Bölgenin Sesi Gazetesi
 

CHP Adayı Cevdet Akay; “İDDİALI KONUŞTU..”

Yayın: 03.06.2015 10:11
Paylaş:
A+ A-

Dün Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunan CHP Karabük Milletvekili Adayı Cevdet Akay,çarpıcı açıklamalar yaptı ve “CHP Bu Seçimi Ülke Genelinde de,Karabük Özelinde de birinci Parti olarak tamamlayabilir.Özellikle Karabük’te emeklilerden,taşeron işçilerinden,asgari ücretlilerden ve gençlerden çok büyük bir ilgi görüyoruz.Çok geniş bir kesim oy vereceğini söylüyor..” dedi.

CHP Milletvekili Adayı Cevdet Akay “Örgütlerimizle birlikte sıkmadık el,çalmadık kapı,girmedik işyeri bırakmıyoruz.CHP olarak insanları rahatsız eden fazla gürültülü bir Kampanya yapmıyoruz.Bunun yerine insanların ayağına gidiyoruz, görüşüyoruz, konuşuyoruz.CHP Karabük’te çok geniş kesimlerin desteğini alıyor..” ifadelerini kullandı.

CHP Milletvekili Adayı Cevdet Akay “CHP Olarak biz insanlara yaşanabilir bir Türkiye vaat ediyoruz.Diğer Siyasi Partiler ise karşılıklı ithamlarla ve insanların yaşam standardına çözüm getirmeyecek sözlerle Kampanya yürütüyorlar.Örneğin Karabük’te Kredi Kartı batağına saplanmış kaç kişi var ve bu insanların tek kurtuluşu CHP.Emekli geçim sıkıntısı çekiyor,bu insanların yaşamını kolaylaştıracak olan tek Parti CHP.Karabük’te binlerce Taşeron işçisi var ve bunlara kadro verilmesini savunan,söyleyen tek Parti CHP..gibi görüşler dile getirdi.

Kendilerinin arkasında Hükümet veya Yerel Yönetim olmadığına da işaret eden CHP Karabük Milletvekili Adayı Cevdet Akay “Örgütlerimizle omuz/omuza verdik ve en geniş kesimlere ulaşmaya çalışıyoruz.Bu anlamda,Karabük’te en iyi çalışan Partinin CHP olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Seçmenle,insanlarla bire/bir görüşüyoruz çok olumlu tepkiler alıyoruz.CHP Hem Karabük özelinde,hem Ülke genelinde 7 Haziran Genel Seçimini Birinci Parti olarak tamamlayacaktır.Buna herkes inansın..” şeklinde görüşler verdi..”

CHP Milletvekili Adayı Cevdet Akay; “Örgütümüzle omuz/omuza yaptığımız çalışmalar devam ederken,gördüğümüz bir gerçeği de itiraf etmek isterim.Vatandaş büyük bir sıkıntı içinde,adeta,patlama noktasına gelmiş.O yüzden CHP’Yİ bir çıkış noktası olarak görüyor ve CHP’YE koşuyorlar.Bizim kampanya çalışması sırasında vatandaştan istediğimiz MUTLAKA SANDIĞA GİTMELERİ OY KULLANMALARI oluyor.Sandığa gidin oy kullanın oyunuzu bize verirseniz seviniriz diyoruz,ama,illa ki CHP’YE verin dayatması yapmıyoruz..” ifadelerini de kullandı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te otobüs yola çıkan domuza çarptı

Yayın: 23.09.2023 00:48
Kaynak: AA
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Eflani ilçesinde otobüsün çarptığı domuz telef oldu.

İstanbul'dan Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesine cenazeye gidenleri taşıyan M.Ö. yönetimindeki 34 ZC 8219 plakalı İstanbul Büyükşehir Belediyesine ilişkin otobüs Akören köyü Kayalar Mahallesi yakınlarında yola çıkan domuza çarptı.

Çarpmanın tesiriyle otobüsün ön tamponuna sıkışan domuz telef oldu.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye grupları sevk edildi.

Kazada yaralanan olmazken domuz takımlarca bulunduğu yerden çıkarıldı.