Aygün ile Çaylı arasında randevu polemiği!

Aygün ile Çaylı arasında randevu polemiği!

Yayın: 16.09.2022 10:05
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı’nın açıklamalarına çok sert sözlerle karşılık verdi.

Başkan Aygün sosyal medya üzerinden üst üste paylaşımlar yaparak ‘Randevu taleplerini kabul etmedim’ diyen Çaylı’ya, bir hafta süre verdiğini duyurdu. Özür dilemediği takdirde bizzat Yenice Belediyesine gideceğini açıklayan Aygün, “Randevu vermede göreyim seni, babanın çiftliği değil orası kamu makamı…” dedi.

İYİ Parti Karabük İl Başkanı Aygün, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi;

  1. Paylaşım;

“Yenice Belediyesinde memur bayan çalışana mobbing yapıldığı iddia ediliyor… amaç istifaya zorlamak, bu bayan çalışan artık işkenceye dönüşen şekilde oradan oraya sürgün ediliyor mu… hadi cevap ver…babanın çiftliği değil orası…”

  1. Paylaşım;

Yenice ilçe başkanımızın telefonunu engellediğini, bana randevu vermediğini iddia eden bu zata hatırlatayım ki “sen bir kamu görevlisisin ve tüm vatandaşlara eşit davranacaksın, sana özür dilemen için 1 hafta süre, sonra Yenice Belediyesi’ne bizzat geleceğim randevu vermede göreyim seni, babanın çiftliği değil orası kamu makamı…”

Hakkındaki “çalışanlara mobbing yapma” iddialarını da ayrıca değerlendireceğiz…

  1. Paylaşım;

Bu gibiler siyasi ağa… her dönem vatandaşı bir şekilde uyutup koltuğa oturuyor, babasının çiftliği sanıyor. öyle olmadığını göreceksin. ”

  1. Paylaşım;

“Yenice Belediye Başkanının hayal ürünü açıklamalarını hayret ve teessür ile şimdi gördüm. Kimse kendi iç çekişmelerine İYİ Partiyi alet etmeye kalkmasın cevabımız ağır olur.” paylaşımlarında bulundu.

 

ÇAYLI NE DEMİŞTİ

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı İYİ Parti’ye geçeceği yönündeki iddialar üzerine sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tekrar aday olmayı düşündüğümü açıklamamın ardından, son günlerde birileri yine karalama politikalarına başladı. İyi Parti’ye geçeceğim yönünde şahsıma iftiralar atılmaktadır. İyi Parti ile ilgili birileri tarafından ortaya atılan söylentiler asılsızdır. İyi Parti Karabük İl Başkanı ve Yenice İlçe Başkanı ile hiçbir zaman görüşmemiz olmamıştır. İyi Parti İlçe Başkanının hem telefonu hem de sosyal medya hesabı olan facebook hesabı bende engelli durumundadır. Şahsımı ziyaret etmek isteyen İyi Parti İl Başkanı’nın randevu talepleri tarafımdan kabul edilmemiştir.

Şahsım adına İyi Parti’den aday olmak isteyen namussuzdur, şerefsizdir, adidir, aşağılıktır. İyi Partiden aday olmak istediğimi ispatlamayanlar ise ……………..! Benim partim MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’dir. Ömrümün sonuna kadarda öyle kalacaktır” ifadelerini kullanmıştı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

GÜNCELLEME 2 – Tokat’ta 5,6 büyüklüğünde deprem

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:24
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 18.11'de merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 5,6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Sarsıntının 5,99 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Deprem çevre illerden de hissedildi.

AFAD, depreme ilişkin gelişmeleri takip ettiklerini bildirdi.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, AA muhabirine, ekiplerin sahada olduğunu söyledi.

İlk gelen bilgilere göre can kaybının olmayışının en büyük tesellileri olduğunu vurgulayan Hatipoğlu, “Vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Devlet olarak İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya'nın talimatları doğrultusunda tüm vatandaşlarımızın barınma ve iaşe sorununun halledilmesiyle ilgili gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. Tüm hemşehrilerimize ve milletimize geçmiş olsun.” dedi.

Sulusaray ilçe merkezinde bir caminin minaresinde hasar oluştu.

Deprem, ilçeye bağlı Malum Seyit Tekke köyünde iki cami ile bazı evlerde hasara neden oldu. Bir cami minaresinin ise külah bölümü yıkıldı.

Artova ilçesinde de hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlar sokağa çıktı. Bazı vatandaşlar ağlarken, bazıları da fenalaştı.

Artova Kaymakamı Erkan Atam ve Belediye Başkanı Ali Güner vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı.

Zile ilçesinde de sarsıntı nedeniyle bazı metruk yapılarda hasar meydana geldi.

Belediye ekipleri, hasar gören evlerin tehlikeye neden olmaması için çalışma başlattı.

Öte yandan Samsun AFAD İl Müdürlüğünden 3 araç ve 20 personelle canlı arama köpeğinin Tokat'a görevlendirildiği belirtildi.

Samsun'un Atakum ilçesinde de hissedilen deprem anında evinde bir kişi, cep telefonu kamerasıyla avizenin sallanışını kaydetti.