Havaalanı Konusunda Henüz Bir Gelişme Yok

Havaalanı Konusunda Henüz Bir Gelişme Yok

Yayın: 25.06.2015 10:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi bir önceki rektörü Prof.Dr.Burhanettin Uysal’ın çabalarıyla Üniversite bölgesinde kurulması planlanan ve hatta jeolojik etütleri yapılan havaalanı konusunda bir gelişme olup olmadığı konusunun merak edildiği belirtiliyor.

İlk etapta küçük çaplı uçakların inip kalkabileceği ve gelecek yıllarda büyük uçakların da seferler yapabileceği havaalanı konusunda bir önceki Karabük Üniversitesi rektörü Uysal’ın havaalanın yapılacağı yer ile ilgili KARDEMİR yöneticilerini ikna etmiş ve kazma vurmak üzere iken ne olduğu bilinmeksizin bir anda engellenmişti.

Tam kazma vurulacak aşamaya getirilen havaalanı ile ilgili daha sonra AK Parti Karabük milletvekili Osman Kahveci ve İl başkanı Timurçin Saylar’dan,konu ile ilgili bizzat ilgilendikleri ve Haziran ayı(bu ay) içinde kazma vurulacağı açıklaması gelmişti.

Tüm bu gelişmelerle ilgili havaalanı yapımının hangi aşamada olduğu konusunda açıklama bekleyen konuya yakın kaynaklar, “o zaman kazma vurulacak aşamaya getirildiği belirtilen havaalanı konusunun neden ertelendiğini ve muhtemelen Haziran ayı( bu ay) içinde kazma vurulacağı belirtilen havaalanı konusunda ki gelişmelerle ilgili Kahveci ve Saylar’dan açıklama beklediklerini bildiriyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Temizlik İşleri Ekipleri Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Yayın: 19.04.2024 14:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Şehir merkezinde ki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yatakların temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.