Her Telden (16.Şubat.2016)

Her Telden (16.Şubat.2016)

Yayın: 16.02.2016 08:32
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL VE “KARABÜK NE KAZANIR..?” SORUSU..
Geçtiğimiz cumartesi günü,AK Parti Karabük Milletvekili Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundu ve uzunca bir süre sohbet ettik.
BİR KONU ÖZELLİKLE DİKKATİMİZİ ÇEKTİ.
Sayın BURHANETTİN UYSAL,hemen her olaya,her konuya “BEN BU KONUYA,KARABÜK’ÜN KAZANCI NE OLUR,KAYBI NE OLUR NOKTASINDAN BAKIYORUM..” şeklinde yaklaşıyor..
Olaylara,gelişmelere bakışı “BURADAN KARABÜK NE KAZANIR,NE KAYBEDİR..” noktasına odaklanmış ve eğer “BU GELİŞMEDEN KARABÜK KAYBEDER..” gibi bir algıya kapılırsa,düzeltmek,müdahil olmak için çaba harcıyor.
Örneğin ; İKİ KURUM/KURULUŞ arasında sürtüşme varsa ,sıkıntı varsa  “BURADAN KARABÜK NE KAYBEDER,NE KAZANIR..” gibi bir bakış ile yaklaşarak tavır alıyor,durum alıyor.
Eğer sürtüşme,sıkıntı “FİKİR ÇATIŞMASINDAN,DAHA İYİ FİKİRLERİN ÇIKMASI SONUCU VERECEKSE..” tavrı,tarzı başka oluyor ,eğer “KARABÜK’E YARAR GETİRMEYECEK BİR NOKTAYA SAVRULUYORSA..” tavrı,tarzı başka oluyor..
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL için en önemli konu/olay “KARABÜK’ÜN KAZANCI,KARABÜK’ÜN KAZANMASI..” böylesine bir bağı oluşmuş bu  Kent ile Karabük ile.
AB Komisyonu Üyesi Sayın BURHANETTİN UYSAL..
Sık/sık AB Toplantıları için Brüksel’e gidiyor..
Kalan zamanını Ülkemizde ve Karabük/Karabüklüler için harcıyor..

KARABÜK,HER YIL “EMİTT FUARINA KATILIR..” HER YIL AYNI HİKAYE ANLATILIR “EN BÜYÜK İLGİ BİZEYDİ..” AMA.!!
Karabük her yıl EMİTT Fuarına katılır ve her yıl FUAR SONRASINDA aynı açıklamalar yapılır “FUARDA EN BÜYÜK İLGİ BİZE YANİ KARABÜK’E GÖSTERİLDİ,SAFRANBOLU’YA GÖSTERİLDİ..” denilir..
ÖYLE DEĞİL Mİ..?
Bilemiyoruz,doğrusu pekte fazla merak etmiyoruz EMİTT FUARI Karabük’e,Safranbolu’ya KAÇ PARAYA MALOLUYOR ve her yıl en büyük ilgi KARABÜK’E/SAFRANBOLU STANTLARINA gösteriliyorsa TURİZM GELİRİ ne kadar artıyor..?
ÖRNEĞİN 2015 YILINDA BİR GERİLEME OLDU MU..?
Safranbolu TURİZM GELİRLERİNDE,Safranbolu’ya gelen TURİST SAYISINDA bir gerileme oldu mu/olmadı mı,eğer oldu ise EMİTT işi bir parça gerçek dışı gelişiyor demek mümkün olur mu/olmaz mı..?
SAFRANBOLU TURİZMİ GELİŞİYOR MU..?
SAFRANBOLU TURİZM GELİRLERİ ARTIYOR MU..?
İçimizden bu sorulara “ELBET GELİŞİYOR,ELBET GELİRLER REEL ANLAMDA ARTIYOR.GELECEKTE ÇOK DAHA BÜYÜK ARTIŞLAR GÖRÜLECEK..” gibi cevaplar vermek,böyle cevaplar duymak geliyor..
Duyabilir miyiz sizce..?
Sizin bu noktada ki görüşleriniz nedir..?

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NE BİR MÜSABAKA ORGANİZASYONU…!!
Ülkemizde KAÇ ÜNİVERSİTE VAR,sayısını tam olarak bilmiyoruz,ancak,ÖZEAL/DEVLET olmak üzere 200 civarında olsa gerektir ve bu anlamda TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU olduğunu biliyoruz.
TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU.
Bu federasyon ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI organize ediyor ve hepimiz biliyoruz ki KARABÜK ÜNİVERSİTESİ bu organizasyonları alabilecek ALT YAPIYA sahip.
AYYILDIZLI STADYUMU VAR..
KULE YURTLAR bu müsabakalar için gelecek SPORCULARIN BARINMA sorunu yaşamayacağı biçimde planlanıp yapılmıştı,eğer böyle bir organizasyon KARABÜK’E,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NE verilirse,müthiş bir gelişme olmaz mı..?
Bizim bildiğimiz TÜSF KARABÜK TEMSİLCİLİĞİ görevini,eğer değiştirilmedi ise,Sayın ÖZCAN BÜYÜKGENÇ yürütüyordu ve Sayın BÜYÜKGENÇ böyle bir müsabaka organizasyonu alabilir Karabük’e.
SAFRANBOLU TURİZMİ GERİLEDİ DENİLİYOR..
Böyle bir ortamda TÜSF kanalı ile Karabük’e alınabilecek SPOR KARŞILAŞMALARI Karabük’e nasıl bir katkı yapar düşünebiliyor musunuz,nasıl bir katkı yapar..
TÜSF KARABÜK’E SPOR MÜSABAKALARI VERECEK Mİ..?
Veya KARABÜK BU MÜSABAKALARDAN alabilecek mi..?

ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NİN UCUZ DEMİR SATIŞLARI VE KARDEMİR CHP GENEL MERKEZİ’NİN DİKKATİNDE Mİ..?
ÇİN HALK CUMHURİYETİ Ülkemize UCUZ DEMİR satarak,MİLLİ MÜESSESELERE çok ciddi darbe vuruyor şeklinde,önemli iddialar var ve bu iddialar KARABÜK’Ü ÇOK YAKINDAN ilgilendiriyor elbet.
Dünya üzerinde ki ABD ve AB Ülkeleri başta olmak üzere ÇİN HALK CUMHURİYETİNDEN gelen ucuz demir/çelik ürünlerine karşı çok önemli önlerler aldıkları da biliniyor.
ÜLKEMİZDE HENÜZ BİR ÖNLEM GELİŞTİRİLMEDİ.
Bu nokta da CHP GENEL MERKEZİ’NİN bir dizi araştırma yaptığını duyuyoruz ve özellikle CHP Genel Başkan Yardımcısı,Basın Sözcüsü Partinin Ekonomik Sorumluları arasında yer alan Sayın SELİN SAYEK BÖKE’NİN çok yakından ilgilendiği haberlerini alıyoruz.
Sayın SELİN SAYEK BÖKE bir dizi görüşmeler yapmış sanırız.
BU KONULARA İLİŞKİN BİLGİLER ALMIŞ..
DEMİR/ÇELİK Sektörü Ülke genelinde,hatta TÜM DÜNYA DA Üretici Ülkelerin ÇİN HALK CUMHURİYETİ tehdidi altında,buna karşı önlem alan Ülkeler var,önlem almayan Ülkeler var.
Ayrıca TÜRKİYE DEMİR/ÇELİK ÜRETİCİLERİ Derneği,bu konu ile ilgili feryat ediyor,önlem alınması talebinde bulunuyor,KARDEMİR ise en fazla zarar gören MİLLİ MÜESSESELERİN başında geliyor..
KARABÜK BUNDAN ÇOK OLUMSUZ ETKİLENİYOR..

SAYIN KAMİL GÜLEÇ “KARDEMİR 1 MİLYAR 350 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPTI.750 MİLYON DOLAR BORCU VAR..
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanvekili Sayın KAMİL GÜLEÇ geçtiğimiz günlerce,uzun bir yazılı açıklama ile,KARDEMİR hakkında Kamuoyu’na bilgiler verdi.
1 MİLYAR 350 MİLYON DOLAR tutarında yatırım yaptıklarını açıkladı ve bunu açıklarken de “EĞER BU YATIRIMLARI ANAHTAR TESLİMİ YAPMIŞ OLSAYDIK 2.5/3 MİLYAR DOLAR HARCAMAMIZ GEREKİRDİ..” gibi ifadeler kullandı.
1.350 Milyon dolar yatırım yapılmış,750 milyon dolar borç kalmış,Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN açıklamasından yola çıktığınızda,KARDEMİR kendi ÖZ KAYNAKLARINDAN,kendi KAZANDIĞI PARALARDAN 600 MİLYON DOLAR yatırıma harcamış,gerçeği ile karşılaşırsınız..
KARDEMİR ŞU AN İTİBARI İLE ZORLANIYOR..
Yine Sayın KAMİL GÜLEÇ’İN açıklamasından anlıyoruz ki “ZORLANMASINA RAĞMEN,BU KRİZİ AŞABİLECEK KABİLİYETİ VAR BÖYLE BİR İMKANI VAR..” KARDEMİR’İN..
ÇİN HALK CUMHURİYETİNE ÖNLEM ALINIRSA..
FİLYOS LİMANI DEVREYE GİRERSE,İŞ KOLAY..
Sayın GÜLEÇ’İN açıklamalarından bunu/bunları anlıyoruz..

SAADET PARTİSİ İL KONGRESİ,GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ YAPILDI VE DERYA RESTAURANT YEMEĞİ ESNASINDA..
SAADET Partisi Karabük İl Kongresi geçtiğimiz Pazar günü yapıldı ve çok önemli bir işimiz nedeni ile Karabük dışında olduğumuz için bu Kongreye katılamadık.
Biz Karabük’e geldik,Büromuza uğradık,dışarıdan sesler geliyordu,baktık SAADET PARTİLİ GENÇLER Genel Başkanları Prof.Dr.Sayın MUSTAFA KAMALAK’A tezahürat yapıyorlar.
“MÜCAHİT ERBAKAN,KAMALAK BAŞBAKAN..” şeklinde slogan atıyor gençler ve Genel Başkan Sayın KAMALAK,bu sloganlar eşliğinde otomobiline bindi gitti.
Daha sonra bizde DERYA RESTAURANT’A gittik İl Başkanlığı görevine yeniden seçilen Sayın MUHSİN ÇEBİ,bazı arkadaşları ile birlikte oturuyorlar,yanlarına uğradık HAYIRLI OLSUN dileklerimizi ilettik.
Sayın MUHSİN ÇEBİ ve yanında ki arkadaşlarını hayli heyecanlı,Partileri için çalışma azim ve gayreti içinde gördük,zaten MİLLİ GÖRÜŞ geleneğinde bu azim,bu gayret,bu heyecan her zaman vardır.
SAADET Partisi şu an itibarı ile TBMM’DE Temsil edilen bir Siyasi Parti değil,ona rağmen,SLOGAN ATAN,Genel Başkanlarına karşı büyük bir muhabbetle TEZAHÜRAT yapan önemli bir GENÇLİK KESİMİNE sahip bu Parti.
Sayın MUHSİN ÇEBİ kardeşimize “KONGRE NASILDI..” diye sorduk ve “KALABALIK,HEYECANLI BİR KATILIM VARDI..” diye cevap verdi.
Eğer SEÇİM YASALARI DEĞİŞİRTİRİLİR,SEÇİM BARAJI İNDİRİLİRSE,Saadet Partisi kesinlikle TBMM’DE Temsil edilir,kesinlikle Milletvekilleri olur..
PAZAR GÜNÜ BU HEYECANI,BU AZMİ,YİNE GÖRDÜK..
Saadet Partililer çok gayretli çalışıyorlar.

