Başkan Zeki Çaylı, “2018 çok verimli geçecek”

Başkan Zeki Çaylı, “2018 çok verimli geçecek”

Yayın: 05.04.2018 22:26
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, yaptığı açıklamada, “2018 çok verimli geçecek” ifadelerine yer verdi. Çaylı, 2019 yılında yapılacak seçimlere kadar yoğun bir tempoda çalışmayı sürdüreceklerini dile getirdi.

2018 yılında gerçekleştirmeyi tasarladığı hizmetlerin sarf malzemelerinin temin edilip depolandığını dile getiren Belediye Başkanı Zeki Çaylı, asfalt sezonunda 10 bin ton asfalt dökeceklerini söyledi. Çaylı, şöyle devam etti: “Güzel Yenicemizin, kadirşinas ve muhterem insanları, sevgili dostlar, sizlerden aldığımız yetkiyi güzel noktalarda taşıyarak, ilçemizi yaşanabilir modern şehirler seviyesine taşıdık. Saymakla bitiremeyeceğimiz hizmetleri, ‘Herşey Yenice için’ anlayışı ile gerçekleştirdik. Biz, her zaman söylediğimiz gibi bu ilçenin güzel insanları için ne yapsak azdır. Biz, halkımızın hizmetinde olduk ve yeni hizmet döneminde de olmayı arzuluyoruz. Bu düşüncemizin mihenk noktası da insanlarımızın memnuniyetidir. 2018 yılı içinde başta asfalt olmak üzere, parkeleme, duvar, kanalizasyon hattı döşeme, tretuvar betonlarını tamamlama, yol, su gibi hizmetlerin gerçekleşmesinde doruk noktaya ulaşacağız. Sosyal sorumluluk projelerinde üzerimize düşeni yapmayı sürdüreceğiz. Asfalt için mucur, emc 30, fueloil hazır. Çimentomuz, demirimiz, su malzemelerimiz depolarımızda. İhalelerimizi tamamladık, malzemelerimizi teslim aldık. Bu yıl içinde tüm mahallelerimizde eksik gördüğümüz hizmetleri tamamlayacağız. Yapacağımız hizmetlerin programlamasını çalışma arkadaşlarımız ile yaptık.

Yenice insanımız bizlere yetki verirken büyük bir sorumluluğu üstlendiğimizin bilinci ile yola çıktık. Şükürler olsun ki, geride kalan 9 yılda halkımızın da sürekli katlanan desteği ile inanılmayacak kadar güzel işler yaptık.
14 Nisan 2018 Cumartesi günü açılışını yapmayı planladığımız Ihlamur Teras Projemiz ile ilçemizin turizm noktasında iddialı olduğunu da göstermiş olacağız. İnanıyorum ki, Yenice kısa zamanda yerli ve yabancı turistlerin, doğa severlerin, oksijeni ciğerlerine çekmek isteyenlerin uğrak noktası olacaktır. Durmadan çalışacağız ve yolumuza devam edeceğiz. Biz, gücümüzü milletimizden alıyor ve hizmet üretiyoruz. 2019 yılında yapılacak seçimlerde yeni ufuklara yelken açacak ve başkalarının ancak hayal edebileceği dev projelerle siz değerli halkımızın karşısına çıkmayı hedefliyoruz. Yüce Allah’ımıza, siz saygıdeğer insanlarımıza bize hizmet etmeyi nasip ettiği için her zaman şükrediyoruz. Bu düşüncelerle bir kez daha siz saygıdeğer halkımıza saygılarımı sunuyor, katlanarak artan desteğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.”

3 kişi görüş bildirdi

  1. Erdal karadöngel

    Allah’ın izniyle ve sevgili yenice halkı ile beraber bu kutlu yolda yürümeye devam başkanım.allah yolunuzu baktınızı açık etsin.sizi bu yolda muhafak eylesin…

  2. Anonim

    Yenice merkez cira pazari seyir terasiyla goz doldurdunuz erol yirmibes zamaninda yapilan yapiminda sizin buyuk emek harcadiginiz altinkaya hala atil durumda ismetpasa topraklar mezarligindaki yol kot hatasi nedeniyle cegel dagindan gelen sular arif abaoglu recai odabas burhan onat metin onat yamur yagdigi zaman evlerimize giremez oluyoruz madurlugumuzun giderirmesini istiyoruz koymus oldugunuz atik su borusu melheyle doldu yagmur yagmasin diye dua eder olduk sayin baskani bir u kanali yapmak cokmu zor selamlar

  3. Sedat abaoglu

    Yenice merkez cira pazari seyir terasiyla goz doldurdunuz sizinde cok emeginiz olan altinkayaya gerekli ozeni gostermediniz ismetpasa topraklar mezarligindaki yolun kot hatasi nedeniyle yamur sulari Arif abaoglu recai odabas burhan onat metin onat evlerimize giremiyoruz gider olarak koydugunuz boru melheyle doldu yamur yagmasin diye dua eder olduk madureyetimizin giderilmesini istiyoruz buraya bir u kanal yapilmasi cokmu zor selamlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bayburt’ta seçim çalışmalarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

BAYBURT (AA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Bayburt'u ziyaret etti.

Artvin ve Gümüşhane'deki programlarının ardından Bayburt'a gelen Babacan'ı partisinin il başkanı Hakan Özbek, Bayburt Belediye Başkan adayı Can Kurban Arslan ve partililer karşıladı.

Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan ve Tarihi Saat Kule Meydanı'nda esnafı ziyaret eden Babacan, belediye başkan adayı Arslan'a destek istedi.

Babacan, partisince bir restoranda düzenlenen iftar programında, yerel seçimlere hazırlık kapsamında iki yıl önce yerel yönetimler ve şehircilik eylem planlarını açıkladıklarını söyledi.

Bu kapsamda hazırladıkları kitap ve broşürleri tanıtan Babacan, “Belediyecilik nedir, yerinden yönetim nasıl olmalı, muhtarlığa kadar yetki ve imkanlar nasıl çoğaltılmalı hepsi var bunda. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Belediyecilikle ilgili bir etik kurallar bildirgesi hazırladık. Üç sayfalık bir bildirgeyle belediye başkanlarının hangi ahlaki kurallara göre belediye başkanlığı yapması gerektiğini yazdık.” dedi.

Babacan, “Biz iddialıyız, Türkiye'yi yönetmeye en hazır siyasi parti şu anda DEVA Partisi'dir. Bu iddiayla yola çıktık, bu iddiayla seçimlere gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımız birbirinden güzel, birbirinden yetenekli arkadaşlarımız. Hepsine güveniyoruz.” diye konuştu.

Babacan, Gençosman Mahallesi'nde esnafla bir süre sohbet ettikten sonra kentten ayrıldı.