Her Telden (1 Nisan 2021)

Her Telden (1 Nisan 2021)

Yayın: 31.03.2021 22:11
Paylaş:
A+ A-

MÜSİAD GENEL SEKRETERİ Sayın İBRAHİM ÇUKUR YAZILI BİR AÇIKLAMA GÖNDEREREK GENEL KURULUN NE ZAMAN YAPILACAĞINA İLİŞKİN..!!
Bilindiği gibi,uzunca bir süre önce MÜSİAD KARABÜK ŞUBE Genel Kurulu ertelenmişti,daha sonra 27 Mart günü yapılmak üzere bir karar alındı ve 26 Mart günü Üyelere yollanan bir mesajla,belirsiz bir tarihe ertelendi.
MÜSİAD Bünyesinde, GENEL MERKEZ Üyeler arasında nabız yokluyor ve bir ŞUBE BAŞKAN ADAYI ismini belirleyerek,en azından, ÜYELERE BU İSMİ TAVSİYE ediyor, genellikle de o isim seçiliyor.
27 MART MÜSİAD ŞUBE Genel Kurulu için,Genel Merkez 53 Üye arasında,bir dizi nabız yoklamalarında bulunmuş ve bir ŞUBE BAŞKAN Adayı üzerinde karar kılınamayınca 26 Mart günü “GENEL KURULUN BELİRSİZ BİR TARİHE ERTELENDİĞİ..” Üyelere duyurulmuş.
BU ERTELEME NEDEN YAPILDI..?
MÜSİAD Karabük ŞUBE ÜYESİ 53 Üye arasından,Genel Merkez Yönetimi bir ŞUBE BAŞKAN ADAYI bulamadı mı,biz bir/iki yazımızda bunları sorguladık ve “GENEL KURUL NE ZAMAN YAPILACAK..?” diye sorduk.
MÜSİAD Genel Sekreteri Sayın İBRAHİM ÇUKUR,yazılı bir açıklama göndererek “ÜYE OLAN HERKES ŞUBE BAŞKANLIĞI’NA ADAY OLABİLİR..”gibi “MÜSİAD,HER ZAMAN DEVLETİ YIKMAYA YÖNELİK GİRİŞİMLERİN KARŞISINDA DURDU..” gibi,bizim yazdıklarımızla örtüşmeyen ifadeler kullanmış.
MÜSİAD 53 Üye arasından bir Şube Başkanı seçemedi mi..?
VE ;Böyle bir isim bulunarak ŞUBE GENEL KURULU ne zaman yapılacak.?

MÜSİAD KARABÜK ŞUBESİ’NİN 53 ÜYESİ İÇERİSİNDEN 4 ÜYE İSTİFA EDEREK AYRILIRSA, ŞUBE STATÜSÜ “TEMSİLCİLİK DÜZEYİNE Mİ..” İNİYOR..
MÜSİAD Karabük Şubesi’nin 53 Üyesi varmış ve 50 Üyeyi geçen yerler ŞUBE STATÜSÜ kazanıyor,50 Üyenin altında kalan yerler ise “TEMSİLCİLİK STATÜSÜ..” ile yola devam ediyormuş.
MÜSİAD Genel Sekreteri yazılı bir açıklama yaparak “31 YILLIK YOLCULUĞUMUZ SÜRESİNCE KARŞI/KARŞIYA KALDIĞIMIZ HER TÜRLÜ OLUMSUZ İFADE ve MESNETSİZ SUÇLAMALAR KARŞISINDA MÜSİAD’IN ADINI, BUGÜNLERE TERTEMİZ VE LEKESİZ BİR ŞEKİLDE TAŞIDIK..” diyor.
Ülke genelini bilemeyiz,KARABÜK’TE AYNEN BÖYLE OLDU..
İyi de 53 Üye içerisinden,neden bir ŞUBE BAŞKAN ADAYI tespit edilip,TERTEMİZ ve LEKESİZ ÇALIŞMA DÜZENİNE NEDEN DEVAM EDİLMEDİ ve GENEL KURUL belirsiz bir tarihe ertelendi..?
BİZ ve BAZI ARKADAŞLARIMIZ BUNU/BUNLARI SORUYORUZ.
8 Yıldır ŞUBE BAŞKANI olan Sayın AHMET NUR,olmayınca ortaya neden böyle bir tablo çıktı ve Sayın AHMET NUR’UN dışında kalan 52 Üye içerisinden “BUYURUN,SİZ ŞUBE BAŞKAN ADAYIMIZSINIZ..” diyerek bir isim işaret edilmedi..?
Bizim sorduğumuz,olayın bu tarafı..
Sayın ÇUKUR buna cevap vermemiş de HUKUK falan bile demiş yani..!!

BAYIR MAHALLE SAKİNLERİNE,SÖZÜ VERİLEN “DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ’Nİ..” BAŞKA BİR YERE KAYDIRMA OLAYINA Sayın İSMAİL ALTINÖZ..
Hatırlarsınız,BAYIR MAHALLE DEVLET HASTANESİ YIKILIRKEN,O Mahalle sakinlerine “BURAYA AĞIZ/DİZ HASTANESİ ve DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YAPILACAK..” şeklinde sözler verilmişti.
Daha sonra AĞIZ/DİZ SAĞLIĞI MERKEZİ yapıldı AĞIZ/DİŞ HASTANESİ olarak statü değiştirdi ve halen çalışıyor,olayın tam bu noktasında SÖZÜ VERİLEN DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ,bir başka yere kaydırılıyor gibi haberler çıkmaya başladı.
REKTÖRLÜK böyle bir tasarrufa gidiyor gibi,haberler çıkmaya başladı ve bu haberlerin gerçekleşme aşamasına yakın bir zaman da AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ olaya müdahale etti “DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BAYIR MAHALLE BÖLGESİNE YAPILACAK..” dedi,kestirdi attı.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ verilen bir sözün tutulmasını sağladı..
Yoksa,DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ bir başka yere ve muhtemelen 5000 Evler Bölgesi’ne ve şimdi HASTANE OLARAK DÜZENLENECEK Binaya kaydırılıyordu..
Şu an DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Bayır Mahalle de kaldı..
AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ zamanında müdahale etti.
Şimdi sıra da BAYIR MAHALLE KENTSEL DÖNÜŞÜM VAR artık..

