyoruz.’ İfadeleri kullanıldı.

3 kişi görüş bildirdi

  1. karbuke bır darbede sız vurun

    cekers gelısecek karabuk bakacak…fılyos gelıesecek caycuma gelısecek karabuk bakacak..

  2. motorıne zam herseye zam

    gelen zamlar yuzunden uretım malıyetlerı sureklı artıyor.doalr attıgı ıcın yurtdısı hammdde gırdılerıde artoyor..uretım yapmak baya malıyelı oluyor buda halka zam olarak yansıyor..

  3. caresizsen mecbursun katanacaksın

    ınsanların yuzunde gelecek endişesı var,gelecek kaygısı ne olacak acaba işsizmi kalacağım krızmı cıkacak ne olacak dıye dusunuyor ınsanlar..sonucta hersey kıyamete gısıyor..sınuc aynı ölümlü dünya…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.