Alkollü Sürücü Kaza Yaptı

Alkollü Sürücü Kaza Yaptı

Yayın: 12.01.2022 22:19
Paylaş:
A+ A-

(İHA) – Karabük’ün Eskipazar ilçesinde kontrolden çıkıp duvara çarparak durabilen otomobilde yaralanan sürücü 1.64 promil alkollü çıktı.
Kaza, dün akşam saatlerinde D-755 kara yolu Mermer Kavşağı’nda meydana geldi. B.Ü., idaresindeki otomobil, kavşağa yaklaştığı sırada sürücüsünün kontrolünden çıkarak, kaldırıma sonra da ilçenin girişindeki duvara çarparak durabildi. Kazada hafif yaralanan sürücü ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı. 1.64 promilli alkollü olduğu belirlenen B.Ü’nün ehliyetine 6 ay süreyle el konulurken cezai işlem uygulandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Toyota’dan yardım kuruluşlarına bağış yapan firmalara teknik gezi imkanı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAKARYA (AA) – Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, yardım faaliyeti yapan sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulunan firmalara teknik gezi imkanı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Toyota, toplumsal katkı ve sürdürülebilirlik ruhuyla 2019'da başlattığı ancak pandemi ve proje dönemlerinde ara verdiği “Önce Bağış Sonra Fabrika Turu” projesini yeniden hayata geçirdi.

Kapılarını umut ve toplumsal faydanın üretildiği yere de açan Toyota, teknik gezi taleplerini anlamlı bağışlara dönüştürerek, Darüşşafaka Cemiyeti, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ve DenizTemiz Derneği (TURMEPA) gibi sivil toplum kuruluşlarına destek olma imkanı sunuyor.

Her gezi, katılımcılara Toyota'nın mükemmelliyetçi üretim süreçlerini keşfetme imkanı tanırken toplumsal fayda sağlama şansı veriyor.

Ziyaretçi firmalar, pres, kaynak, boya ve montaj gibi üretim süreçlerini rehber eşliğinde deneyimlerken, Toyota üretim sistemi, yerinde kalite yönetimi, problem çözme teknikleri ve iş güvenliği konularında bilgi sahibi oluyor.

Sadece otomotiv sektörüyle sınırlı kalmayan proje, gıda, endüstri, beyaz eşya gibi farklı sektörlerden pek çok dev şirketin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Toplamda 77 firmanın 1145 çalışanının katılımıyla gerçekleşen turlar, geniş iş dünyası ağına dokunarak büyük başarı elde etti.