AK Parti Teşkilatı Sağlık Yatırımlarını İnceledi

AK Parti Teşkilatı Sağlık Yatırımlarını İnceledi

Yayın: 03.01.2022 20:42
Paylaş:
A+ A-

(İHA) – AK Parti Karabük teşkilatı, Karabük’e yapılan sağlık yatırımları kapsamında incelemelerde bulundu.
AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz Karabük’te yapılan sağlık yatırımlarını inceledi.
AK Parti Karabük Teşkilatı, Safranbolu Yenimahalle ASM ve 112 istasyonu inşaatı ve Beşbinevler 78 yataklı ek hastane binası inşaatını gezerek incelemelerde bulundu. İncelemelerin ardından, Beşbinevler Semt Polikliniğini, Karabük İl Sağlık Müdürlüğünü, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ve Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden AK Parti teşkilatı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, Safranbolu Yeni Mah. 6 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi ve 112 ASH İstasyonu çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.
Altınöz, 24 saat hizmet verecek olan 112 Acil Sağlık Hizmetleri istasyonunun çok önemli bir hizmet olduğunu belirtti.
Beşbinevler 78 yataklı ek hastane binası inşaatının da kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Altınöz, “Karabük Üniversitesinden inşaat halinde teslim alınan ve revize projeleri tamamlanarak ihalesi yapılan ek hastane binası 11 bin 843 metrekare kullanım alanına sahip olacaktır. Ek hastane binasında, acil servis, laboratuvar, görüntüleme merkezi (bilgisayarlı tomografi, röntgen, USG), 15 adet poliklinik, fizik tedavi ve rehabilitasyon yataklı servisi, psikiyatri yataklı servisi ve sosyal donatılar yer alacaktır” dedi.
AK Parti Karabük teşkilatı, Karabük İl Sağlık Müdürlüğüne gerçekleştirdikleri ziyarette de sağlık alanında 2021 yılının genel bir değerlendirmesi yapıldı.
2022 yılı için planlanan yatırımlar, ihtiyaç duyulan uzmanlık dalları ve tıbbi cihaz alımlarının görüşüldüğü ziyarette sağlık hizmetlerinde kalite ve niceliğin artırılmasına yönelik yapılması gerekenler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

8 kişi görüş bildirdi

  1. seçim nasıl kazanılaçak

    SON GELEN ZAMLAR SON DARBE OLDU MILLETe.Bukadar zam neyın nesı .yol kopru hastane tunel yaparsın yap işlet devretle.20 yıldır faız gıderlerı harıc butce gerçekleşme oranları %99 larda bu zamlar neden acaba ? 20 yıldır denk butce yapılamdı neden ? 2023 seçimleri nasıl kazanılacak mıllete nasıl ifade edılecek meydanlarda ne anlatılacak.insanlar ıktıdarı sorgulamaya başladı ve bu zamların hiçbır bahanesi emeklıye işciye memura dar gelırlıye koyluye anlatılmaz.secim nasil kazanılacak tekrar soruyorum bır bılen varmı .?20 yıldır ıktıdar nezamn enflasyonu işsızlığı tl alım gucunu yuksek tutacak..Kişi bası mıllı gelır nezamnan gelişmiş ılkler sevıyesıne cıkacak..ALMANYA 2.dunya savsına gırdı harap oldu ama suan almanların ekonomısıne bakın .bırde 2, dunya savasına gırmyen 99 yıllık cun-mhurıyetımıze bakın eller aya bız yaya. 100 yıllık cumhurıyet nerdeyse 4/1 bu ıktıdar yonetmıs.artık bahnemız olamalı .yaptık basardıkdemelıyız..uzaya 5 g uydumuz gıttı bunun gıbı yaptık demelıyız..kişi bası mıllı gelrımız 20 bın 30 bın dolarlara yukselmelı halk rahat etmelı.yoksa secım nasıl kazanılacak..

