Bölgemizde İlk Defa Yapıldı

Bölgemizde İlk Defa Yapıldı

Yayın: 07.11.2017 23:07
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te yaşayan ve 1 senedir şiddetli baş ağrısı, balgam, burun tıkanıklığı ve akıntısı şikayeti olan  30 yaşındaki Kifah Khudhaır İstanbul’da  bir çok hastanede hastalığına çare bulamadı.

İstanbul da büyük bir hastanede polip çıkarması  ameliyatı olmasına rağmen,  şikayetleri devam edince yaşadığı ilde doktor arayışına girdi. Karabük’te yaşayan ve 1 senedir şiddetli baş ağrısı, balgam, burun tıkanıklığı ve akıntısı şikayeti olan  30 yaşındaki Kifah Khudhaır İstanbul’da  bir çok hastanede hastalığına çare bulamadı.İstanbul da büyük bir hastanede polip çıkarması  ameliyatı olmasına rağmen,  şikayetleri devam edince yaşadığı ilde doktor arayışına girdi.

Karabük Özel Medikar Hastanesinde  görev yapan  Kulak Burun ve Boğaz uzmanı Op.Dr. Gerçek İlker Şiriner’e muayene olan Khudhaır yapılan endoskopik sinüs ameliyatı ile eski sağlığına kavuştu.Hastanın daha önce ameliyat olmasına rağmen şiddetli baş ağrısı, burun tıkanıklığı ve akıntısının olduğunu söyleyen Kulak Burun ve Boğaz uzmanı Op.Dr.Gerçek İlker Şiriner; “Hastamız İstanbul’da büyük bir hastanede polip çıkarma ameliyatı olmuş. 1 ay geçmesine rağmen şikayetleri aynen devam etmiş. Bize gelen hasta, yapılan muayene  sonucu, endoskopik sinüs ameliyatına karar verdik.1.5 saat süren ameliyat sonun da  hastamız eski sağlığına kavuştu ve 1 gün sonra taburcu ettik. Sinüslerin fonksiyonların sürdürmelerini sağlamak için sinüs ağızlarının riskli bölgedeki poliplerin temizlenmesini sağladık.Bölgemizde de ilk defa yapılan bir ameliyattır.

Endoskopik sinüs ameliyatlarının, alanında tecrübeli olan hekimler tarafından yapılmasını tavsiye eden Şiriner” Bu ameliyat bu konuda eğitim almış, tecrübesi olan ve özel aletlerle yapılan bir ameliyattır. Şikayeti olan hastaların özellikle tecrübesi iyi olan uzmanlara ameliyat olmalarını tavsiye ettiğini sözlerine ekledi.

Kifah Khundhaır taburcu olurken, kendisini sağlığına kavuşturan Özel Medikar Hastanesi Op.Dr. Gerçek İlker Şiriner ve çalışanlarına sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Özel Medikar Hastanesi olarak, hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, ağrısız ve sağlıklı bir yaşam dileriz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.