AK Partili Vekillerden Basın Açıklaması

AK Partili Vekillerden Basın Açıklaması

Yayın: 19.12.2021 21:20
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş bütçe görüşmeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 17 Aralıkta sona erecek bütçe görüşmelerinde bütün Karabük Üniversitesi’nin bütçesinin belirlendiğini ifade eden Milletvekilleri, konu ile ilgili ortak basın açıklaması yayımladı.

Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş basın açıklamasında şu ifadeler yer verdi;

“TBMM Genel Kurulu’nda 6 Aralıkta başladığımız ve 17 Aralık itibari ile bugün son bulacak olan 2022 Yılı Bütçesi görüşmelerimizin ülkemiz ve Karabük’ümüz için öncelikle hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Bütçe görüşmelerimizde bizlerde AK Parti Karabük milletvekilleri olarak ilimizin ve Karabük Üniversitemizin bütçesini yakından takip ediyoruz. Geçtiğimiz son iki yılda 2020 senesinde Karabük Üniversitemize 238.019.000 TL, 2021 Yılında ise 286.492.000 TL bütçe ayrılmış olup, 2022 yılında da bu bütçe artarak devam etmektedir.

Hükümetimiz 2022 Bütçesinde en büyük payı eğitime ayırmış olup, Karabük Üniversitemizin de 2022 yılı bütçesini 361.857.000 TL olarak belirlemiştir. Ülkemize ve ilimize her alanda önemli katkılar sağlayan Karabük Üniversitemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz.”dedi.

 

5 kişi görüş bildirdi

  1. önemli degil

    üniversiteye ihtiyacı kadar para verin, paraların fazlasını okullarimiz ve hastaneler için harcayin. Onların daha fazla ihtiyacı var. Ama bunu yaparken özellikle bazı okullarda yapılan harcama kalemlerinden yapılan harcamaları özellikle piyasa şartlarını takip ederek değerlendirin. Ahpap cavus ilişkisine dönmüş al şu üç teklifi hazırla gel dönemine bir son verilsin.

  2. dolar gıttıce zam lar gelıyor

    faıze karsıyım dıyorsunuz.halkımı faızeezdırmem dıyorsunuz.merkezbankası faızlerını dusurdukce dolar yukselıyor herseye zam gelıyor.hazınenın borçlanma faızlerı 17 den 22 cıktı neden onu dusurmuyorsunuz.bu nasıl bır işdir.yanı halk bunu gormuyormu.göruyor.faızlerı ındırın benzın mazot artmasın zam gelmesın tamam ozaman herkes sızı alkıslar..ecevıt neden secımı kaybettı doalr yukseldı gı ıcın..insanlar benzıne mazota zam gelecek dıye benzın ıstasyonlarına hukum edıyor.bu nasıl bır iş .allah vatanı mılletı korusun ınsallah durumu duzeltırler .

  3. MILLETI APTAL YERINE KOYMAYIN

    SAYIN JOLELİ tıvıt atmıs dıs gucler boyle saldırısa neymıs mısakı mıllı sınırlarına donermıs bu mıllet..kusurabakma joelı kımse senın arkadan bır yola gırmez sen mılletı gerı zekalımı zannedıyorsun..
    soyledğin dolar tahmınlerı hıc bırı tutmadı neden ? senın gorevın mılletı tutmayan tahmınlerle kandırmak mı ?yazık bu mıllet bunu hakmedı ..allah vatnımızı korusun..

  4. BU MU EKONIK MODEL

    DOLAR 18,30 GECMIS AN ITIBARIYLE BUMU EKONIK MODEL..HERALDE MILLET BENZIN ALAMYACAK ARTIKK.YURUYEREK ISE GIDECEK HERALDE…NERDE GORULMUS BIYLE BIRSE 2 AYDA TL PUL OLDU GITTI .NE OLUYOR BILEN VARMI…

  5. geronomi

    su akar yolunu bulur olan mıllete olur .sel gelır alır gıder .arkasından bakarsın .yatağına döner..vay yavrum vay…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.