Huawei Watch GT5 serisi, Vodafone Flex’te satışa sunuldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.09.2024 12:22
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Vodafone Flex, akıllı saat modellerinden Huawei Watch GT5 serisini portföyüne kattı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei Watch GT5 serisi tanıtıma özel Vodafone mağazalarında satışa açıldı. Vodafone Flex'te Huawei Watch GT5 46mm modeli ayda 1039 lira, Huawei Watch GT5 Pro modeli ayda 1549 lira ve Huawei Watch GT5 41mm modeli ayda 1099 lira fiyatlarla ve 12 aya varan kredi kartsız ödeme imkanıyla sunuluyor.

Seri, gelişmiş özellikleriyle dikkati çekerken, yüksek çözünürlükte AMOLED ekrana sahip olan ürün, canlı ve net görüntüler sunuyor.

Ekranıyla tüm verileri takip etmeyi sağlarken, ikonik sekiz kenarlı tasarım ise havacılık ve uzay sektörü sınıfında titanyum alaşımı ve nanokristal seramik gibi sektörde materyallerle birlikte dayanıklılık anlamında cihazların öne çıkmasını sağlıyor.

Ayrıca, kalp atış hızı, oksijen seviyesi, uyku düzeni ve stres yönetimi gibi kapsamlı sağlık özellikleri ile sağlığı ve fitness seviyesini anında izleme imkanı veren cihaz, tek şarjla 14 güne varan pil ömrü sayesinde yoğun yaşam temposuna uyum sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone Türkiye olarak, en yeni dijital teknolojileri dünyayla aynı anda ve en uygun tekliflerle müşterilerin kullanımına sunmaya devam ettiklerini belirtti.

Şahin, “Bu doğrultuda, dünyanın önde gelen akıllı saat markalarından Huawei'nin yeni ürünlerinden Huawei Watch GT5 modelini Vodafone Flex portföyümüze katmanın heyecanını yaşıyoruz. Müşterilerimiz, bu ürüne Vodafone Flex avantajlarıyla sahip olabiliyor. Tüm müşterilerimizi son teknolojiye sahip akıllı saatlerle tanışmak üzere Vodafone'a davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Doğu Karadenizli balıkçılar hamsi için gün sayıyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.09.2024 16:22
A+ A-

TRABZON (AA) – MELTEM YILMAZ KARAKURUM – Doğu Karadeniz'de 1 Eylül'den itibaren bol miktarda avlanan palamut ile yüzleri gülen balıkçılar, avcılığı yapılan su ürünleri arasında ilk sıralarda yer alan hamsi için ise geri sayıma başladı.

Trabzon'da av yasağının kalkmasının ardından “Vira bismillah” diyerek denize açılan balıkçılar, bugünlerde bol miktarda palamut ve istavrit ile ağlarını dolduruyor.

Palamut ve istavritte istediklerini verimi almalarına rağmen şimdiden gözlerini hamsiye diken balıkçılar, havaların soğumasını sabırsızlıkla bekliyor.

Bölge ve ülke ekonomisi için önemli potansiyel oluşturan, tüketicilerin de tercihlerinde ilk sırada yer alan hamsinin ağları dolduracağı günü bekleyen balıkçılar, bereketli bir sezon geçirmeyi umuyor.

– “Ekim ayı başından sonra hamside umudumuz var”

Doğu Karadeniz Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ahmet Mutlu, AA muhabirine, Doğu Karadeniz'de halen palamut avcılığının yoğun şekilde devam ettiğini söyledi.

Palamut dışında istavritin de ağları doldurduğunu aktaran Mutlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tabii ki beklenen her zamanki gibi Karadeniz'in hamsisi. Sıcaklar bayağı var. Su sıcaklığı 25-26 derece, suyun biraz soğuması lazım. Şu anda evet, hamsi geliyor. Çok güzel de soğuk zincirle hamsiler geliyor ama Marmara'dan, İstanbul'dan. Gerçekten vatandaşın yiyebileceği kalitede bir hamsi geliyor ama balıkçının ve vatandaşın istediği tabii ki her zamanki gibi Karadeniz hamsisi.”

Mutlu, hamsinin biraz gecikmesinden endişe duyduklarını dile getirerek, “Hava sıcaklıkları düşmedikten sonra şu anda hamside çok bir yoğunluk bekleyemeyeceğiz gibi görünüyor. Nereden bakarsanız 25 derecenin üzerinde bir sıcaklık var.” dedi.

Hamsinin ekim ayında kendisini göstermesini beklediklerini kaydeden Mutlu, “Hamsi için aslında bizim idealimiz de kafamızdaki düşünce de ekim ayı normalde. Şu anda önümüzde kestane karası dediğimiz bir fırtına var. 28-29 Eylül gibi olabilir. Yani belki bu fırtına olursa hava biraz daha sert olursa belki bu havadan sonra diyoruz yani ekim ayı başından sonra hamside bir umudumuz var. ” diye konuştu.

Mutlu, hamsiyi umutla beklediklerini vurgulayarak, “İnşallah bu sezon hamsi de bol olur.” ifadesini kullandı.

– “İnşallah havalar soğuyunca hamsiye de kavuşacağız”

Yaklaşık 14 yıldır balıkçılık yapan Mehmet Özen de şu anda Doğu Karadeniz'de en çok palamudun avlandığını söyledi.

Özen, Karadeniz'de hamsinin tüketiciler tarafından yoğun talep gördüğüne dikkati çekerek, “Hava sıcak. Deniz suyu ısındı, yani soğumadığı için, hamsi soğuk su aradığı için kuyulara gidiyor.” dedi.

Tezgahlarda Marmara hamsisinin yer aldığını belirten Özen, “Marmara'da hamsi var. Orada yaz kış her zaman hamsi olur. Burada hamsi şu an için yok.” şeklinde konuştu.

Özen, havaların soğumasını umutla beklediklerini vurgulayarak, “İnşallah havalar soğuyunca hamsiye de kavuşacağız.” dedi.

– “Hamsinin bol miktarda avlanacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz”

Yaklaşık 44 yıldır balıkçılık yapan Mehmet Üstün de palamut bolluğunun devam ettiğini aktardı.

Havaların soğumasıyla hamsi avcılığı beklediklerine işaret eden Üstün, “Yavru hamsi çok ama sezona kadar ne olur, kalır mı kalmaz mı bilemiyoruz.” ifadesini kullandı.

Üstün, Marmara hamsisinin tezgahlarda yer aldığını ancak Karadeniz hamsisinin kendini daha geç gösterdiğini belirterek, hamsinin bol miktarda avlanacağı günü sabırsızlıkla beklediklerini kaydetti.

– “İnşallah ekim ayıyla hamsi de bol olur, vatandaş da yer”

Balıkçı Gökmen Aydın da palamut bolluğunun devam ettiğine dikkati çekerek, “İnşallah bundan sonra da bol olur vatandaş da yer. Palamut bittikten sonra da hamsi fazlalaşmaya başlar. İnşallah hamsi de çıkar, vatandaş da yer.” diye konuştu.

Hamsi için havaların soğumasını beklediklerine işaret eden Aydın, “Karadeniz insanı için hamsi ve palamut vazgeçilmez. İnşallah ekim ayıyla hamsi de bol olur, vatandaş da yer.” dedi.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331