Festival, Manuş Baba konseri ile başladı..

Festival, Manuş Baba konseri ile başladı..

Yayın: 09.06.2022 09:49
Paylaş:
A+ A-

Manuş Baba ismiyle bilinen ünlü şarkıcı Mustafa Özkan, Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali bünyesinde Karabük’ün Safranbolu ilçesinde sahne aldı.

Kültürel Miras ve Korumacılık ana teması ile 23. kez kapılarını sanatseverlere açan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali dolu dolu etkinliklerle kutlanmaya başlandı. Kortej yürüyüşünün ardından Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ve protokol üyeleri tarafından festival meşalesi yakıldı. Gala filmi olan yönetmenliğini Göksel Tuzun’un yaptığı “Hüseyin ile Fatma Şimdi Oturum Açtı” belgesel film gösterimi sonrası Manuş Baba ismiyle bilinen Mustafa Özkan hayranlarıyla bir araya geldi. Meydanı dolduran vatandaşları coşturan şarkıcı birbirinden güzel şarkıları hayranları ile söylerken Safranbolulara unutulamayacak bir gece yaşattı.
Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tarafından ünlü sanatçıya Safranbolu’ya özgü tarihi ev maketi ve çiçek takdim edildi. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsunspor’da sol ayak bileğinden sakatlanan Satka, ameliyat edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor'un Slovak stoper oyuncusu Lubomir Satka, sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle ameliyat edildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp, 28 yaşındaki Satka'nın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, Atakaş Hatayspor maçında sol ayak bileğinden sakatlanan tecrübeli oyuncunun özel bir hastanede operasyon geçirdiği bildirildi.

Satka'nın ne zaman sahalara döneceği konusunda ise açıklama yapılmadı.