AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, Havza’da bayramlaşma programına katıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.06.2024 16:37
A+ A-

SAMSUN (AA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Havza ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti İlçe Başkanlığınca düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Karaaslan, ilçede esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Samsun'daki bayramlaşma törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığını belirterek, “Samsun'un ne kadar önemli, ne kadar örnek bir şehir olduğunu, bu şehirde birlik ve beraberliğin vücut bulduğu sürece her zaman en büyük desteği ileteceğini Cumhurbaşkanı'mızın ağzından duymak bizim için güzeldi.” ifadesini kullandı.

Dünyada haksızlık, hukuksuzluk, adaletsizlik yaşandığını dile getiren Karaaslan, “İsrail'in vahşeti, zulmü, soykırımı, adını ne koyarsanız koyun, eksik kalıyor. Hangi en ağır kelimeyi söylesem tarif etmek için eksik kalacağını biliyorum. Çünkü yaşanan büyük bir acı var.” dedi.

AK Parti çatısı altında siyaset yapan herkesin mesuliyetinin sadece bulunduğu yer ile ilgili olmadığına işaret eden Karaaslan, şöyle devam etti:

“Havza teşkilatımız sadece Havza'dan sorumlu olamaz. Bu kadar güç birliği sadece Havza için değil, Samsun için, yeri geldi deprem bölgesi için, yeri geldi sel bastı Sinop için, yeri geldi başka bir yerde yaşanan bir acı için ya da bir güzellik için birleşmeyi bilmelidir. Biz siyaseti sadece memleketimiz için yapmıyoruz, gönül coğrafyamız için yapıyoruz. Çünkü tarih boyunca böyle oldu.”

Havza'nın çok güzel yatırımlar almış bir ilçe olduğunu anlatan Karaaslan, “Bu şehir için, bu ilçe için kurduğumuz hayallerimiz var. Bunları gerçekleştireceğiz. Samsun'da çok güzel gelişmeler oluyor. Hayata, her geçen gün önemli, büyük işler geçiyor. İnşallah 17 ilçemizin hepsinde, Samsun'umuzun dört yanında kollarımızı sıvayıp gayretle seçimsiz olarak gördüğümüz yıllar içinde çalışacağız. Siyaset aslında birbirimizi anlamak, dinlemek, hemhal olmak demek. Dolayısıyla bizlere de bayramı bu şekilde idrak etmek düşüyor.” diye konuştu.

Programa Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ile partililer katıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mülkiye başmüfettişliğine atanan Vali Zülkif Dağlı, Çorum’dan uğurlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.09.2024 00:52
A+ A-

ÇORUM (AA) – Valiler Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişliği görevine atanan Zülkif Dağlı için Çorum'da uğurlama töreni düzenlendi.

Çiftçi, Vali Konutu bahçesindeki törende protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından uğurlandı.

Dağlı, tören öncesi kendisini uğurlamaya gelenlerle sohbet etti.

Uğurlama törenine katılan vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Dağlı, daha sonra ailesiyle konuttan ayrıldı.

Dağlı'yı Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, İl Emniyet Müdürü Arif Pehlivan, İl Jandarma Komutanı Albay Naim Çetinkaya, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, kaymakamlar, kamu ve sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri uğurladı.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331