Bölgenin En Çok Katılımlı Bursluluk Sınavına Başvurular Başladı

Bölgenin En Çok Katılımlı Bursluluk Sınavına Başvurular Başladı

Yayın: 05.12.2022 12:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük ve Safranbolu’da 5 farklı şube ile faaliyet gösteren Yeni Nesil ve Açı Kurs Merkezlerinde 2023 Bursluluk Sınavı için başvurular başladı.

2022’de LGS Türkiye Birincisi ve YKS Dil İl Birincisi – Türkiye 924.sü , 2021 de ise YKS İl Birincisi ve Türkiye 190.sı çıkaran Yeni Nesil ve AÇI Kurs Merkezleri 2023 -2024 eğitim yılında, kurslarında eğitim görmek isteyen öğrenciler için ücretsiz bir bursluluk sınavı düzenliyor.

Sınav 7-8 Ocak 2023 tarihlerinde gerçekleşecek olup sınava acibursluluksinavi.com adresinden kayıt olunabiliyor.

2004’ten beri Karabük’te oldukça deneyimli bir kadro ile faaliyet gösteren ve binlerce öğrenciyi hayallerindeki üniversite ve liselere yerleştiren kurum, 5 farklı şubesiyle  ilkokul 2.sınıftan üniversiteye kadar çeşitli sınıf düzeylerinde okula destek kursları ve LGS-YKS sınavlarına hazırlık hizmeti veriyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.