KARDEMİR HİSSE SENETLERİ “YATIRIMCILARINA KAN AĞLATIR NOKTAYA GELDİ..” VE YARI/YARIYA KAYIPLAR..
KARDEMİR Hisse senetleri YATIRIMCILARA KAN AĞLATIYOR,kayıplar yüzde 40-50 arasına geldi,hissedarlar bu anlamda çok büyük paralar kaybettiler,kaybediyorlar.
BÜYÜK HİSSEDARLARIN ZARARI MİLYON DOLARLAR..
MİLYON DOLARLARLA ifade edilecek zararları söz konusu.
Eğer ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NE KOTA KONULMAZSA.
ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NDEN gelen ucuz fiyatlı demir/çelik ürünlerinden alınan GÜMRÜK VERGİLERİ arttırılmazsa,KARDEMİR HİSSEDARLARI çok daha ciddi kalıplarla karşılaşacaklardır.
KARABÜK KAYBI İSE ANORMAL OLACAKTIR..
Deniliyor ki “CEVHERDEN ÜRETİM YAPAN DİĞER TESİSLER NEDEN ZARAR ETMİYOR..” bunu söyleyenler,ilk bakışta haklı gibi görünüyorlar..
Ancak KARDEMİR’İN ulaşım sorunundan gelen dezavantajları var.
Zaten,olayın başından itibaren diğer Tesisler ton başına 150-170 dolar kazanç sağlarken,KARDEMİR aynı dönemde 100-110 dolar kazanç sağlıyordu,şimdi 150-170 dolar kazanç sağlayanlar 60-70 dolar kazanca düşünce KARDEMİR’İN durumunu hesaplayın.
Olayın bu tarafı önemli elbet.
Ancak ;KARDEMİR HİSSEDARLARI ÇOK ZARAR EDİYORLAR.
Bu Anlamda AZDAN/AZ GİDİYOR,ÇOKTAN/ÇOK GİDİYOR..
Büyük hissedarların zararı milyon dolarlar..!!

FİLYOS LİMANI,YAPILDIĞI ZAMAN,KARADENİZ İLE BALTIK DENİZİ ARASINDA ÖNEMLİ BİR LOJİSTİK MERKEZ OLACAK
FİLYOS LİMANI,Karabük için,KARDEMİR için çok önemli bir yatırım olacak,FİLYOS LİMANI yapıldığı ana KARADENİZ ile BALTIK DENİZİ arasında önemli bir LOJİSTİK MERKEZ olacak..
KARABÜK BUNA UYGUN YAPILANABİLİR Mİ..?
UZAK DOĞU ÜLKELERİ,BALTIK DENİZİNE kenarı olan Ülkelere yapacakları DENİZAŞARI nakliyeler için CEBELİTARIK Boğazını geçmekten,yolu uzatmaktan çok FİLYOS LİMANI’NI kullanarak TUNA Nehri,REN Nehrini kullanarak FİLYOS LİMANINDAN Baltık denizine ulaşacaklar.
FİLYOS LİMANI UZAK DOĞU Ülkeleri için,adeta,bir LOJİSTİK MERKEZ,LOJİSTİK ÜS gibi olacak,Karabük açısından,KARDEMİR açısından bu FİLYOS LİMANI çok ama çok önemli,ancak,DÜNYA ÖLÇEĞİNDE DE önemi büyük.
ÇİN HALK CUMHURİYETİ’NDEN çıkan bir gemi,SÜVEYŞ Kanalı,CEBELİTARIK BOĞAZI ve ATLANTİK Okyanusu ile BALTIK Denizine kenar ülkelere MAL GÖTÜRÜYOR.
FİLYOS LİMANI ile bu uzun yol kısalacak demektir.
MAL FİLYOS LİMANINA boşaltılacak,oradan 30-40 bin tonluk gemilerle TUNA Nehri-REN Nehri kullanılarak,BALTIK DENİZİ’NE kıyı olan Ülkelere bu mallar ulaştırılacak.
FİLYOS LİMANI BU AÇILARDAN ÇOK ÖNEMLİ.
Karabük ve KARDEMİR için ise hayati önemi var..
KARABÜK’ÜN ÜVEY EVLADI “FEVZİ FIRAT CEDDESİ VE ARAÇ YOL-YAYA YOLU BAKIMSIZLIĞI..” CANI YANANLAR..
Karabük’ün en önemli Caddelerinin başında gelen FEVZİ FIRAT Caddesi,adeta KARABÜK’ÜN ÜVEY EVLADI gibi ve ne araç yolunun bakımı var,ne yaya yolunun bakımı var.
CADDE ADETA KADERİNE TERK EDİLMİŞ..
YAYA YOLU FELAKET DURUMDA..
Özellikle yağışlı havalarda kalkan tuğlalarından altından sıçrayan sular insanlara tuzak gibi,adeta insanlara tuzak gibi ve buralarda ki bozuk yerler su tabancası mesabesinde.
ARAÇ YOLU ise tam bir komedi.
Karabük Belediyesi,umuyoruz ki bu ilkbahar aylarında FEVZİ FIRAT Caddesine el atar,eğer bu yılda el atılmazsa zaten Cadde işlevsel olmaktan çıkar..
FEVZİ FIRAT CADDESİ ÜVEY EVLET ADETA..
BERBAT DURUMDA,adeta,rezaletin son perdesi oynanıyor..
CADDE ESNAFLARI müthiş rahatsızlar..

13 kişi görüş bildirdi

  1. Karabük

    Ahmet Bey iki gündür yazdıklarınızı görünce; duramıyor insan. Siz acaba başka bir dünyada mı yaşıyorsunuz?

