Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Şahin’den Karabük Belediye Başkanı Vergili açıklaması

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Şahin’den Karabük Belediye Başkanı Vergili açıklaması

Yayın: 01.08.2022 18:34
Paylaş:
A+ A-

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Mehmet Ali Şahin, Karabük Belediye Başkanı Refet Vergili’nin MHP olmasaydı AK Parti’ni Ayasofya’yı açamayacağı, Devlet Bahçeli olmasa Amarika’ya meydan okunamayacağı ve Rusya’nın korkmayacağı iddialarına cevap verdi.

Şahin, gazetecilerin soruları üzerine yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanı Rafet beyin bu açıklamasından AK Parti’liler olarak biz alınmadık, tıpkı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ‘Biz olmasaydık Recep Tayyip Erdoğan olmazdı’ demesinden alınmadığımız gibi.'” dedi.

Dün, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ile birlikte “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” için Karabük’ün Yenice ilçesine gelen Vergili, burada yaptığı konuşmada,

“Daha önceki dönemlerde iktidar partisi bize o kadar iyi bakmazken, bizim Milliyetçi Hareket Patimizin, merkezinin, Devlet Bahçeli’nin politikalarıyla artık bizde kendilerinin ayrılmaz bir parçası olarak görmektedirler. Şu andaki bütün taleplerimiz iktidar tarafından yerine getirilmekte ve özellikle bakanlarımız, milletvekillerimiz artık parti ayrımı yapmadan bizleri ziyaret edip eksiklerimizi, noksanlarımızı tamamlamak için gayret ediyorlar.

Gün gelecektir Milliyetçi Hareket Patisi iktidar olacaktır. AK Parti’de bunu şöyle bilmelidir ki; Eğer Milliyetçi Hareket Patisi olmasaydı, Ayasofya’yı açamazdı. Devlet Bahçeli olmasaydı, aynı şekilde Amerika’ya meydan okuyamazdı. Devlet Bahçeli Beyefendi olmasaydı, Rusya bizden korkmazdı ve bunların hepsi birleşmiştir adım adım yolumuza devam ediyoruz.” sözlerine yer vermişti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.