Ersin Cebeci’den İstifasına Yönelik Açıklama

Ersin Cebeci’den İstifasına Yönelik Açıklama

Yayın: 06.10.2021 21:44
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Eflani ilçe başkanlığından istifa eden Ersin Cebeci kamuoyuna geniş açıklamalarda bulundu.

(Tuğba Yılmaz)Ersin Cebeci açıklamasında ;Değerli hemşerilerim kıymetli dostlar, dün itibari ile AK PARTİ EFLANİ ilçe başkanlığı görevimden ayrılmış bulunmaktayım.

2007 yılında ilçe yönetim kurulu üyesi olarak başlayıp, 2013 yılında ilçe başkanlığı görevinin tarafıma verilmesiyle hizmet etmeye başladığım AK PARTİ’deki görevimden ayrılıyorum. Bu süre içerisinde çalıştığım bütün milletvekillerimizden, Valilerimiz, kaymakamlarımız ve belediye başkanımızdan, İl ve ilçe başkanlarımızdan, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizden, tüm teşkilat mensuplarımızdan, diğer siyasi parti temsilcilerimden, resmî kurum müdürlerimiz ve çalışanlarımızdan, muhtarlarımızdan, en önemlisi de EFLANİ halkından helallik telep ediyorum.

Biz ne istediysek “EFLANİ için, EFLANİ halkı ve gençleri için istedik” bir buçuk aydan fazla da mücadele ettik ama olmadı. Yapılabilirliğine inandığım ve örnekleri olan uygulamaların söz konusu EFLANİ ve EFLANİ gençleri olunca OLMAMASINA üzüldük ve konunun en başından itibaren her detayından EFLANİ teşkilatımızı bilgilendirip il teşkilatımız ve milletvekillerimiz ile çözüme kavuşturmak için görüşmeler yaptık ancak sonuç alamadık ve süreç bu şekilde neticelendi.

Her ne kadar süreç böyle neticelense de bu kutlu davaya hizmete ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın izinden gitmeye devam edeceğiz. Bizim derdimiz ve mücadelemiz sadece ve sadece “EFLANİ halkı ve gençleri” içindir. Görev yaptığımız süre içerisinde tüm muhtarlarımıza yardımcı olmaya çalıştık, diğer siyasi parti temsilcilerimizle seviyeli, saygılı bir şekilde çalıştık.

Görev yaptığım bu süre içerisinde üzdüğüm, kırdığım varsa affetsinler, üzdüysek de ilçemiz adına olan isteklerimizdendir. Bu süreçte destek olan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma, arayıp iyi dileklerini ileten dostlarıma, partimizin tüm yazışmalarında yardımcı olan arkadaşlarıma, EFLANİ’li hemşerimizin her oyuna sahip çıkan sandık başkanlarıma ve seçim kurulu görevlisi arkadaşlarıma ve her seçimde yüzümüzü AK eden EFLANİ’li hemşerilerime teşekkür ediyorum.

Son söz; Siyasetten tek kazancım bir sürü çok güzel dostlar, dostluklar edindim bu da bana yeter, işin özünde hoş bir SADÂ bırakmak değil mi şu gök kubbe altında bırakabildiysek ne mutlu bize…

3 kişi görüş bildirdi

  1. Eee Ersin efendi

    Eee Ersin efendi demek herşeyin bi sonu varımış şimdi Çelipköylü Ersinsin AKP işi bitti senden öncede Veysel varıdı senden sonrada olacak benim esas söylediyim kendini bennek bennek eden gofuralara onnarda bigün düşecekler o zaman görücez tabi şindi kibirden yarılacak olanları o zaman görücez şindi sırada Ahmet Kocmu varmış öyle diyolar eyer Ahmet beyden helallik isterse onada sanada hakkımız helal olsun Eflani AKP zamanında küçüldü gittikçede küçülüyo gofura halen gıra gıra yörüyo yanınada almış biriki CHPli geçinen yağcıyı Eflaniyi onnardan mürükkep sanıyo

  2. İstanbuldan Eflanili

    Bu iş hakkaten çok ciddi.Ersin bey EFLANİLİ GENÇLERİ düşünmüş,EFLANİYİ düşünsene Ersin bey,Eflanide gençmi kaldı EFLANİYİ düşünmemişte Eflanili gençleri düşünmüş.
    Sen EFLANİYİ düşünseydin o zaman Eflanili gençlerde bundan yararlanırdı.Hep birkaç kişiyi düşündünüz Eflani onun için bu halde.Eflanili 500 gence iş bulsan ne fayda.EFLANİ küçülürken 500 genç iş sahibi olur gider.Amma Eflaniyi düşünseydiniz 3500 nüfus 2000 e inmezdi gençlerede yeterdi yaşlılarada yeterdi dahada büyürdü hep tek tek insanları düşünürseniz olacağı buydu işte Efyani böyle küçülür sizleride kapının önüne koyarlar

  3. İşçi bulma işkur,hizmet parti görevi

    Eflanide onun bunun işini takip etekten Eflaniye hizmet edemediler baksana ersin efendi bile gençlere hizmet edeceyim deyi uğraşmış arkadaş Eflaniye hizmet etsenize işçi almaya işkur görevli partilerde o ilçeye hizmetle görevli bunu annayamayan insanları parti başkanı yaparsan olacagı budur zatten

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz’ın başkanlığında önemli başarılara imza attı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, hayatını kaybeden onursal başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın kulüp başkanlığı döneminde 4 kupa kazandı.

Trabzon'da 21 Ekim 1948'de dünyaya gelen Yılmaz, İstanbul Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Fakültesi'nden mezun oldu. Yılmaz, iş insanı, medya patronu, siyasetçi ve spor yöneticisi olarak tanındı.

1982-1983 sezonunda Trabzonspor'un 8. başkanı olarak seçilen Mehmet Ali Yılmaz, bu görevini 1987-1988 sezonun ortasına kadar sürdürdü. Bir yıllık aranın ardından 1989'da tekrar başkanlık koltuğuna oturan Yılmaz, 1992'ye kadar görevde kaldı. Üçüncü başkanlık dönemi 1996'nın sonundan 2000 yılının sonuna kadar devam eden Mehmet Ali Yılmaz, kulüpte en uzun süreyle başkanlık yapan kişi oldu.

Trabzonspor, Yılmaz'ın başkanlığı döneminde 1982-1983 sezonunda Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1983-1984 sezonunda lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası, 1984-1985 sezonunda Başbakanlık Kupası olmak üzere 4 kupa kazandı.

Kulüpte 1988'de yapılan Divan Başkanlık Kurulu'nda verilen önergeyle Mehmet Ali Yılmaz, kulübün onursal başkanlığı ünvanını elde etti.

Yılmaz, bordo-mavili kulüpte tesisleşmenin de ilk adımlarını attı. Mehmet Ali Yılmaz'ın ismi kulübün mevcut tesislerine verildi.

Mehmet Ali Yılmaz, 1991 genel seçimlerinde Doğru Yol Partisi'nden Trabzon milletvekili seçilerek, 49 ve 50. hükümette Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevini yaptı.

Mehmet Ali Yılmaz'ın Bakanlığı döneminde Türkiye Futbol Federasyonu özerk bir yapıya kavuştu. Yılmaz, futbolda havuz sistemini düzenleyen kişilerden biri oldu.