    Yaz dostum Ahmet söyler kendi bir ders alır mı
    Yaz dostum su üstüne yazı yazsan kalır mı
    Yaz dostum bir dünya ki haklı haksız karışmış
    Yaz dostum boşa koysan dolmaz dolusu alır mı

  2. YANLIŞ NERESİNDE

    KAMİL GÜLEÇ 1.350 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPTIKLARINI BUNDAN DOLAYI 750 MİLYON DOLAR BORÇ KALDINI AÇIKLAMIŞ.BUNUN YANLIŞ NERESİNDE ACABA.ASLINDA KARDEMİRİN BU YÖNETİMİ YANLIŞ YAPTIMI YAPTI.ASLINDA BUNLARIN İŞİN BAŞINDAN AYRILMALARI GEREKİRMİ GEREKİR.O ZAMAN KARABÜKÜN HİÇ TANIMADIGI BİR YÖNETİM GELİRSE KARABÜK İNSANI SUSAR KİMSENİN SESİ ÇIKMAZ.BATSADA ÇIKMAZ ÇIKSADA ÇIKMAZ.KARABÜKLÜLERE KARABÜK İNSANI DÜŞMAN GİBİ GELİR.HÜKÜMET ANKARADAN YÖNETİM YOLLASA BÜTÜN İŞLER ANKARADAN KARABÜKLÜLERİN TANIMADIGĞI YANINA BİLE YANAŞAMAYACAKLARI İNSANLAR KARDEMİRİ YÖNETSE VALLAHİ BİLLAHİ HİÇBİR KARABÜKLÜNÜN SESİ ÇIKMAZ.EN İYİSİDE BÖYLE ZATTEN

  3. oflu78

    KAP KAMU AYDIMLATMAYA 01.01.2015-31.12.15 ZARAR ahmet abi 102135059,29 demiş ama doğrumudurki

  4. karabük düşmanı

    KARDEMİRDEKİ SIKINTI FABRİKANIN BİR KİŞİ YADA BİR GRUBA AİT OLMAMASINDAN KAYNAKLANIYOR. KARDEMİR TEK KİŞİNİN YA DA ŞİRKETİN OLSA KAR ETMESİ İÇİN UĞRAŞILIR.ÜRETİMİN DAHA UCUZA MAL EDİLMESİ , ÜRÜNÜNDE DAHA PAHALIYA SATILMASI İÇİN ÇABA SARFEDİLİRDİ SAYIN AHMET GÖLBEK. ŞU AN Kİ YÖNETİM ŞEKLİ İLE KARDEMİR İN NE KADAR KAR ETTİĞİ İKİNCİ PLANDA.ÖNEMLİ OLAN HİSSEDAR AİLELERİN KARDEMİR ÜZERİNDEN NE KADAR KAZANDIKLARI.CEVHERİNİ , KÖMÜRÜNÜ. NAKLİYESİNİN BU AİLELER SAĞLIYOR .ÜRÜNÜN ÇOĞUNU DA BU AİLELER ALIYOR. SİZE MANTIKLI GELİYOR MU ACABA CEVHER ,KÖMÜR SATARKEN EN UCUZ FİYATA SATTIKLARI YA DA DEMİR SATIN ALIRKEN EN YÜKSEK FİYATA SATIN ALDIKLARI .
    SAYIN MİLLETVEKİLİMİZİN KARABÜK NE KAZANIR NE KAYBEDER SÖZÜNE GELİNCE.KARABÜK ÜNİVERSİTESİNİN BU KADAR BÜYÜMESİ SAYESİNDE SAYIN BURHANETTİN UYSAL’IN KAZANDIĞI GERÇEK NETİCEDE MİLLETVEKİLİ OLDU.TABİ MÜTEAHHİTLİĞE BAŞLAYAN KARABÜK ZENGİNLERİ DE KAZANDI MUHAKKAK , ZENGİNLİKLERİNE ZENGİNLİK KATTILAR.NE OLUR İŞ SAHALARI AÇILDI GİBİSİNDEN BOŞ LAFLAR ETMEYİN ASGARİ ÜCRET YA DA DAHA AZINA İNSANLAR SÖMÜRÜLDÜ.AMA KARABÜK KAYBETTİ MÜTEAHHİT ZENGİNLERİMİZİN AÇ GÖZLÜLÜĞÜ VE BELEDİYENİN GÖZ YUMMASI YÜZÜNDEN.HADİ OTUZ SENE ÖNCE ŞİRİNEVLERİN MÜTEAHHİTLERE PEŞKEŞ ÇEKİLMESİNE GÖZ YUMDUNUZ SAYIN AHMET GÖLBEK.100.YIL MAHALLESİNİN , AYDINLIKEVLERİN ESENTEPENİN ÇARPIK KENTLEŞMESİNE , YAPILAN BİNALARIN YEŞİL ALANININ, OTOPARKININ, SIĞINAĞININ OLMAMASINA NEDEN SES ÇIKARMADINIZ.EVLERİN GÜNEŞ GÖRMESİ ŞİRİNEVLER MAHALLESİNDE SANKİ DENİZ GÖRÜYORMUŞ GİBİ ÖNEMLİ.YENİ BİNALARIN ÜST ÜDTE YAPILMASINA NEDEN SES ÇIKARMADINIZ SAYIN AHMET GÖLBEK.
    KARABÜK ÜNİVERSİTESİNE STAD YAPILIRKEN NEDEN SESİNİZ ÇIKMADI SAYIN AHMET GÖLBEK. ÜNİVERSİTE DEKİ BU KADAR ÖĞRENCİ YURT SORUNU YAŞIYORKEN BU NE MÜSRİFLİKTİR DİYE SORDUNUZ MU HİÇ ? YOKSA SİZE REKLAM VEREN ZENGİN MÜTEAHHİT ARKADAŞLARINIZLA ARANIZ AÇILMASIN DİYE ÜÇ MAYMUNU MU OYNADINIZ.