BAYIR MAHALLE “KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ..” O CİVARDA Kİ HADDANELERİN KALDIRILMASI,TAŞINMASI ve BÜYÜK MASRAFLAR OLAYI..
Biliyorsunuz,SOĞUKSU Mahallesi 3.ETAP KENTSEL DÖNÜŞÜM için görüşmeler sürdürülüyordu,galiba bir süreliğine durdu ve bunun temelinde bazı sağlık sorunlarının yattığına ilişkin bilgiler veriliyor.
Bu arada BAYIR MAHALLE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ DE duruyor.
BAYIR MAHALLE KENTSEL DÖNÜŞÜM Projesi,SOĞUKSU Mahallesi’ne oranla biraz daha sıkıntılı bir proje,zira,BU CİVARDA SANAYİ TESİSLERİ ve ATÖLYELER VAR.
Örneğin HADDANELERİN KALDIRILMASI,TAŞINMASI BÜYÜK MASRAF.
YOLBULANLAR KALDIRDILAR,IŞIK ÇELİK Haddaneyi kaldırıyor..
O Civar da arazi bedelleri üzerinde anlaşılabilir,ancak,kaldırılacak sanayi tesisleri olayında sıkıntılar çıkabilir ve olayın tam bu noktasında Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ umut kaynağı oluyor..
HADDANE SAHİPLERİNİ İKNE ETME NOKTASINDA Sayın VERGİLİ etkin olur..
Ve,ister misiniz BAYIR MAHALLE daha önce bu işi bitirip/kotarsın..?

GELEN BİLGİLER “ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI ŞUBE DELEGE SEÇİMİ İÇİN KULİSLERİN ARTTIĞI ŞEKLİNDE..” ve DİLERİZ SENDİKAL AÇIDAN İYİ OLUR..
Zaman/zaman KARDEMİR işçileri ile sohbet ederiz,son günlerde hem sanal medya da hem gelen haberlerde ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Karabük Şube Kongresi için delege seçim kulisleri hızlanmış.
Bir yanda Şube Başkan Sayın ULVİ ÜNGÖREN,diğer yanda televizyonculuk döneminde bir süre birlikte çalıştığımız Sayın KENAN YILMAZ’IN önemli bir kulis çalışması yürüttüklerine ilişkin bilgiler geliyor.
ÇOK DEĞERLİ İKİ İNSAN kulis yürütüyorlarmış.
Dileriz kazanan ÜLKE SENDİKAL hareketi olur ve yine dileriz bu mücadele DAR KALIPLARA SIKIŞTIRILARAK yapılmaz,KARDEMİR İşçisinin huzuru rahatı,gelir düzeyini yükseltmek amaçlı,ÜLKE SENDİKAL HAYATINA yeni katkılar amaçlı yapılır.
Şu an KARDEMİR ÇALIŞANLARI rahat ve huzur içerisinde üretim yapıyorlar..
Bunun bozulmaması TEMEL İLKE EDİNİLMELİ mutlaka.

CHP ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ve PARTİ MECLİSİ ÜYESİ Sayın GÜRSEL EROL, ARDIN DA MÜKEMMEL İZLENİMLER BIRAKAN BİR ZİYARETTE BULUNDU
CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sayın GÜRSEL EROL,geçtiğimiz gün Karabük ve Safranbolu ziyaretinde bulundu,dikkat ettik CHP adına Karabük’ü birçok Milletvekili ziyaret eder/ediyor,ancak,hemen hiçbiri Sayın GÜRSEL EROL kadar olumlu izler bırakarak ayrılmadı.
Sayın GÜRSEL EROL mükemmel bir izlenim vermiş CHP’LİLERE..
Elbet ilişki kurduğu halka da aynı izlenimi vermiştir Sayın EROL.
Bu arada,CHP’DEN İSTİFA eden Karabük Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY’A ince göndermelerde bulunmuş ve “BİZLER HAVADAN MİLLETVEKİLİ OLARAK İNMEDİK.İSTİFA EDERKEN,OY VERENLERE SORMAK GEREKİR..” anlamında sözler etmiş.
CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Sayın GÜRSEL EROL Safranbolu ziyaretinde de,çok olumlu izlenimler bırakmış ve özellikle RESTORASYON konularında uzman bir kişi olarak,Safranbolu’ya hayran kaldığından da söz edenler var.
Bu arada Sayın GÜRSEL EROL 7/8 Nisan tarihini işaret etmiş.
Biliyorsunuz CHP HEYETLERİ ÜLKEYİ DOLAŞIYORLAR..
7/8 NİSAN TARİHİNDE,BİR CHP HEYETİ KARABÜK’E GELİYORMUŞ..
CHP İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR bu konuya ilişkin bilgi verirken “BİR GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BAŞKANLIĞINDA 15 MİLLETVEKİLİ TÜM İLLERİ GEZDİKLERİ GİBİ,KARABÜK’E DE GELECEKLER..” şeklinde ifadeler kullandı.
Sayın GÜRSEL EROL çok olumlu izlenimler bırakan bir ziyarette bulundu.

