Evde Eğitim Gören Sedanur’un Karnesini Vali Gürel Verdi

Evde Eğitim Gören Sedanur’un Karnesini Vali Gürel Verdi

Yayın: 20.01.2019 20:42
Paylaş:
A+ A-

Azmin en güzel örneğini, Anayasa İlkokulu öğrencisi evinde eğitim gören 10 yaşındaki Sedanur Yılmaz gösterdi.

Milli Eğitim Bakanlığının evde eğitim programından faydalanan Anayasa İlkokulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Sedanur Yılmaz’ı, Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve eşi, Müdür Yardımcısı ve Şube Müdürleri ile okul müdürü Mesut Göktaş Yeşil Mahalledeki evlerinde ziyaret etti.

Gösterdiği başarı ile Takdir Belgesi almaya hak kazanan Sedanur Yılmaz’ı tebrik eden Vali Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminde gösterdiği üstün başarıyı bundan sonra ki eğitim hayatında da sürdürmesi temennisinde bulunarak çeşitli hediyelerle ödüllendirdiler.

Sedanur’un karnesini veren Vali Fuat Gürel, dersleri ve eğitimi hakkında öğretmeninden, annesi Yadigar ve babası Murat Yılmaz’dan bilgiler aldı.

Özlem Aras Gürel, Evde Eğitim gören çocukların karne heyecanına ortak oldu

Diğer yandan,Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel, Milli Eğitim Bakanlığının evde eğitim programından faydalanan Mimar Sinan Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Azra Kayalı, Karabük Belediyesi Özel Eğitim Uygulama Okulu 1. Sınıf öğrencisi Ayşenaz Sarıman, Yunus Emre İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Merve Ersöz ve Gazi Mustafa Kemal İlkokulu 2. Sınıf öğrencisi Mustafa Gülbay’ı evlerinde ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu’nun eşi Nefise Vargeloğlu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri ile evde eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Özlem Aras Gürel çocuklarla yakından ilgilenerek karneleri ile çeşitli hediyeler verdi.

Çocukların aileleri ve öğretmenleriyle bir süre sohbet eden Özlem Aras Gürel “Milli Eğitim Bakanlığımız, okula gitmekte zorlanan çocuklarımız için evde eğitim hizmeti vermektedir. Devletimiz hiçbir çocuğumuzun eğitimden yoksun kalmasını istemiyor. Evde eğitim alan çocuklarımızın gelişimi, hayata en iyi şekilde hazırlanması için tüm imkanlarını seferber etmektedir. Bu kapsamda, evde eğitim alan çocuklarımızın ve ailelerinin karne sevincine ortak olmak için karnelerini bizzat vermek istedik. Öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerken, fedakarca bu çocuklarımızın evlerinde eğitim veren öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.