  5. HAKKATEN DOĞRU

    Karabük düşmanı diye yazan arkadaş hakkaten karabük düşmanı olduğun besbelli.Karabükün büyümesine karşı olduna göre hakkaten karabük düşmanı bi adamsın yahutta bayansın.Aklına gelen her kötülüyüde Ahmet Beye yüklemişsin o zamanlar sen nerdeydin allaşkına Bak Ahmet bey Üniversite Spor müsabakaları demiş,senin aklın bunuda almaz O Stadyom yapılmasa bu müsabakalar istenirmiydi be karabük düşmanı.Şirinevler böyle yapılırken sen nerdeydin hiç sesin çıktımı şimdi Ahmet Gölbekin açtığı bir pencereden bağırıyosun amma o pencereyi açana aklına geleni saydırıyosun kendin hiçbi b.ka yaramamışsın şimdi onu buna çemkiriyosun.Ne yapmış mütahitler karabükü yenilemeye çalışmışlır sen onlarıda götürücü gibi görmüş göstermişsin.Hakkaten karabük düşmanısın sen

  6. Yanlış Neresinde YE

    1. Karabüklünün Karabüklüye yaptığını da kimse yapmaz.
    2. Yönetimin büyük ortakları Karabüklü değildir zaten.
    3. Halka açık şirketler hemşehricilik zihniyetiyle değil profesyonel ve DÜRÜST yönetilmelidir. Zaten böyle olduğunda Karabük’e en büyük hizmet verilmiş, sosyal sorumlulukların yerine getirilebilmesi için kaynaklar yerli yerinde harcanabilmiş olur. Yönetimi Karabük’ün tanıması değil yönetimin ne yaptığı önemli.
    4. Yapılan yatırımlar nedeniyle oluşan borç varken hala neden personel politikasında , hukuk giderlerinde, ve diğer bazı işlerde hiç borç yokmuş gibi harcamalar devam etmektedir?
    5. Karabüklü dediğiniz adamlar nedeniyle son yıllar içinde kaç Karabüklü’nün işten ayrılmasına neden olunmuştur?
    6. Kaç Karabüklü sanayici satış politikaları nedeniyle işyerlerini kapatmak zorunda kalmıştır?
    7. Karabüklü çalışanlar kişisel husumetler yüzünden veya lüzumsuz başka sebeplerle işten atılırken, Sendikal sebeplerle atılan bir çok işçi kandırılıp kaderlerine terkedilirken , Karabüklü sanayiciler haksız rekabete uğrarken, Karabükspor’a Adıyamanlı başkan getirilirken , mahkemeleri kazanmak için yapıldığı konuşulan dünyalar kadar hukuk harcamaları yapılırken, şirketi babalarının çiftliği haline getirenler Karabük medyasına efelenirken, akraba i talükat şirketin her türlü işinde küçük hesaplar peşinde koşarken, çevreciler sesini kesip otururken, neredeydi bu Karabüklüler?
    8. Ankara dediğiniz yer bizim başkentimiz hükümet de bizim hükümetimizdir. Oradan gelecek yöneticiler çalışanı , yatırımcıyı, Karabüklüyü sözde Karabüklülerden daha çok düşünür.
    9.Devletimizden korkmayın. Asıl güdülmekten , minnet duydurulmaktan , boyun eğdirilmekten, istemeseniz de yanlış işler yapmaya zorlanmaktan, gördüklerinizi söyleyememekten, düşüncelerinizi ifade edememekten , şirketi şirket gibi değil de bir örgüt gibi yönetmeye çalışanlardan korkun. Üç maymunu oynamak zorunda kalmaktan korkun. Kibirden burnunun ucunu göremeyen yöneticilerden korkun. Ortaya saçılan rezaletleri hiç bir şey yokmuş gibi kamuoyuna yutturmaya çalışan, kamuoyunu , yatırımcıyı, çalışanı , Karabüklüyü hafife alan zihniyetlerden korkun.

  7. Gönderen

    TÜRKİYE DEMİR/ÇELİK ÜRETİCİLERİ Derneği feryad ediyor da, resmi olarak Çin çeliğine (yuvarlak mamüller için) damping şikayeti yapmışlar mı ve damping soruşturması için resmi müracaatta bulunmuşlar mı? Şikayet olsa bakanlık soruşturma açar! Çin çeliğine karşı (yuvarlak mamüllerde) damping soruşturması açıldığına dair bir haber duyulmadı hala….

    Oysa yassı ürünlerde şikayet üzerine bakanlık soruşturma açtı, yakın zamanda da soruşturma sonuçlandı ve önlem olarak yassı mamüllere antidamping vergisi konuldu.

    Yuvarlak mamüllerde soruşturma olmadan nasıl önlem konulacak. Herşey hukuk çerçevesinde. Türkiye de dünya ticaret hukukuna uymak zorunda. Yoksa Türkiye yarın çıkıp Çin çeliğine vergi koydum derse, Çin de Türkiye dünya ticaret hukukuna uymuyor diye tazminat davası açar ve Türkiye’yi mahkum ettirir.

    Önce resmi şikayet, sonra soruşturma ondan sonra da önlem….
    Şimdilik soruşturma yok (çünkü böyle bir haber çıkmadı). O zaman Çin çeliğine önlem de olmaz…
    Soruşturma olmadığına göre resmi şikayet başvurusu da yoktur herhalde.

    Filyos limanı da artık mitolojik bir husus olmak üzere.
    Bütçede Filyos için para konulmadıysa Karabük, Zonguldak, Bartın Filyos’u önümüzdeki seçimlere kadar unutsun. 🙂