AK PARTİ İL BAŞKANI AVUKAT Sayın İSMAİL ALTINÖZ “ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ CİDDİ BİÇİMDE GÜNDEMİMİZDE VE 70/80 MİLYON LİRA….”
Geçtiğimiz gün, AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ile uzunca bir süre sohbet ettik,Sayın ALTINÖZ Karabük’ün hemen her sorunu ile çok yakından ilgilendiklerini söylüyor.
Bu arada ARAÇ ÇAYI konusuna değindi Sayın ALTINÖZ.
“ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMELERİ ÇOK CİDDİ BİÇİMDE GÜNDEMİMİZDE..” anlamında bilgiler vererek “DSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ NEZDİNDE,HEM BENİM,HEM DE MİLLETVEKİLLERİMİZİN TEMASLARI DEVAM EDİYOR..” dedi.
Bu konu da,bir süre önce Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’DE bize bilgiler vermiş ve “BALON SİSTEMİ DENİLEN BİR SİSTEM İLE ARAÇ ÇAYI’NI DÜZENLEMEK İSTEDİK.ANCAK,DSİ BUNA RIZA GÖSTERMEDİ..” yolunda ifadeler kullanmıştı.
Karabük Belediyesi’nin BALON SİSTEMİNE izin vermeyen DSİ Genel Müdürlüğü ve DSİ Bölge Müdürlüğü “ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMELERİ İÇİN ÇOK CİDDİ BİR FİNANSMAN ARAYIŞINDA GALİBA..” ve bu iş için 70/80 milyon lira gibi bir para gerekiyormuş.
ARAÇ ÇAYI KARABÜK’ÜN ORTA YERİNDE ve ÇOK ÇİRKİN..
Allah’ın bu BÖLGEYE LÜTFETTİĞİ bir güzelliği biz berbat etmişiz.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,ARAÇ ÇAYI düzenlemeleri için çok ciddi bir çalışma içerisinde olduklarına dikkat çekerek “BU İŞİ KOTARMAYA GAYRET EDİYORUZ..” bilgilerini veriyor.
Dileriz fazla uzun sürmez ve bu çirkinlik yerini güzelliğe bırakır.

KARDEMİR MALİ GENEL KURULU “SON YILLARIN EN BÜYÜK KATILIMI İLE GERÇEKLEŞTİ..” ve HUZUR HAKLARI,ÖNCELİKLİ SATIŞ GİBİ KONULAR
29 Mart günü yapılan KARDEMİR MALİ GENEL KURUL Toplantısı öncesinde,Kamuoyu çoğunluk olur mu/olmaz mı gibi bir tereddüt yaşıyordu ve geniş bir çevre çoğunluk olmayacağına inanıyordu.
TAM TERSİ OLDU..
KARDEMİR SON YILLARIN EN BÜYÜK KATILIMI İLE GENEL KURUL YAPTI..
Yüzde 32-33 civarında hissedar katılım sağladı..
Genel Kurul gündeminde yer alan “YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN ÜCRETLERİ..” maddesine zam yapılmadı,ayrıca,KARDEMİR Yönetim Kurulu Üyeleri eğer BAĞLI ŞİRKET Yönetimlerinde de görev alırlarsa,HERHANGİ BİR ÜCRET ALMAYACAKLAR hükmü getirildi.
Ancak,Sayın OSMAN KAHVECİ gibi,Sayın ALİ ERCOŞKUN gibi KARDEMİR Yönetiminde görevi olmayanlar,BAĞLI ŞİRKET Yönetiminde görev alırlarsa,ücret alabilecekler..
Öte yandan,geniş bir kesimin ÖNCELİKLİ MAL SATIMI hakkında beklediği bir karar vardı ve bu kararın GENEL KURUL KARARI ile değil YÖNETİM KURULU KARARI ile değişeceğinden yola çıkılarak,KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NA bırakıldı gibi bir görüş dile getiriliyor.
Ancak,bir çalışma olduğundan da söz ediliyor..

KARDEMİR “KAPSAMDIŞI PERSONEL NOKTASINDA,ÇOK CİDDİ BİR İYİLEŞTİRME ÇALIŞMALARI..” ve MAAŞA YETİŞTİRME İHTİMALİ ÜZERİNDE..
KARDEMİR işçileri ile Sözleşme yaptı ve yürütülen SENDİKAL ÇALIŞMALAR DA bile bu konu hiç kimse tarafından reddedilemiyor,ancak,Kulis çalışmaları SEN ÖYLE YAPTIN,BEN BÖYLE YAPTIM,O ŞÖYLE YAPACAK..” noktasından sürdürülüyor.
Hiç kimse BEN İŞÇİME ŞÖYLE BİR REFAH TEMİN EDECEĞİM diyemiyor..
Zira KARDEMİR İŞÇİSİ refah,huzur içerisinde üretimine devam ediyor.
Şimdi sıra KARDEMİR KAPSAMDIŞI PERSONELE geldi ve bu 850 civarında ki insanlar arasında ÇOK CİDDİ İYİLEŞTİRMELER yapılacağı belirtiliyor bazı dengesiz durumların törpüleneceğine vurgu yapılıyor..
YAPILACAK İYİLEŞTİRME BU MAAŞA YETİŞTİRİLİR Mİ..?
Sanki o yönlü bir beklenti var gibi.
KARDEMİR’DE çalışan işçiler refah içerisindeler,böyle olunca da,elbet ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Başkan Yardımcılarına dua ediliyor..
Şimdi KAPSAMDIŞI PERSONELİN durumu gündem de..
Bakalım onlar dua edecek düzeyi yakalayacaklar mı..?
Yakaladıklarında kime/kimlere dua edecekler..

