Aslan: Genel Başkanımız ne görev verirse seve seve yaparım

Aslan: Genel Başkanımız ne görev verirse seve seve yaparım

Yayın: 01.06.2022 16:08
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Karabük Merkez ve ilçelerinde teşkilatların yeniden yapılanması için il ve ilçe başkanları ve yönetim kurulularının görevden alınmasından sonra İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan “. Bu çoğu kişiler tarafından olumsuz görülse de tablonun bütününe baktığımızda partimiz adına umut verici bir durumdur” dedi

İl ve diğer ilçe başkanları gibi İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı görevinden alınan Bilal Aslan, yayınladığı basın bildirisinde, bu görevden alınmaların bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, İYİ Partide ne görev verilirse verilsin seve seve yapacağını söyledi Görevden alınan İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı yayınladığı basın bildirisinde şu görüşlere yer verdi: “Partimizin kuruluşundan bu güne kadar partimizin çeşitli kademelerinde görev aldım.Almış olduğum görevlerimi de layıkıyla yerine getirmeye gayret ettim. Partimizin Karabük ilinde teşkilatlanması esnasında İktidar partisi ve yandaşları tarafından üstümüze atılmaya çalışılan suçlamalara rağmen korkmadan, yılmadan görevimizi yapmaya, partimizi tanıtmaya ve büyütmeye gayret ettik. Bugün partimizin oyu %20 bandına ulaştı ve Allah’ ın izniyle İktidar olduğumuz günde yakın.

2019 Yerel seçimlerde teşkilat mensuplarımızla birlikte, üzerimizdeki tüm baskılara rağmen büyük bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum.

Genel Başkanımız sayın Meral AKŞENER tarafından Karabük İl ve İlçe Teşkilatlarında yeniden yapılanma kararı alınmış yeniden bir yapı oluşturmak adına İlde yetkilendirme yapılmıştır. Bu çoğu kişiler tarafından olumsuz görülse de tablonun bütününe baktığımızda partimiz adına umut verici bir durumdur.

Bu bir bayrak yarışıdır, birileri gidecek birileri gelecektir ki partimiz büyüsün, her gelen ilinde, ilçesinde iyi bir iz bıraksın.

Benim sevdam İlim, benim sevdam İlçem, benim sevdam Ülkem oldu Allah güç verdiği sürece de öyle olmaya devam edecek. Çocuklarımıza çok daha rahat, çok daha güzel bir ülke bırakabilmek adına nefsimizi bir kenara bırakıp çalışmaya devam edeceğiz.

Bizler gerçek partiliyiz, Genel Başkanımız bize mahalle başkanı olarak görev yapacaksın desin seve seve görevimizi yaparız. Bizler görev istenmezgörev verilir desturuyla yetişmiş insanlarız.Şahsım adıma partimi daha da ileri getirmek adına var gücümle çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yeni atanan İl Başkanı’ na ve atanacak ilçe başkanlarına yönetimleriyle birlikte üstün başarılar dilerim.

Bu süreçte benden desteklerini esirgemeyen; gerçek dostlarıma, teşkilat mensuplarımıza, değerli basın mensuplarımıza ve tüm hemşerilerime teşekkür ederim” dedi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tarihi Tuzhisar Kilisesi Satışa Çıkarıldı 16 Milyon TL

Yayın: 29.03.2024 11:39
Paylaş:
A+ A-

Sivas’ın Hafik ilçesinde bulunan ve 19’uncu yüzyılda yapıldığı tahmin edilen Tarihi Tuzhisar Kilisesi, sahibi Hatice Akay tarafından 16 milyon TL bedelle satışa çıkarıldı. Kilise, bir zamanlar Ermeniler tarafından kullanılan ve bir diğer ismi Surp Garabet olan bir yapıdır.

Kilise, Göydün köyünde yer almakta ve 1’inci Dünya Savaşı’nda başta ABD ve Rusya olmak üzere çeşitli ülkelere göç eden Hristiyanlar tarafından kullanılmıştır. Kilise, uzun yıllar boyunca atıl kalmış ve 2012 yılında 1’inci Grup Korunması Gerekli Taşınmaz Kültür Varlığı olarak tescil edilmiştir.

Kesme taşlarla yapılan kilisenin içerisinde ve dış yüzeyinde ‘haç’ işaretinin işlendiği taşlar bulunmaktadır. Kilise, emlak danışmanı Vahap Yıldız’a verilerek 16 milyon TL’ye satışa çıkarıldı ve girişine satılık yazısı asıldı.

Emlak danışmanı Vahap Yıldız, kilisenin satış süreciyle ilgili olarak, “Kilisemiz 19’uncu yüzyılda yapıldığını tahmin etmekteyiz. Burada önceden 3 bine yakın Ermeni yaşıyormuş. 1’inci Dünya Savaşı sonrasında buradaki Ermeniler başta ABD olmak üzere çeşitli ülkelere göç etmişler. Kilise de o günden bu güne kadar atıl bir şekilde kalmış. Burayı satışa çıkardık” dedi.

Yıldız, kilise için 16 milyon liralık bedel belirlediklerini belirtti ve “Bugün itibariyle çekimleri yapıldı ve ilana koyuldu. Burası baya bir kilise olarak kullanılmış. Burası daha sonra da samanlık olarak kullanılmış. İlanımızın ardından yeni sahibine hayırlı olsun diyoruz. Sivas medeniyetler şehridir. İnşallah burayı artık yakışan birine vereceğiz” ifadelerini kullandı.