  8. REMİNGTON

    SAYIN GÖLBEK YÖNETİM KURULU BAŞKANVEKİLİ OLAN KÜÇÜK AMCANIN YAPMIŞ OLDUGU YAZILI BASIN AÇIKLAMASI TABİRİ CAİZSE ANDERSONDAN MASALLAR GİBİ BİR ALGI İLE OKUNUP TAKİP EDİLDİ KİM NASIL YORUM YAPAR SAYGI DUYULUR AMA ÖNEMLİ BAŞLIKLARA BAKILIRSA 1.350MİLYAR DOLARLIK YATIRIM YAPILDIGI BUNUN 600 MİLYON DOLARLIK KISMININ ÖDENDİGİ ANAHTAR TESLİM YAPILSAYDI 2.5-3 MİLYAR DOLAR TUTARINDA BİR FATURA İLE KARŞILAŞACAGI GİBİ ALGI YARATMASI OLDUKCA KOMİK GELDİ ÖZELLİKLE BANA NEDEN- HANGİ YATIRIMI ZAMANINDA BİTİRMİŞLERDE FATURA AZALMIŞ FIRINLAR DA Kİ YAPIM DAKİ ZAMAN KAYBI VE KÖTÜ İŞÇİLİGİN MALİYETİ NE KADAR NEDEN AÇIKLANMAZ SADECE YÜKSEK FIRININ GEÇIKMESİ İLE KAÇ YÜZBİN TON ÜRETİM KAYBI YAŞADIK ÇELİK FİYATLARI YÜKSEK DÜZEYDEYDİ O ZAMANLAR SİNTER YAPILAN İMALAT HATALARI SADECE YAPILIP TESLİM EDİLDİKDEN SONRA YAKLAŞIK BİR O KADAR DAHA MALİYET YAPILDI KALİTESİZ İŞÇİLİGİN TAVAN YAPTIGI FİRMALARIN CİRİT ATTIGI KİMİM NE YAPTIGI BELLİ OLMADIGI BİR TESİS HALA DA ÖYLE DAHA TOZ OLAYININ ÇÖZÜLEMEDİGİ 3 MİLYON TON ÜRETİM SAFSASATASININ FATURASINI AGIR BİR ŞEKİLDE ÖDEMİŞ BİR TESİS MALİSAEF ESKİ GENEL MÜDÜR VE YARDIMCISINDAN KORKAN İDARECİLERİNİN SES ÇIKARAMADIGI PADİŞAHIM ÇOK YAŞA ZİHNİYETİ YÜZÜNDEN PROJE BEDELİNİN 3 4 KATI MASRAF YAPILDIGI BİR YER ÜRETİM KAYIPLARINI DA HESAPLARSAK İŞİN MALİYETİ ANAHTAR TESLİMİ FİYATLARDAN FAZLA GELİR HES OLAYI TAM BİR TİYATRO ZATEN SİZ DE ÇOK YAZMIŞDINIZ NEDEN GEÇIKDİ DİYE ELEKTRİK SANTRALİ SAYILARI YÜZÜ GEÇEN FİRMALARA YAPILAN ÖDEMELER SIRF BU ÖZ YATIRIM KARARLARI YÜZÜNDEN GİRİLEN BU ÇIKMAZI AŞMAK KOLAY OLMAYACAK AMA MUTLAKADA AŞILACAKDIR DİYE TEMENNİ EDİYORUZ YÖNETİM İÇERSİNDEKİ AYRIŞMA İSE HEP KÖTÜ GÜNLERDE OLUR ÇÜNKÜ PASTADAKİ PAY AZALDI 3 GRUBU KALDIRMAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR EN ZAYIF HALKA MUTLAK KOPACAKDIR HAKİM HİSSADARLAR YOKDUR GÜÇLÜ HİSSADAR VARDIR MANTIGI ÇALIŞIR BÖYLE DÖNEMLERDE YOKSA EN GÜÇLÜSÜ OLAN DEVLETİN KAYYUM MANTIGI DEVREYE GİRER VE GÜÇLÜ HİSSADAR BÜYÜK AMCA BU DURUMU İYİ BİLDİGİNDEN BUNA FAZLA MÜSADE ETMEZ VE ZAYIF HALKAYI KOPARTIR ATAR.DAHA İLGİNÇ OLANI TESİS İÇERİNDE VE KARABÜK NEZNİNDE ALBAYRAK GRUBU YENİ OLUŞACAK YÖNETİM KURULUNDA YER ALACAGI YANİ ZAYIF HALKANIN YERİNE SAGLAM BİR HALKANIN EKLENECEGİ DE KONUŞULMAYA BAŞLANDI .ÇALIŞANLARIN DA MEMNUN OLACAGI BİR DURUM HÜKÜMET NEZDİNDE GÜCÜ TARTIŞILMAZ BİR GRUP ANKARA DA Kİ SİYASİ YAPI DA BU DURUMU YAKINDAN TAKİP ETTİGİ HAKKINDA BİLGİLER SIZMAYA BAŞLADI BU GRUBUN 2023 YILINA KADAR YAPMAYI TAAHÜT ETTİGİ ALTAY TANKI PROJESİ-HIZLI TREN LOKOMOTİFİ İÇİN GEREKLİ OLAN EKİPMAN MALZEMESİ Nİ TEMİN EDEBİLECEGİ BALKANLARIN VE ORTA DOGUNUN EN BÜYÜK DÖKÜMHANESİ MEVCUT MOTOR BLOKLARI İÇİN YÜKSEK KARBONLU ÇELİK ÜRETİMİ Nİ DE DEVREYE ALINCA BU GRUP İÇİN İDEAL BİR ŞİRKET KONUMU NA GELİYOR.DİGER İLGİNÇ BİR KONU İSE 3 MİLYON TON ÜRETİMİN FİLYOS LİMANI DEVREYE GİRMEDEN İMKANSIZ OLDUGU NU AÇIKLAMASI OLDU KÜÇÜK AMCANIN PEKALA NEDEN O ZAMAN TESİS İÇERSİNDE 3 MİLYON TON ÜRETİM YAPACAK ŞEKİLDE PLANLAMA YAPILIP O KADAR PARAYI HARCADINIZ VE YA BORÇLANDIRDINIZ ŞİRKETİ LİMANIN UZUN YILLAR ALACAGI BELLİ İDİ BÖYLE BİR HATA BU YÖNETİMİN YAPMAYACAGI HATALARDAN BİRİ DEGİLMİYDİ SADECE 3000 ÇALIŞAN 3MİLYON TON ÜRETİM SLOGANDAN ÖTEYE GİDEMEDİ MALİSEF BİZ ŞİRKET OLARAK ASLINDA KÖTÜ YÖNETİM ZAMANINDA BİTİRİLEMEYEN YATIRIMLARIN VE FİRMALARIN KÖTÜ İŞÇİLİGİNİN KURBANI OLDUK. TÜM HATALARI VE YANLIŞLARI DÜZELTMEK YİNE ÇELİK İŞÇİSİNİN GAYRETİ İLE OLDU.ÇELİK İŞÇİSİNİN BU FEDAKARLIGI NI DAHİ GÖREMEDİLER HALA ŞİRKET İÇERSİNDE BİR TÜRLÜ YERİNE GELMEYEN PERSONEL REJİMİ VE HALA DEVAM EDEN EMEKLİ OLMUŞ SÖZLEŞMELİ FORMEN KEPAZELİGİ DEVAM ETTİKCE VE BUNA SARILAN KISIM MÜDÜRLERİ OLDUKCA BU İŞÇİNİN FEDAKARLIGI HİÇ BİR ZAMAN HAK ETTİGİ YERE GELMEZ .KISACA AMCALARIN ALACAGI KARAR 2016 VE DİGER YILLAR İÇİN HAYIRLI OLUR TEMENNİSİ İLE SAYGILARIMLA…