63 kişi görüş bildirdi

  1. DERTLİ

    Ahmet Bey daha öncede size defalarca yazdım ama cevap vermediniz.ERDEMİR ciddi derecede işçi alımı yapıyor KARDEMİR de işçi alımıyla ilgili hiçbir gelişme yokmu?Cevap yazarsanız sevinirim

  2. macereya gerek yok

    Sendikada macereya gerek yok bugünkü genel merkez yapısı R.A.hariç gayet iyi gidiyor.Ortalığı karıştırmanın ne manası vardı.Neymiş Genel Başkan Karabüklü olmalıymış.Karabüklüleride görüldü zamanında.Yunus başkanın aldığı hakları hangi Karabüklü alabilirdi yahutta bugün ortada gezinenler biz daha çok hak alırdıkmı diyolar yoo öyle birşeyde yok dedikleri sendikacı biz olalam işçinin sırtından geçinelim.Zaten şimdiye kadar ellerini sıcak sudan soğuk suya deymediler keyif içinde yaşayalım.Bu sendika yapısını bozmayın işçinin huzuru refahıyrinde ne istiyorsunuz ya bırakın bu işleri.

  3. İhanet çetesi

    Maceraya gerek yok içki masasında sarhos olup emekçiyi tehdit edecek kadar aciz halde olan sizler ancak boyle kapalı kapılar arkasından yazar kendi kendinize ahkem kesersiniz o H.A ARKADASA SELAM SÖYLEYIN HİÇ BİR EMEKÇİYİ ARAYIP TEHDİT ETMESİN. Kişiliğinizi ortaya koymaya devam ediyorsunuz

  4. Civciv çiyan

    Ah çiyan ah sirkte seni bekleyenler var palyonco gibisinki

  5. Çalışan emekçi

    Evet abi demokrasinin gereği belirttiğin gibi iki güzel insan biz emekçiler adina demokratik bir mücadele yürütüyor.Kenan YILMAZ başkanlık yarışında kendini seçecek delegelerin isimlerini sahada ilan etmiş Diğer başkan adayı Ulvî UNGÖREN ve subedeki arkadaşları bütün kısımlardaki delege listelerini tamamlamak için gece gündüz aramadıklari fabrikada işçi arkadaşlar kalmamış halen listelerini oluşturamıyorlar Emekçilerde bunu net bi şekilde biliyor

  6. Maceraya gerek yokmus

    Maceraya gerek yok diyen zatı muhterem.iscinin genel merkezimizle bir derdi yok topu taca atıyorsun.cambaza bak cambaza.seytanca bir bakış.iscinin derdi şubesiyle.delege seçimine kitlenmiş durumda.siz önce listelerinizi tamamlayin.demokratik ortamda sandığa bir girin hele.

  7. Akli dengesini yitirenler

    Seni akli dengesini kaybetmiş civciv çiyan kendi soyledıklerıne kendın inanıyormusun acaba bildigim iyi bir sirke sen gibi palyonco lazımmış.önce sen adam yerine çalıstıgın yerde kon sonra cık ortada ol kendi iş yerindeki arkadaşları bile senelerdir yalan dolanla kandıran sahtekar

  8. Boş

    Demokratık secimden neden bu kadar korkuyorsunuz siyasi partiler beledıyeler dernekler bile demokratik secimle secilip başkanlığa getirilirken sizin bu seçimden korkmanızın nedeni nedir işçide olmayısınızmı yoksa yan gelip senelerce yatma devrinizin bitmesindenmi.
    Son söz emekçinindir sapla samanı ayırma dönemidir

  9. Söz İşçide

    Kenan Yılmaz kardeşimiz yıllar sonra Çelik İş sendikasının bir marka olduğunu Karabük’te ispat ettirdi.
    Adından yıllarca söz edilmeyen,kongre salonlarının bile boş kaldığı sendika,şimdi akın akın işçi ziyaretleri,basın ve sosyal medyada her gün bir haber olduğunu izlemekteyiz.
    Kenan Yılmaz’la yaşanacak değişim Sendikada daha güzel günleri olacağını gösteriyor.

  10. AÇIKÇA SÖYLEYİN BAKALIM

    KENAN YILMAZ AÇIKÇA SÖYLESİN BAKALIM GENEL MERKEZDE YUNUS BAŞKANA KARŞIMI DEYİLMİ.RECEP VEYA AHMET VEYA MEHMET GENEL BAŞKAN ADAYI ÇIKARSA KİMİ DESTEKLEYECEK.ŞİMDİDEN AÇIKLASIN BAKALIM.,KARDEMİR İŞÇİSİNİN VAZGEÇİLMEZİ YUNUS DEĞİRMENCİ BAŞKANDIR.KENAN GENEL MERKEZDE KİMLE BERABER OLACAK.AÇIKÇA SÖYLESİN

  11. haddane

    söz işcide kardeşim bizim kenan arkadaşımıza lafımız yok dün recep başkana kenan a küfür eden arkadaşkarı yanına alan kişilere lafımız siz bunları biliyosunuz burdan isim e gerek yok mesala y.f da ki arkadaş

  12. Çelikhane

    2 yıldır kısmına girip hiç bir üyesine,bi sıkıntınız varmı diye sormayan temsilcilerimiz! 10 gündür kısımdan çıkmaz oldunuz.Neden 2 yıldır yanımıza gelmediniz.Şimdi ne olduda emekli olan şube başkanıyla 10 gündür Çelikhane ziyaretleri yapıp 2 yıllık açığımı kapatmaya çalışıyorsunuz.Şeçimmi var yoksa?
    Benden size tavsiye Çelikhane yi kaybettiniz hiç burda vakit kaybetmeyin başka kısımlarda kazanmak için çaba sarfedin.