  2. emekli

    endusuk emklı maaşı malesef asgari üçretin altında 2500 tl olarak acıklandı bu ne bıcım iş ,asgari üçret 4250 tl eee neden asgari üçretin altında emeklı ücreti ödenıyor..anlmak mumkun değil ,emeklıye ver en az 4250 tl o para zaten pıyasada harçanacak pıyasa canlanacak.bu sekılde bıraz zor emeklının gönlunu kazanmak…ınsanlar sorar asgarı uceret 4250 emeklı assı endusuk 2500 tl neden acaba.?insanın emeklı olasıda gelmıyor..eyt LILER HİÇ EMEKLI OLMASIN DAHA IYI…

  3. ecevıt ahı

    ecevıtın ahı bu mılletı tuttu.eller aya bız yaya

  4. AKP-MHP ORTAK YAPIMI

    AKP-MHP ORTAK YAPIMI FİLM VİZYONA GİRDİ,FİLMİN ADI “EMEKLİNİN IZDIRABI..” TÜİK GİBİ KİMSENİN İNANMADIĞI BİR KURUM BİLE RESMİ ENFLASYONU YÜZDE 36.1 AÇIKLIYOR 13 MİLYON EMEKLİDEN 12 MİLYON EMEKLİYE AKP-MHP TARAFINDAN YÜZDE 25 ZAM REVA GÖRÜLÜYOR.
    NABEEEER EMEKLİLERİN BAŞKANI.
    NABEEEER SİYASETÇİLER.
    BU FİLMİN GALASI YAPILACAK İLK GENEL SEÇİMDE YAPILACAK GÖRÜRSÜNÜZ HEP BİRLİKTE GÖRÜRÜZ ARTIK 3200 LİRA EMEKLİ PARASIYLAN KİM GEÇİNİR HEP BERABER GÖRÜCEZ TAMAMMI

  5. Karabuk

    Zonguldak caddesinde park yasağı var.ak partiden Bütün vekiller bilgilendirildi.101 imza topladık bize sahip cikmadilar. Seçimlerde gelirsiniz size çay ikram ederiz.

  6. MURAD

    Ah kı ah ne ah.rahmetlı erbakan 1 yıllık hukumetınde .denk butçe yaptı iş memura %150 200 zan verdı .hukumet 28 subat post modern darbesıyle hukumetten uzakllaştırıldı dolar 1 krş bıle yukselmedı halk hıc bır bedel ödemedı ..nerden nereye .20 yıllıkıktıdar hala denk butçe yapılmadı emeklıye memura enflasyonun altında zam verıldı %30 larda korkunç vede gülünç..ınsan ah vah dıyesı gelıyor…nerden nereye…2023 bakalım kım gelecek ış basına …nasıl bır butce ve hazıne bırakıldı yenı gelen hulumet ne yapacak acaba.gerçi 20 yıllık ıktıdar herhalde borcu sıfırlamıs kasayı doldurmuş dur.yenı gelen ıkdıdar çok rahat eder…ah kı ah ne ah …

  7. gülmek elde değil

    dolar düştü değilmi neden herseye zam gelıyor acaba..benzın mazot gaz doğalgaz…

  8. parankadar yemek

    lokantya gırdın paran kadar yemek yersın .fazla yersen odeyemezsın..elektrığı paran kadar kullan .paran yetmıyorsa karanlık tamı kalsın vatandaş denmek ıstenıyor acaba _?mum yakalım yada cadırda yasyalım..ne dersınız?
    hep merak edıyorum kımse elektırık doğalgaz benzın kullanmazsa nerden alınacak bukadar vergıde olusan kayıp..eskı chp donemındekı gını kelle bası hayvanlarmı sayılacak ınsanlarmı ?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keskinkılıç: “Karabük’te Değişim Rüzgârları Esecek”

Yayın: 29.03.2024 15:23
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Birlik Medya ekranlarına konuk oldu. Yerel seçimlere çok az kaldığını belirten Keskinkılıç, konuşmasında: “31 Mart akşamında Karabük’te değişim rüzgârları esecek. Karabük’te değişimin olması gerektiği konusunda halkın bir kanaati var.” dedi.