  9. Haberci

    Eğer yazılanlar ve konuşulanlar doğruysa ve yeni ve güçlü bir grup mevcudun yerini alacaksa bu eski grubun yandaşları , maşaları ve ne olduklarını yazmaya dilimin varmadığı şahsiyetlerinin de kökünden kazınması lazım. Yetkililere duyurulur. Bunlar kim diye sormaya gerek yoktur herhalde. Kardemir’de her müdürlükten beşer kişiyi çağırıp sorsalar yeter. Bakmayın siz şimdi herkesin üç maymunu oynadığına ekmek korkusu olmayınca insanlarda bakın nasıl bülbül gibi öter herkes.

  10. adil

    Ahmet abiiii, Kardmrde birilerinin yaptığı incelemede bir yerlerin bir kere değil 3_ 4 kez yapıldı gösterildiği doğrumu, bunları sen biliyorsun ama yazamıyorsun, bilip yazamadıklarını bir yazsan yeri göğü oynatırsın, Sınıf arkadaşın belkide onun için, Gün gelecek herşeyler ortaya çıkacak yazsandada yazmasanda, finiş yakın.

  11. Krdmd

    Ahmet bey siz kardemirle ilgili yazıyorsunuz ya Çin’e tedbir konursa filoysa limanı yapılırsa filmaşin ha biterse vs aklıma şu dörtlü geldi

    “Hasandağı arpalıktır, eğer saban yürürse

    Her dereye bir değirmen, eğer suyu gelirse

    Her köylüden birer tavuk, eğer köylü verirse

    Güzel gidiş bu gidiş, eğer sonu gelirse…”

  12. karabük düşmanı

    hakkaten doğru RUMUZLU ARKADAŞ BENİ 3 SENE ÖNCE KARABÜK ÜNİVERSİTESİNDEKİ ÖĞRENCİ SAYISI İLE YURT KAPASİTESİ DOĞRU ORANDA DEĞİL GARİBANLAR, ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞANLAR ARTAN KONUT FİYATLARI VE VE KİRALAR NEDENİ İLE ÇOK ZOR DURUMDA KALIYOR DEDİĞİM İÇİN MÜTEAHHİT BİR ARKADAŞ TARAFINDAN KARABÜK DÜŞMANI İLAN EDİLMİŞTİM.SEN ELEŞTİRİMİ YA DOĞRU ANLAMAMIŞSIN YA DA TARAF TUTUYORSUN VEYA YALAKALIK YAPIYORSUN.BEN STAD YAPILMASIN DEMEDİM ÖNCELİKLE YURT SORUNU HALLEDİLMELİYDİ DEDİM.YAŞIM 40 ŞİRİNEVLER BU HALE GETİRİLİRKEN ÇOCUKTUM ELİMDEN BİR ŞEY GELMEZDİ ŞU AN YAPILANLARA DA ANCAK ELEŞTİRİ YAPMAK GELİYOR ELİMDEN.SEN MEMNUNSUN DEMEK Kİ HER YERE ÇARPIK BİNALAR YAPILMASINDAN.OTOPARKSIZ YEŞİL ALANSIZ SIĞINAKSIZ ŞEKİLSİZ GÜNEŞ ALMAYAN EVLER YAPILMASINDAN.HİÇ BİR MÜTEAHHİTİN KARABÜK Ü YENİLEMEK GİBİ BİR DERDİ OLMAZ SADECE KAZANACAĞI PARAYA BAKAR.O TÜR İŞLER KURUMSAL YAPILARIN GÖREVİDİR.BEN KİMSEYE SALDIRMAM AHMET GÖLBEK İ DE YILLARDIR TANIRIM GAZETECİLİK HAKİM GÜÇLERLE İYİ GEÇİNMEK DEĞİLDİR YAPILAN YANLIŞLARLA İLGİLİ HERHANGİ BİR ŞEY YAPTINIZ MI DİYE SORDUM.HAKARET İÇEREN CÜMLENDE Kİ NESNENİN İÇİNDE KALMAN DİLEĞİ İLE SEN YALAKALIK YAPMAYA DEVAM ET.

  13. Kul Ahmet

    Hoşçakalın ;

    Tanrı bütün kullara rızkını dağıtırken
    Kimi sırtüstü yatar kimi boşta gezerken
    Kul Ahmet erken kalkar haydi ya nasip derdi
    Kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti

    O mahallede herkes gömlek giyerdi
    Bizim kul Ahmet bir gün bir ceket diktirdi diktirir ya
    Mahalleye dert oldu kul Ahmet’in ceketi

    Kul Ahmet erken kalkar haydi ya nasip derdi
    Kimseler anlamazdı ya nasip ne demekti
    Herkes gömlek giyerken Ahmet ceket giyerdi
    Konu komşuya dert oldu kul Ahmet’in ceketi

    Mahalleli kahvede muhabbet peşindeyken
    Leylekler lak lak edip peynir gemisi yüklerken
    Kul Ahmet erken yatar sabaha ya kısmet derdi
    Kimseler anlamazdı ya kısmet ne demekti

    Herkes gömlek giye dursun
    Bizim kul Ahmet ceketini birde astarla kaplatıverdi kaplatır ya
    Mahalleye dert oldu kul Ahmet’in ceketi
    Kul Ahmet erken yatar sabaha ya kısmet derdi
    Kimseler anlamazdı ya kısmet ne demekti
    Herkes gömlek giyerdi
    Konu komşuya dert oldu kul Ahmet’in ceketi