  13. Genel

    Açıkça söyleyin bakalım; rumuzlu arkadaş.Genel merkezin adını ağzınıza alarak İnsanları etkilemeye çalışmanız kaybettiğinizin göstergesi gibi algılanıyor..Bence siz önce kardemirdeki seçimi kazanmanın mücadelesini verin.Bırakın yukarıyı aşağıdaki koltuklarınız elden gidiyor.

  14. Hainler

    Genel merkezi bölmeye çalışan hainler kenan yılmaz çıktı basın açıklamasında genel başkanda bizim genel merkez yöneticileride bizim dedi şunculuk bunculuk sizin işiniz sendika ve işçi tek vücut her zaman

  15. Cikcik

    Genel merkezi bölmeye çalışan hainler kenan yılmaz çıktı basın açıklamasında genel başkanda bizim genel merkez yöneticileride bizim dedi şunculuk bunculuk sizin işiniz sendika ve işçi tek vücut her zaman.Basın açıklamasını okumakta yada duymakta zorluk çekiyorsanız size psikolog yanında gözcü ve kulakcıda ayarlayım.

  16. ulvi başkan

    10 gündür sosyal medyada KENAN YILMAZ’ın resimlerini paylaşıyor işçiler. şubeye KENAN YILMAZ ziyarete gelen işçiler tavan yaptı. bunun üzerine ilave söz söylemeye gerek yok. söylenmesi gerekeni işçi söylüyor. ilgi görmeyen başkanlar şapkayı önüne koyup neden bu şekilde oldu diye kendilerine sorum cevabını bulmalılar.

  17. Gene başkanımız

    Sizler yüzünden Tüm şubeler demokratik şeçim demeye başladı.Sizin yüzünüzden sendika genelinde problem çıkıyor.Genel başkanımıza erişmeyin.onun adını kullanmayın.onlar son sözü söyledi demokratik şeçim diyerek.Siz koltuklarınızda oturacanız diye genel merkez birbirine düşmez.Sahada çalışın merkezi nasıl birbirine düşürürüz derdine düşmeyin.inanın olmaz bu dediğiniz.Sizin çoluk çocugunuz varsa Genel başkanımızınds var.Boşa vakit kaybediyorsunuz.basarılar.

  18. işçikardemir

    şşt Kenancı tayfa siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ya? bize de söylesenize:) kim demokratik seçimden rahatsız olacağını söyledi de siz sürekli sürekli demokratik seçim için teşekkürler demokratik seçim olacağı için rahatsızlar vs gibi söylemlerde bulunuyorsunuz? bir tane örnek göstersenize demokratik seçim olacağı için rahatsızlık olduğunu nerden çıkardınız siz klavye delikanlıları sosyal medya göstergecileri sizi. İşçilere telefonlar geliyor ama liste oluşturulamıyor mu? bunlar sizin öyle görmek istedikleriniz. herkes işçi ile telefonda veya yüz yüze tabi ki görüşecek bundan doğal ne olabilir tehtid sizin işiniz. paylaşım yap paylaşım yap diye baskı sizin işiniz. herkesin listesi hazır siz rahat olun. siz gibi gösteriş yapmıyoruz diye bi kendnizi mi akıllı sandınız yazıkkk!

  19. GenelmerkezZ

    Bak sen ya, lafları nasıl da değiştiriyorlar. Cümle alem biliyor ki kenan yılmaz ve recep akyel el ele önce karabük şubeyi sonra da genel merkezi yıkmak istiyor ne algı operasyonu bi siz mi akıllısınız bizler herşeyin farkındayız bildiğimiz çok şey var merak etmeyin. şube için demokratik seçim olacak eyvallah bunda sıkıntı yok ki zaten. Ama yukarda yazan arkadaş çok doğru söylemiş. R.A’nın her zamanki gibi tüm genel başkanlara yalakalıkta sınırı yoktur. haydi gelin birlikte inceleyelim. Feridun Tankut, Ruhi Ayhan gibi isimlere zaten yalakalık ve ötesini yaptığını cümle alem biliyor onlara ağam paşam abim babam dedi sonra sırtlarından vurdu. Çünkü neden? Cengiz gül geldi göreve. sıra geldi cengize. o dönem de ona aynılarını yaptı abim abim peşinden ayrılmıyordu el ele geziyorlardı. sonra cengiz gül de gitti ona da bi bıçak darbesi! ve en son da yunus bey, zaten cengiz gülü seven onunla anlaşan bir kişinin yunus değirmenci ile anlaşamaması gerekir çünkü yunus ve cengiz birbirine düşman denecek kadar zıt bunu kendileri dile getirdiler. ama cengiz gidince de Yunus bey için abim babam ağam paşam ama şimdi yüzlerine gülücük arkalarından koltuk kapma planları. Yunusu da gönderip bi de onun koltuğuna geçme hayali var ya hani işte onu da yapabilirse zaten helal olsun zaten palavracılıkta master yaptı adam. SİZ İŞTE BÖYLELERİNİN ARKASINDAN GİDİN. SİZE DE BU YAKIŞIR. HODRİ MEYDAN!

