Genel Başkan Değirmenci, Karabük’te

Genel Başkan Değirmenci, Karabük’te

Yayın: 02.08.2022 13:52
Paylaş:
A+ A-

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabük‘te bazı ziyaretlerde bulundu.

Bir dizi temaslar için kente gelen Değirmenci, Özçelik-İş Sendikası İş Yeri Baştemsilciliğini ziyaretinde, 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılan 15. Olağan Genel Kurul sonrasında yeni bir dönemin kapılarını açtıklarını söyledi.

Genel kurulda kendilerine destek veren delegelere teşekkür eden Değirmenci, “Yeni dönemde daha iyiye ulaşmak adına fikir ayrılıklarını gidermek, sendikamızı daha ileriye taşımak ve büyütmek hedefinde kararlılıkla hep beraber yürüyeceğiz. ” dedi.

Sendikaların bir toplumda demokrasinin ve özgürlüklerin en güçlü teminatı olduğunu anlatan Değirmenci, “Zaman, Özçelik-İş zamanıdır. Zaman, HAK-İŞ zamanıdır. 16 şubesi ve 45 bin üyesiyle HAK-İŞ’in vizyon ve misyonuyla yolumuza devam edeceğiz.” diye konuştu.

Değirmenci, konuşmasının ardından Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürlüğü ile Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığını da ziyaret etti. (AA)

İL EMNİYET MÜDÜRÜ KADİR YIRTAR’A ZİYARET

Değirmenci ve beraberindekiler dün ilk olarak İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ı ziyaret etti. Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’a görevine yeni başlaması nedeniyle hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Başkan Değirmenci, Yönetim Kurulu üyelerini tanıtarak, Sendikanın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Emniyet Müdürü  Kadir Yırtar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, görev yeni seçilen Değirmenci ve ekibine başarılar diledi.

VALİ FUAT GÜREL ZİYARET EDİLDİ

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Yönetimi buradaki ziyaretin ardından Karabük Valisi Fuat Gürel’i ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak karşılıklı hediye takdimi yapıldı. Ardından Genel Başkan Değirmenci, Vali Fuat Gürel’e Yönetimini tanıttı. Değirmenci burada yaptığı konuşmada; “15. Olağan Genel Kurulumuzu yaptık, her zaman olduğu gibi de ilk ziyaretimizi Karabük’ten başlatıyoruz, burası Sendikamızın doğduğu ve Türkiye genelinde büyümemize vesile olan bir yer. Karabük’ün bütün sorunlarını hep beraber çözmede Özçelik-İş Sendikası dün olduğu gibi bugün de,  yarın da katkı vermeye devam edecek. Bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.” dedi.

Vali Gürel ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle hayırlı olsun diyorum. Bir yarış içersinde oldunuz, yine sizin yol arkadaşınız bu her zaman mümkün olan şeyler demokrasinin de bir gereğidir beraber yarıştınız ve sonuç itibariyle de yeniden seçildiniz. Nihayetinde sendikalar üyesi olan işçilerin hakkını, hukukunu korumak, onları ileriye taşımak çalıştığınız kurumları devamlılık kılabilmek adına önemli bir kurumsal yapı. Bu manada verdiğiniz birlik beraberlik mesajlarının çok değerli olduğunu düşünüyorum.  Sizin de belirttiğiniz gibi sendikanın çıkış yeri burası, ana vatanı, doğum yeri burası, ziyaretlerinize buradan başlamanız  o bakımda anlamlı oldu İnşallah çalışan emekçi kardeşlerimiz, işçi kardeşlerimiz birlik beraberlik içersinde birbirimizi üzmeden, kırmadan, dökmeden geleceğe taşımakta birlik beraberlik içersinde olmakta fayda var İnşallah elbirliği ile bunu sürdüreceğiz bizler de elimizden gelen ne varsa bu manada yapmaya hazırız dedi.

TSO BAŞKANI MEHMET MESCİER’E ZİYARET

Değirmenci ve beraberindekiler Vali Fuat Gürel’i ziyaretin ardından Ticaret ve Sanayi Odası Mehmet Mescier’i ziyaret etti. Başkan Mescier’e hediye takdim eden Genel Başkan Değirmenci, TSO Başkanı Mehmet Mescier’e kendilerine zaman ayırdığı için teşekkür ederek, yeni yönetimini tanıttı. Değirmenci, “sanayimizin gelişmesi için hep beraber bir mücadele içersindeyiz, bu işbirliğinin önemini de yakinen biliyoruz varsa bir eksikliğimiz, aksaklığımız bundan sonra da hep beraber çalışarak gidermeye çalışacağız. Bizler gelip geçiciyiz ama sizler sanayici olarak katkı veremeye devam edeceksiniz. Sizlere başarılar diliyoruz ” dedi.

TSO Başkanı Mescier ise konuşmasında ziyaretlerinden dolayı Genel başkan Değirmenci ve ekibine teşekkür ederek, “Özçelik-İş Sendikası Karabük çıkışlı bir sendika bunu unutmamız lazım, Karabük’ün sanayicisini de, işçisini de öncelikli tutmak lazım bizim sizlerden beklentimiz bunlar, bundan sonrası iş barışı, işçi ile işçinin standardını yükseltip, işverenin de bir şekilde iş yapıp bu standardı sağlayabilmesini sağlamak. işçi olmadan olmuyor, işveren olmadan olmuyor, iş olmayınca hiç biri olmuyor önce işi bulacağız ondan sonra onu karlı hale getireceğiz onu paylaşacağız bütün mücadelemizin özeti bu” dedi.

AK PARTİ İL BAŞKANI İSMAİL ALTINÖZ’E ZİYARET

Değirmenci ve beraberindekiler TSO’nun ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetin Kaya ve AK Parti Yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette Genel Başkan Değirmenci İl Başkanı Altınöz’e hediye takdiminde bulunduktan sonra Yönetim Kurulu Üyelerini tanıttı. İl Başkanı Altınöz ise yeni Yönetime başarılar diledi.

 

MHP İL BAŞKANI ADEM KAR’A ZİYARET

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti İl Başkanlığını ziyaretin ardından MHP İl Başkanlığını ziyaret etti. MHP İl Başkanlığı binası önünde İl Başkanı Adem Kar ve Parti Yöneticileri  tarafından karşılanan Değirmenci ve beraberindekiler daha Parti İl binasına geçti. İl Başkanı Adem Kar’a hediyesini takdim eden Değirmenci burada da Yönetim Kurulu üyelerini tanıtarak sendika çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. MHP İl Başkanı Adem Kar ise Değirmenci ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

CHP İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Öğle arasının ardından Değirmenci ve ekibi CHP İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanı Abdullah Çakır’a hediye takdiminde bulunan Genel başkan Değirmenci, yaptığı kısa değerlendirmede birlik ve beraberlik vurgusu yaparak Yönetim Kurulu üyelerini tanıttı ve sendika çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. CHP İl Başkanı Abdullah Çakır ise Genel Başkan Değirmenci ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Özçelik İş Sendikası genel başkanı Yunus Değirmenci ve Yönetim Kurulu Üyeleri CHP İl Başkanlığını ziyaretin ardından karabük Gazeteciler Cemiyeti, Birlik Medya, Karabük Belediye Başkanlığı, Safranbolu AK Parti İl Başkanlığını ve BRTV’yi ziyaret ederek Karabük programını tamamladı.

Özçelik-İş Sendikası genel Başkanı Yunus Değirmenci ve Yönetiminin Karabük ziyareti programına Özçelik-İş Sendikası Şube Başkanı Kenan Yılkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.