Bölgenin Sesi Gazetesi
 

Çamlık Koşu Parkında Temizlik Yapıldı

Yayın: 06.05.2015 09:49
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi temizlik ekipleri kentin önde gelen yeşil alanlarından Yenişehir Çamlığında halkın daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda spor yapabilmeleri amacıyla bölge temizliği yaptı.

Temizlik ekipleri, şehrin güzel ve temiz görünmesi için mahalle aralarında, yol kenarlarında, yamaçlarda, patika yollarda vatandaşların gelişi güzel attığı çöpleri topluyor.

ÇEVREYİ KORUMALIYIZ

Çevre temizliğinin her alanda önemli olduğunun altını çizen Başkan Vergili; “Her doğaya atılan çöp bizim için tehlike arz ediyor. İçme suyundan tutunda birçok alanda kirliliğin yaşanmasının tek nedeni duyarsızca çevreye atılan çöplerdir. Vatandaşlarımızın bu uyarılarımızı dikkate alarak çöplerini doğaya atmamalarını istiyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

KARDEMİR Genel Kurulu Tarihi Belli Oldu

Yayın: 27.09.2023 17:08
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR A.Ş Yönetimi, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü Genel Kurul yapma kararı aldı. Yapılacak olan Genel Kurulda Kardemir’in 11 kişilik yeni yönetimi de belli olacak.
Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada ;
KAP’a yapılan açıklamada, “Şirketimizin, 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 14.00’de Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi – KARABÜK adresinde ekteki gündem maddelerini görüşmek üzere Olağanüstü Genel Kurulunun yapılmasına ayrıca; Grupların Yönetim Kurulu Üyeleri adaylarının seçimi için “A” grubu hisse sahiplerinin, “B” grubu hisse sahiplerinin ve “D” grubu hisse sahiplerinin Kardemir Eğitim ve Kültür Merkezi – KARABÜK adresinde aynı tarihte genel kurul toplantı saatinden önce saat 10.00’da ayrı ayrı toplanarak adaylarını belirlemelerine karar verilmiştir” denildi.
Genel Kurul Gündem Maddelerinde ise, Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi, Yönetim Kurulu Üyelerine T.T.K.’nun 395. ve 396. maddelerinde yazılı izinlerin verilmesi, Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek huzur hakkının belirlenmesi ve Şirketin pay geri alımı işlemleri hakkında bilgi verilmesi yer alıyor.
Yeni Yönetim Kurulu üyelerinin kimler olacağı merak edilirken, Kardemir’in şu anki 11 kişilik yönetiminin üçü boş halde duruyor.
Kardemir’in şu anki Yönetim Kurulunda şu isimler yer alıyor; Prof. Dr. İsmail Demir, Ömer Demirhan, Prof. Dr. Ercümend Arvas, Fatih Mehmet Erkoç, Kamil Güleç, Muhammed Ali Oflaz, Mustafa Aydın ve Yusuf Canbolat. (Esra Oğuzkağan Özkan)