Eflani’de 3 araç çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Eflani’de 3 araç çarpıştı: 1 ölü, 5 yaralı

Yayın: 27.10.2017 00:14
Paylaş:
A+ A-

Eflani ilçesinde 3 aracın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Eflani Safranbolu Karayolu Kavak mevkiinde meydana geldi. Hatalı sollama iddiasıyla meydana gelen kazada Abdullah U.’nun (47) kullandığı 34 T 0705 plakalı otomobil, Rıfkı Ö. idaresindeki 78 SK 610 plakalı panelvan minibüs ve Saffet K. kontrolündeki 78 AZ 920 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrası panelvan minibüs takla atarak ters dönerken, diğer iki otomobil ile yoldan çıkarak tarlaya uçtu. Kazada hurda yığınına dönen otomobil sürücü Abdullah U. araç içinde sıkışarak can verdi. Kazada Rıfkı Ö., Mehmet Ö. ve Hanım Ö. ile Saffet K. ve Nazmi G. yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Safranbolu ve Eflani Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Otomobil içinde sıkışarak can veren sürücünün cansız bedeni ise AFAD ekipleri tarafından çıkarılarak Eflani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

  1. Anti Şaibe

    Bu düz yolda nasıl hatalı sollama yapılır, anlamış değilim. Her halde ecel çağırdı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.