Gaziler otopark için kolaylık sağlanmasını bekliyor

Gaziler otopark için kolaylık sağlanmasını bekliyor

Yayın: 14.08.2022 13:47
Paylaş:
A+ A-

Karabüklü Gazi Yüksel Orak farkındalık oluşturulması için kente gazilere otopark konusunda kolaylık sağlanmasını istedi.

Komşu il Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde ve birçok şehirde engelli ve gaziler için otopark konusunda düzenlemeler yapıldığına dikkat çeken Orak, “Karabük’te aynısından biz de istiyoruz. İlimizde engelliler için yapılan uygulamanın genişletilerek gazileri de kapsayacak biçimde yeniden düzenlenmesini bekliyoruz” dedi.

Gazi Yüksel Orak konuya ilişkin sosyal medya paylaşımında, “Sayın Valimiz Fuat Gürel, Karabük Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili, Safranbolu Kaymakamımız Sayın Mehmet Türköz, Safranbolu Belediye Başkanımız Elif Köse ile İl Trafik Komisyonumuzdan ricamız.
Biz de istiyoruz aynısından İlimiz Karabük ve ilçelerinde farkındalık” ifadelerini kullandı.

Orak, 1994 yılında Uzman Çavuş olarak görev yaptığı Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde operasyon esnasında gazi olmuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans düzenlenecek

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da, Karadeniz Teknik Üniversitesince (KTÜ) “Savunma Sanayinde Stratejik Malzemeler” konulu konferans organize edilecek.

Mühendislik Fakültesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilecek programa, Girişimci Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (GALSİAD) Başkanı, SİMA Alüminyum Genel Koordinatörü Celalettin Kırboz, Gebze Teknik Üniversiesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Türkmen, GALSİAD Başkan Yardımcısı SEYKOÇ Sima Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çığlı, konuşmacı olarak katılacak.

Konferans, yarın 14.00'de Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Amfisinde düzenlenecek.