Bayram tatilinde binlerce kişi Gölcük’e akın etti

Bayram tatilinde binlerce kişi Gölcük’e akın etti

Yayın: 05.09.2017 00:26
Paylaş:
A+ A-

Bayram tatilini doğayla iç içe geçirmek isteyen binlerce tatilci, Bolu’nun doğal güzelliklerinden olan Gölcük Tabiat Parkı’na akın etti.

Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı bayram tatilinde binlerce tatilcinin akınına uğradı. Doğal güzelliğiyle yerli ve yabancı turistlerin 4 mevsim ilgi odağı olan Gölcük Tabiat Parkı’nda, tatillerini deniz kenarında değil de yeşilliğin içinde geçirmek isteyen tatilciler göl çevresinde tur atarak keyifli anlar yaşadılar. Göl kenarında bulunan iskelede hatıra fotoğrafı çektiren tatilciler, kiralanabilen bisiklet ve golf arabalarıyla da göl çevresinde tur atarak temiz havanın tadını çıkardılar.

Piknik alanlarını dolduran tatilciler, kurban etlerinin tadına bakmak için sabahın erken saatlerinde Gölcük’e gelerek mangallarını yaktılar. Özellikle Arap turistlerin yaz aylarında tercih ettikleri Gölcük Tabiat Parkı’na Kurban Bayramı’nın ilk iki günü yaklaşık 10 bin ziyaretçinin giriş yaptığı öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bulancak’ta kortej yürüyüşü yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında kortej yürüyüşü ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bulancak Belediyesince organize edilen kortej yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'nda son buldu. Burada animasyon ve gölge oyunları sahnelendi.

Havai fişek gösterisiyle devam eden etkinlikler, konserin ardından tamamlandı.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü en güzel şekilde kutladıklarını belirtti.