  20. Kalite

    Genel merkezin ismini kullanarak fitne fesat çıkarmak isteyen zavallılar sahada yoksunuz işçide karşılığınız kalmamış nasıl olurda ortalığı karıştırarak bundan faydalanabiliriz koltuğumuzu koruruz tek derdiniz bu. selanız verilmiş. işçi olarak kararımızı çoktan vermişiz gittiğiniz yerlerde ister kademe ister formenlık sözü verin bu iş bitmişşş

  21. ikiyüzlüsendikacılar

    söz vermek vaat vermek K.Y ve R.A ekibi sizin işiniz, hani işçinin içinde olmasam bizzat kulaklarımla duymasam neysee. kararımızı bizde verdik sizin gibi züppe serserilere oy yok. görücez bakalım seçimlerde sandıkta hesaplaşırız DEMOKRATİK bir şekilde inceleriz sonuçlarıı. Siz foto çektirmeye devam edin. toplantılar kulisler vaatler sözler sizin gibilerin işi. hayde kolay gelsin. GENEL merkezin ismini kullanarak da fitne fesat size ait. genel merkez geldi seçim demokratik olacak dedi bu zaten iki tarafın da istediği bir şeydi ama siz sanki size özel siz istediniz diye demokratik olacakmış gibi teşekkürler teşekkürler teşekkürler yağdırdınız. zaten olması gereken buydu. İki yüzlü hainler yunus değirmencinin yüzüne gülüp kuyu kazan hainleerrr. Yukarda yorum atan “GenelmerkezZ” rumuzlu gardaşım ağzına sağlık bunlar bilmez boş beleş konuşurlar ne güzel özetlemişsin be…

  22. Ciyan

    Sarı ciyan deşifre oldun.klavyenin başından kalk ta işine gücüne bak.senin hayatın yalamak yutmak.gelen ağam giden paşam.menfaat sarhoşu seni.desifre oldun.bil istedim.

  23. Kalitesi düşükler

    Siz degilmisiniz ünitelerinizde secim olmayacak diye algı olusturmaya çalısan yalanlarınız ile kandırmaya çalısan şimdide kademe ile kandırmaya başlayan formen 1 lerimiz hazır deyip iş dagıtımlarda listemize girermisiniz diye bagıran aksamları mesaj atıp sizdemi benim gemide değilsiniz görüşecegız diyen bu işçide yoksunuz emin olun bacak bacak üstüne oturup frmenlerden isim isteyip yalvaran

  24. sizkimsiniz

    işçiler yorum atarken kimin adını kullanıp kullanmadığını size mi soracak? algıyı siz yaparken iyi ya neden rahatsız oluyorsunuz karşılık verilince gösteriş budalaları. hadi siz yallah sendikaya konu mankeni bey ile fotoğraf çektirmeye koş koşş her gün sırayla birilerinizin fotoğraf atması lazım bak yoklama listesi ile kontrol yapıyorlar kızarlar sonra kıyamam

  25. Ne içiyorsunuz

    Her akşam kendini içerek avutan UZUN içtiğin şeye dikkat et içince çok sapıtıyorsun sağo sola sosyal medyada sallamakla bu işler olmuyor ayık ol biraz sende haklısın içki beleş olunca dibine kadar içersin ABİNİ de düşün sadece sen değilsin beleşçi UZUNNN

  26. Boş bogaz

    Odanıza gelen bir emekçi yok aradıgınız telefonları acan yok yanına gideceginiz emekçi yok yalanlarınıza karnı doydu bu emekçinin çünkü alnınızdan akan alın teri yok

  27. vaatherkeste

    arkadaşlar ben şunu çok net olarak söyleyebilirim ki herkes vaat veriyor. burada algı yapmayalım. HERKES VAAT VERİYOR HERKEESSS! ama tabi ki tehtidleri vs en çok kimin yaptığı belli. K.Y ekibi birbirlerini karınca duası gibi arayıp hadi paylaşın herkese söyleyin herkes paylaşsın haydi haydi diye koşuşturduğunuzu görüyoruz daa.. AMA MERAK ETMEYİN BAK BİR BAŞKAN OLSUN SENDİKA ONA ÖZEL 40 TEMSİLCİ 10 ŞUBE YÖNETİCİSİ gibi ayrıcalıklar tanıyacak bu kadar vaat boşa gitmesin yazık kadroyu genişletelim k.y beyimize özel diye düşünüyorlar

  28. Kıskananlar

    Boşboş odalarında oturup kalemle oynayanlar gece gündüz işçiye yalvaranlar geleni gideni olmayanlar bitmişlik sendromu yaşayıp teselliyi kadehlerde arayanlar sakal bırakıp hocalık takınanlar göbek baglayıp yalakalık yapanlar emekçi son sözü söyleyip koltuklarınızdan edecek aglama aglama agustos böcegi gibi sallama
    Bittiniz tükendiniz sırt oksayıp yok demeniz sandıkta gömüleceginiz günler yakın çay söyleyim size yok oluşunuz yakın.
    İşçi tercihini yapmıs akın akın geliyor güzel günler yarın yakın.

  29. Sarııı

    Davutoğlu hayranı kılıçların efendisi sarı çiyanı da şamar oğlanı gibi kullanıyorsun ya helal olsun sana kendi çocuğuna bu kadar söz geçiremezsin. Dikkat et ama çiyana verilen sözleri çokbilen başkalarına da veriyor elinde patlıyacak bumm bumm sahip çık sarıyaaa

  30. Kenetlenmiş emekçi

    Yok saymış emekçi sizi burada
    omuz omuza kenetlenmiş işçi burda
    Kenan Başkan geliyor burda
    Sayısız kahramanlar burda
    Umutlarınız tükenmiş bitmiş burda
    Ninnilerle avunma
    Ufukta güneş var güneş burda
    Zulmunuz bitti gün burada

    (siz kimsiniz diyen biz emekçiyiz biz alınterinin semboluyuz Ekmeğinin mücadelesinde olan koç yiğitleriz)

  31. Anonim

    Yav arkadaş bu nasıl iş işyerinize gelmeye illallah delirttiniz allah sizi bildiği gibi yapsın K.Y ve mafya ekibi huzurumuz kalmadı işçinin hakkını nasıl ödeyeceksiniz siz

  32. Anonim

    Biri bana anlatsın kenan denen şahıs
    aynı teşkilatta ve şubede değilmiydi de seçim zamanı çıktı ortaya madem 4 sene niye beklemiş bu kadar delikanlıydıda