Ak Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya’nın performansını beğendiğini vurgulayan Keskinkılıç, Çetinkaya’nın projeleri ile diğer adaylardan ayrıştığını söyledi. Çetinkaya’nın adaylık süreci boyunca projelerini, bakanlıklar ile birlikte yürüttüğünü ve projelerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini istişare ettiklerini belirtti.

“Karabük bu kadar olur, ötesi olmaz

Keskinkılıç, “Karabük’te bir tarafta Karabük’ün gelişeceğine dair, bir tarafta ise Karabük bu kadar olur, ötesi olmaz diyen bir bakış açısı var. Bizden başka Karabük’ün değişeceğini düşünen olmadı. Çetinkaya’nın projelerini onaylamayan, yapılmaz diyen kişiler oldu. “Genç bir adam nasıl yapacak? “dediler. Daha sonra da yapılmaz diyen insanlar; “Demek ki yapılıyormuş.” dedi. Hatta “Ben daha kısa vakitte yaparım.”dediler. Özkan Çetinkaya enerji getirdi Karabük’e. Evet genç bir aday ve buna rağmen hiçbir seçimde olmayan bir şeyi başardı. Bakanlar geldi, Cumhurbaşkanımız geldi. Kendisini ve projelerini destekledi. Hiçbir seçimde bu kadar bakan gelip bir adayın arkasında durmamıştı. Biz yeni bir dönem başlattık ve kamuoyu da bunu görüyor. Hoşgörü başlattık. Üzmeden, dökmeden bir kampanyayı götürdüğümüzün kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı.

“Safranbolu’da olumsuz belediye imajı ile karşı karşıyayız”

AK Parti’nin yerel seçimlerde birlik içinde çalıştığını vurgulayan Keskinkılıç, “Ak Parti, bu seçimlere girerken mutabakatlar oluşturdu. Ak Parti’ye hiç oy vermemiş kesimlerle bir yol arkadaşlığı aradı. Herkes bu birlikteliğe destek veriyor şu anda. Safranbolu’da son 5 yılda Safranbolu’da belediye başkanımızın göstermiş olduğu performans hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Kendisi ortaya koyduğu taahhütleri gerçekleştiremeden dönem bitirdi. Biz şu anda, sosyal medya belediyeciliği ile mücadele ediyoruz. Tabakhane projesi dedi, yok. Halı saha, havuz dedi, yok. Projeler yapılmamış, olanlar da gitmiş. Bir algı oluşturmuş. ‘Sosyal belediyecilik yapıyorum.’ İki fotoğraf çekiyor, paylaşıyor. Fakat Safranbolu’nun ana problemleri çözülemiyor. Bir de sosyal medya belediyeciliğinden sonra ‘Tabela belediyeciliği’ başladı. Her yere tabela asmaya başlamış. Havuzun oraya bir tabela, ‘Yakında havuz yapılıyor.’ yazıyor. ‘Yakında Safranbolu’da.’ gibi tabelalar asılıyor. Film gibi. Safranbolu, Türkiye’nin en önemli markalarından bir tanesidir. Safranbolu dünya mirası ve bu şehirdeki belediye başkanı herkesi ilgilendirir. Olumsuz belediye imajı ile karşı karşıyayız. Mezarla, kitap fuarında kavgayla, kardeşiyle gündeme geliyoruz. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama turizmde reklamın kötüsü olmaz. Safranbolu’da aklıselim olan herkes şu anda bir birliktelik oluşturmuş durumda. Bu dönemde Safranbolu yeni bir vizyona yelken açacak.” ifadelerini kullandı. (Esra Oğuzkağan Özkan)