BAKKA Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı

BAKKA Haziran Ayı Toplantısı Yapıldı

Yayın: 30.06.2021 22:21
Paylaş:
A+ A-

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Haziran ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Zonguldak’ta gerçekleştirildi.

Vali Fuat Gürel’in Başkanlık yaptığı toplantıya, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Bartın Valisi Sinan Güner, diğer Yönetim Kurulu Üyeleri ve BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu katıldı.

Toplantı, bir önceki Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararlarla ilgili yapılan çalışmaların görüşmeleriyle başladı. Ajans Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu tarafından 2020 Yılı Mali Destek Programları İlerleme Raporları, hukuk işleri ile ilgili hususlar ve toplu iş sözleşmesiyle ilgili hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantı, gelecek ay için planlanan çalışmalar hakkında Yönetim Kuruluna bilgiler verilmesiyle son buldu.(Nuray Öztürk)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)