Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 21.01.2022 18:25
Paylaş:
A+ A-

KARDERFED Genel Başkanı Cevdet AKAY “ OLUMLU SONUÇLAR GELİYOR..”

Geçtiğimiz hafta,Yenice İlçesi’nden yapılan ve birçok Prof. Doç. ünvanlı Akademik Kariyer yapmış,bilim insanın katılarak,görüşler açıkladığı “KARABÜK TURİZM ÇALIŞTAYI..” çok olumlu gelişmelere yol açıyor.KARDERFED Genel Başkanı CEVDET AKAY öncülüğünde yapılan “KARABÜK TURİZM ÇALIŞTAYI” birçok turizm dergisi ile yayının da geniş yer bulurken,Turizm Şirketleri de Yenice İlçesi’ni ve özellikle IHLAMUR TERASI konaklama,doğa turizmi açısından repertuarlarına almaya hazırlanıyorlar..

(Nurhan Deveci) Geçtiğimiz hafta,Yenice İlçesi IHLAMUR TERAS Tesislerinde yapılan ve Cuma,Cumartesi,Pazar günleri devam eden “KARABÜK TURİZM ÇALIŞTAYI..” için Gazetemize görüşlerini açıklayan KARDERFED Genel Başkanı Cevdet AKAY “ Çalıştay sonucu çok olumlu geri dönüşler alıyoruz.Çok önemli Turizm Dergileri ve bu yönde yayın yapan organlarda Çalıştaya geniş yerler ayrıldı.Katılan Prof. ve Doç. ünvanlı Akademik Kadro bu alanda çok otorite isimlerdi ve Çalıştay bu manada da çok önemsendi..” şeklinde görüşler dile getirdi.

Yenice IHLAMUR TERAS Tesislerinin çok büyük beğeni kazandığını da söyleyen KARDERFED Genel Başkanı Cevdet AKAY “Yenice Belediyesi mükemmel bir Tesise imza atmış.Katılımcılar hem tesisleri,hem de Yenice doğasını çok/çok beğendiler..” yolunda bilgiler verdi.Bu arada Yenice İlçesi’nin,bu Çalıştay sonrasında,çok önemli Turizm Şirketleri’nin dikkatini çekerek “Yenice’nin gezi repertuarına alınması yolunda hazırlık yaptığına ilişkin..” önemli gelişmeler yaşandığına da dikkat çekiliyor.

KARDERFED Genel Başkanı Cevdet AKAY,Çalıştay noktasında Karabük Protokolu’nun de,Yenice Kaymakamlığı ve özellikle Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın büyük gayret ve emek verdiğine  işaret ederek “ Bu Çalıştayın olumlu sonuçlarını önümüzde ki ilkbahar ve yaz mevsiminde görmeye başlarız diye umut ediyorum.Yenice turizmi çok önemli kazanımlar elde edecektir diye bekliyorum..” ifadelerini de kullandı.

Geçtiğimiz hafta Yenice İlçesi’nde düzenlenen,KARDERFED Genel Başkanı Cevdet AKAY öncülüğünde ki “KARABÜK TURİZM ÇALIŞTAYI’NA..” katılan,tebliğler sunan,görüşler dile getiren, bu Kuruluş, Çalışma Gruplarında fahri olarak görev alan ve çok önemli araştırma,inceleme çalışmalarında bulunan Akademik Kadronun,önümüzde ki süreç de,çok önemli bazı düzenlemeler daha yapabileceğini söyleyen Genel Başkan Cevdet AKAY “ Çalışma Gruplarımızda ki Uzmanlar, Karabük’ü bir Pilot Bölge olarak ele alıp,bu İlimiz, İlçelerinde ki potansiyelleri değerlendirmek üzere,önümüzde ki aylar da yeni organizasyonlar isteyebilirler.Biz de kendilerini bu anlamda yönlendirme ve gayretlerini duyurma çabası içerisinde oluruz elbet..” yolunda da bilgiler verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı’dan 23 Nisan mesajı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Çuvalcı, yayımladığı mesajda, Türk milletinin milli iradesinin tecelli ettiği ve tam bağımsızlığını tüm dünyaya ilan ettiği bu kutlu günde, “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” saikiyle görevine başlayan TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümünü ve geleceğin teminatı tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Prof. Dr. Çuvalcı, şunları kaydetti:

“Aziz milletimizin, istiklali ve istikbali uğruna gözünü kırpmadan canı pahasına cepheden cepheye savaştığı, vatanımızın işgal edildiği Milli Mücadele yıllarında, bağımsızlığımıza giden o kutlu yolun önünü açan TBMM, Cumhuriyetimizin ilan edilişinin sağlam temellerini de oluşturmuştur. Açıldığı günden bu yana adını tarihe altın harflerle kazıyan zaferlere imza atan aziz milletimizin yoluna ışık tutan, halkımızı kutlu bir amaç etrafında birleştiren şanlı Meclisimiz aynı zamanda milli iradenin ve demokrasinin parlayan yıldızı olmuştur. Tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan'ı, onlara duyduğumuz sonsuz inancın bir sembolü olarak çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, silah arkadaşlarına, kahraman askerlerimize, tüm şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunar, tüm çocuklarımızın bu güzide bayramını canı gönülden tebrik ederim.”