Benim partim MHP’dir, ömrümün sonuna kadar da öyle kalacaktır

Benim partim MHP’dir, ömrümün sonuna kadar da öyle kalacaktır

Yayın: 13.09.2022 15:52
Paylaş:
A+ A-

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, İYİ Parti’ye geçeceği yönündeki söylentilere sert çıkarak, “Benim partim Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Ömrümün sonuna kadar da öyle kalacaktır” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Çaylı iddiaların asılsız olduğunu vurguladı ve şunları kaydetti; “ Tekrar aday olmayı düşündüğümü açıklamamın ardından, son günlerde birileri yine karalama politikalarına başladı. İyi Parti’ye geçeceğim yönünde şahsıma iftiralar atılmaktadır. İyi Parti ile ilgili birileri tarafından ortaya atılan söylentiler asılsızdır. İyi Parti Karabük İl Başkanı ve Yenice İlçe Başkanı ile hiçbir zaman görüşmemiz olmamıştır. İyi Parti İlçe Başkanının hem telefonu hem de sosyal medya hesabı olan facebook hesabı bende engelli durumundadır. Şahsımı ziyaret etmek isteyen İyi Parti İl Başkanı’nın randevu talepleri tarafımdan kabul edilmemiştir.
Şahsım adına İyi Parti’den aday olmak isteyen namussuzdur, şerefsizdir, adidir, aşağılıktır. İyi Partiden aday olmak istediğimi ispatlamayanlar ise ……………..! Benim partim MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’dir. Ömrümün sonuna kadarda öyle kalacaktır.

Mensubu olmaktan şeref duyduğum, Milliyetçi Hareket Partisi haricinde hiçbir yerde hiçbir kişi ile siyasi birliktelik kurmam mümkün değildir. Hayatımın sonuna kadar da öyle olacaktır. Duruşumun her daim net olduğunu ve Yüce Rabbim ömür verdikçe olmaya devam edeceğimi bir kez daha açıklıyor ve bu tip polemiklere itibar edilmemesini hassasiyetle rica ediyorum. Onlar dedikodu üretmeye ,iftira atmaya devam etsin, biz halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.
HALKIMIZ NE DERSE O ! BİRLİKTE BAŞARDIK, YİNE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor, Süper Lig’de yarın Adana Demirspor ile karşılaşacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 04:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak.

19 Mayıs Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Murat Erdoğan yönetecek.

Ligde çıktığı 32 karşılaşmada 38 puan toplayan Samsun ekibi, Adana Demirspor'u mağlup ederek alt sıralar ile arasındaki puan farkını açmak istiyor.

Karadeniz ekibinde sakat olan Satka dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Samsunspor 3-2 kazanmıştı.