  33. Anonim

    ULVİ başkan seni gerçekten kutluyorum adamlar hakkında atıyo tutuyo karekterini burdada gösteriyosun onların hakkında bir kere olsun kötü konuşmuyorsun seviliyosun başkanım

  34. Anonim

    Recep abine söyle sana bi fotoğrafçı tutsun çok yoruluyosun böyle çookkkk K.Y

  35. Işçi

    K.Y senin ekipte kimin eli kimin cebinde belli değil dikkat et :)))

  36. Çelikhane senin

    Ulvi başkanım ramazan başkan ve çetin başkan ÇELİKHANE sizinle celal kimdi ya egosu tavan arkadaşımı

  37. Kardeşşş

    Kenan efendi saç ektirip poz poz resim çektir sosyal medyadan ayrılma işçiyi ara kurt kuzu misali 100. YIL kafelerinde dolaş tehdit savur sonra çık delikanlılık tasla iyiymiş bu iş

  38. Muhtar

    Tarafsız biri olarak yazıyorum muhtarım benim gibi bütün muhtaralara saldırmaya çalıyosunuz kenen bey bu ne seçimmiş böyle

  39. Heryerde

    Abi değişiklikleri takip etmek çok zor İsmail yetim isimli şahıs ne zaman bu ekibe dahil olmuş güvenmeyin ona her kesin adamı o gürcan dersen yine aynı daha dün kadar bunlar birilerinin dostu arkadaşıydı şimdi ne olmuş bunlara fazladan boş koltuk var diye duydular ve saflarını aldılar demekki

  40. D.ç

    H.B İ.A D.T içerde insanları rahat bırakın bıktık sizin baskılarınızdan

  41. Başkanım

    Ulvi başkan bir telefon uzağındayız her saat emrimdeyiz

  42. Hadi be

    Gösteriş budalaları bunlar ergen çocuklardan farkları kalmadı gardaşım kendini seçimde göster facelerde değil

  43. Bravo

    Hadi be yorumlu arkadaş sana katılıyorum gerçekten artık bunaldık orası stüdyomu şubeye çağıra çağıra bizleri yordunuz siz yorulmadınızmı yeter da seçimde oy kullanılır kazanan göreve geçer karşı sendika üyeleri hareket ediyosunuz

  44. Işçi seninle

    Kok fabrikaları olarak hazırız ve seninleyiz ulvi başkanım bizi kimse korkutamaz geçti borun pazarı sür …. niğdeye

  45. Bak sen

    K.y ve avaneleri tehditler bize sökmüyo istediğimize oy veririz size he he deyip arkanızdan casusluk yapanlardan değilim çekin ellerinizi üzerimizden

  46. Sizi gidi

    Daha düne kadar k.y nin arkasından konuşan karaoğlan ne oldiii yavrum menfaat meselesi böyle bişey işte birden kanki oluverdiler

  47. Rahat

    Bırakın çocuğu küçükken çok foto çekilememiş içinde kalmış bırakın alsın merakını yavv

  48. Firin emektarı

    Kenan kardesimizi yf iscisi olarak destek verecez insallah ama yfırınlarda sectigi delege arkadaslar isverenin kucagina simdiden oturmaya basladilar sosyal medyadan masallah sapur supur yalakaliklar havada ucuyor. Sizi isci sececek yalnis yerlere yalanmayin arkadaslar. Kenan yılmaz kardesime simdiden basarilar diliyorum

  49. Kardemir

    K NE OLDU DA U KÖTÜ OLDU DÜNE KADAR KUYRUĞUNDAN AYRILMIYODUN ADAMIN HATIRLATIYIM DEDİM BUNA HERKES ŞAHİT VEFA DENEN ÖZELLİK VAR YA HERKESTE OLMUYO SEN BİZE ÖĞRETTİN ADAMIN SANA VERDİĞİ DEĞERE YAZIK OLMUŞ

  50. Foto

    Oğlum seçim olmadan bu neyin havası bu kadar son gülen iyi gülermiş sosyal medyacılar sizi bakıyorum 18 kişi etiket 20 kişi etiket bir paylaşıma aynı kişi 3 defa yorum yapmış az ötede oynayın beeee

  51. Seçimi bayram sonrası yapın

    Arkadaşlar ben sadece geleceğimizi düşünen bir çalışan olarak iş yerlerinde daha fazla patırtı gürültü olmadan her 2 şube başkan adayı genel başkana söyleyin seçimi bayram sonrası yaptırın lütfen.Anladıgım kadarıyla her 2 tarafta demokratik seçim kararından memnun.Zaten Her 2 tarafta aylardır kısımlarda liste çalışması yapıyor.Neden aylarca bekliyorsunuz.Arkadaşlar üretim aksaması yaşanmadan çalışanlar aralarında sıkıntıya düşmeden lütfen şeçiminizi yapın. Bizim için önce ekmek gelir.Bu işçimi uzatmak çelik işçisine yapılan en büyük yanlış olur.Çalışan ne derse o olsun.

  52. Kapsam dışı işi Allaha kaldı

    Fabrikada mühendislerde istifa eden edene bilgi birikimini tamamlayan mühendis tünelin ötesine gidiyor.

  53. Tehdit

    Kenal yılmazın ekibi adamın akrabalarına ulaşıp senin kardeşin bizim karşı listemizde kardeşine söyle yanlış yapıyor. Bizimle olmazsa zarar görür kademesini geri alır kenan başkan diye baskı yapıyor.
    Kenan başkanım kendine Bi ekip yapmışsın ama adamların senden istişaresiz hareket ediyor yada sende recep Akyel den habersiz iş yapıyorsun. Sizin çeberde daraldı akın akın geri dönüşler başladı işçi anladı gördü gerçeği toplantı terkedip işverene racon kesen adam ile kimse çalışmaz. Geçmişte İskenderun da cengiz gül ün yüzünden 1200 kişi işten çıkartıldı. İşveren ben bu adamla sözleşmeye oturmam dedi ve Cengiz gül gönderildi. Aynısı olacak kardemir işvereni ben böyle adamla oturmam diyecek seni de gönderecek genel merkezin. Recep Akyel in babasının oğlu değilsin ya sonunda seni de yakacak. Sen geçen dönem demokrasi olmasın diye ağlıyordun. Şimdiye kadar hep böyle oldu yine de böyle olacak şubeyi genel merkez belirler. Sen kim TİS görüşmesi yapmak kim bir virgül ile kaç rakam oynar nasıl hesap yapılır nereden bileceksin cok uzatmaya gerek yok kabadayılık yapmaya gerek yok tehdit etmeyin kimseyi

  54. Fotoğrafcı

    Kenan İn fotoğrafçı aramasına gerek yok ki ramazan çavuş var hayali temsilci olmak foto ramazan

  55. Kapalı telefon

    K.Yılmaz telefon kapalı olarak yalandan verdiğin talimatlar ile kaç kişiyi kandırdın söylesene. Sana bu taktiği kim öğretti. Telefonun ucunda kimse yok ama sen genel başkanla konuşuyorsun, müdüre talimat veriyorsun, genel müdür yardımcısından birşeyler istiyorsun hep iş bitiriyorsun ama telefon açık olsa işler çözülecekte; karşıda kimse yok.. Telefon kapalıyken merkez bakım müdüründen kaç kademe aldın anlatsana

  56. Kumpas cetesi

    Ah anonim ah şirket olma yolunda ilerliyorsun hainlik şirketi hisselerini de halka arz ediyormusun tosun banklı çiyanlı ayaşlı

  57. Güzel

    Kapalı telefon ben bunu çok kişiden duydum yalandan delilik acemi çaylak kimi kandırıyorum sen bakalım o sırada foto temsilcisi ramoya poz veriyomuştur telefon açıldı sanmıştır çok görmeyin çocuğa :))

  58. Çok içiyorsun be uzun

    Yine erkenden içmeye başlamışsın H.A çok içme dedik sana çarpıntı yapar ellerin kaşınır parmaklarını şakırtatırsın panik yapma bu kadar içki masalarına ayırdığın zamanın 5 te 1 ini işçiler için ayırsaydın bugün listeni hazırlar ona buna yalvarmazdın UZUNN

  59. Vay arkadaş

    Emekçiler olarak bizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Kenan Yılmaz ın yanına gidip çayını içmek fotoğraf çektirmemizi bile hazmedemeyenler sizin yanınıza da gelen varsa şayet görünen o ki yok sizde çekinin.ayıplanacak bir durum gibi burda yazmak hiç hoş değil o fotağraf karesinde işçiler var kimseye zorla bir şey yaptırılmıyor. İşçiye verdiğiniz değer burdan görünüyor

  60. Yala yala bitmez

    Yediğin ekmege ihanet eden havlu asıp görüntü veren borsa basında işi bitmeyen baskülün ibresini ters ceviren.
    İçki masasınsa adam oldugunu sanan ayılınca ben yokum varolan diyen.
    Sirkte palyonco olarak çalısan sarı ciyanlık yapan ortamda adam yerine konmayan hükmünüz bitti

  61. Celişkili

    Tehdit denilen zatı muhterem yazdığın yazıda bile çelişmişsin ki ne yazdığını bile bilemeyecek kadar şuursuzmussun ilkokul talebesine bile yazıyı okutsan yalanın ortada oldugunu iftiralarımızın ortada oldugunu görür bence git ilk önce ders al sonra gek burada yaz

  62. Abi

    Ahmet abi allah aşkına şunları sayfandan gönder ne halt yerlerse yesinler biz doğru dürüst haber ve yorum okumak istiyoruz sayfayı kirlettiler

  63. Çelişki

    ehdit denilen zatı muhterem yazdığın yazıda bile çelişmişsin ki ne yazdığını bile bilemeyecek kadar şuursuzmussun ilkokul talebesine bile yazıyı okutsan yalanın ortada oldugunu iftiralarınızın ortada oldugunu görür bence git ilk önce ders al sonra gel burada yaz

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Motorine Gece Yarısından İtibaren İndirim Geldi! Güncel Akaryakıt Fiyatları

Yayın: 25.04.2024 10:55
Paylaş:
A+ A-

Benzin ve motorin (mazot) fiyatlarında yaşanan güncel değişiklikler, petrol piyasasındaki dalgalanmalarla birlikte dikkatle takip ediliyor. Son dönemde Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, motorin fiyatlarına olumlu yansıdı ve gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine önemli bir indirim yapıldı.

Motorin fiyatına yapılan indirim, litre başına 1 lira 17 kuruş olarak belirlendi. Ancak, benzin fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmadı.

Güncel akaryakıt fiyatları ise şu şekilde:

İstanbul Anadolu Yakası

  • Benzine: 43,49 TL
  • Motorine: 40,91 TL

İstanbul Avrupa Yakası

  • Benzine: 43,58 TL
  • Motorine: 40,97 TL

Ankara

  • Benzine: 44,46 TL
  • Motorine: 41,87 TL

İzmir

  • Benzine: 44,72 TL
  • Motorine: 42,12 TL

Petrol fiyatlarının ve döviz kurlarının sürekli değişkenlik gösterdiği bu dönemde, akaryakıt fiyatlarındaki güncellemeleri yakından takip etmek önem taşıyor. Kamuoyu, benzer değişikliklerin gelecekte de olabileceğine yönelik bilinçlendirilmelidir.