    Bir gün bir yoksul öldü üzüldü mahalleli
    Ama bir kefen parası bulamadı mahalleli
    Kul Ahmet dedi yalan dünya çıkardı ceketini
    Örttü garibin üstüne kaldırdı cenazeyi

    Sonunda herkes anladı ya nasip ya kısmeti
    Bizim kul Ahmet birdenbire oluverdi Ahmet bey
    Ceket ise Ahmet beyin ceketi
    İbreti alem oldu Ahmet beyin ceketi
    Sonunda herkes anladı ya nasip ya kısmeti
    İbreti alem oldu Ahmet beyin ceketi
    Meğerse tüm keramet ceketteymiş be Ahmet
    Barış a sorar isen sen bu yolda devam et
    Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,
    Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma
    Sessiz kalmak bir şey bilmediğin anlamına gelmez
    Çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez,
    Herkesi kendine eşit gör,
    Her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır,
    Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir …

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Birleşik Metal-İş Sendikası Karabük’te gövde gösterisi yaptı

Yayın: 19.04.2024 17:01
Paylaş:
A+ A-

DİSK’e bağlı Birleşik Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Özkan Atar Karabük’ün de bağlı olduğu Kocaali Şubesi’nin düzenlediği etkinliğe katılmak üzere Karabük’e geldi.

Karabük’te Marzinc ve Çelsentaş firmalarında örgütlü olan sendikanın 2023-2025 dönemi toplu iş sözleşmelerine ilişkin kamuoyu bilgilendirmesi yapmak üzere Hürriyet Caddesi üzerinde düzenlenen programda konuşan Genel Başkan Atar, “Karabük bir emek kenti, bir işçi kenti. Burada hakları için mücadele eden metal işçileri var. Gelecekleri için mücadele eden DİSK üyesi bütün işletmelerin geleceği açısından önemli bir etkendir. Önemli bir garantidir. Onunla gelişmesi için on binlerce mezar işçisinin geleceği için bu bölgedeki faaliyetleri son derece herkesin yararınadır. Bana göre yararınadır. Neden işçisi kazanacak? Her gün esnafı da kazanacak. Neden işçisi kazanacak? Kazanacak. Kazanacak. Ülke de kazanacak. Hepimiz kazanacağız” ifadelerini kullandı.

ANALARININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL

Genel başkan atar şunları söyledi; “Toplu iş sözleşmesinde canımızı dişimize taktık, direndik, mücadele ettik, haklarımızı aldık. Bu çerçevede Çelsentaş işçileri hak ettikleri zamları aldılar, uygulamaları yapıldı, toplu sözleşme farkalarını aldılar ve önümüzdeki dönemde de fabrikalarında huzur içerisinde çalışmanın avantajlarını ve sendikalı örgütlü olmanın avantajlarını yaşıyor arkadaşlarımız. Diğer yandan Marzinc beş sermaye grubunun sahibi olduğu bir iş yeridir. Demir Çelik Fabrikalarının baca tozlarının fabrikada kimyasal olarak güçlenerek tüm konsept biçiminde bir üretim biçimi yapan bir fabrikadır. En önemli büyük sermaye kuruluşlu kuruluşlarının demir çelik fabrikalarınınki bunlar içerisinde vardır. Diler çelik vardır. Kaptan çelik vardır. Diğer taraftan İçtaş Demir Çelik Grubu vardır ki bu firmalar Türkiye’nin en büyük, en güçlü firmalarıdır. Onların baca tozlarını burada gördüğünüz kardeşleriniz fabrikalarında canlarını hiçe sayaratozun toprağın içerisinde zor koşullar altında alın teri dökerek üretim yapıyorlar. Yaptıkları milletin itibariyle hem bu fabrikaların ortaya çıkan atık maddelerini onların bertaraf edilme güçlüğünün ortaya çıktığı böyle bir süre içerisinde hem onların arıtmasına ve kimyasal dönüşümünü gerçekleştiriyorlar. Hem de bu ülkeye önemli derecede ihracat yoluyla döviz getirecek bir üretim gerçekleştiriyorlar. 

Bu firmalar biraz önce saydığım sermaye kuruluşları hem kendi atıklarını, çöplerini burada arıttırıyorlar, hem de bir taraftan ortaya çıkan bu üretim biçimiyle birlikte önemli derecede karlar elde ediyorlar. Diğer taraftan toplu iş sözleşmemizle ilgili diyor ki, grup toplu iş sözleşmesi. 2023-2025 dönemi toplu iş sözleşmesi bu iş kolunda Birleşik Metal İşleri işveren sendikasıyla imzaladığı sözleşmenin koşulları bu iş yerinde uygulanır diye işverenle birlikte altına imza attığımız maddemiz söz konusu. Biz de bugüne kadar ortaya çıkan toplu sözleşmenin uygulanmasındaki eksikliğin bir an önce giderilmesini istiyoruz. Bugün iş yer yönetimiyle temaslarımız oldu oldu. Onlar da bu konuda belli adımları atma konusunda bir niyet ortaya koyuyorlar ama samimiyetlerini ve davranışlarını da önümüzdeki günler içerisinde göreceğiz. Bizim de sendika olarak amacımız bir an önce işletmenin  sözleşme hükümlerinin uygulanması Marzinc çiftçilerinin de anasının ak sütü gibi helal olan toplu sözleşme ücret haklarını almasıdır.”

BİZİ GÖRDÜKLERİNDE RAHATSIZ OLANLAR VAR

Programda konuşan Birleşik Metal-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Telat Çelik de Karabük’te yaptıkları mücadeleden rahatsızlık duyanların olduğuna dikkat çekerek, “Bizi gördüklerinde birilerinin rahatsız olduğunu, uykularının kaçtığını biliyoruz. Onları rahatsız etmeye devam edeceğiz” dedi.

Çelik şunları söyledi; “Biz DİSK olarak Birleşik Metal-İŞ olarak birilerinin çok sevmediği, bizi gördüğünde yüzünü çevirdiği belki dişini gıcırdattığı bir sendikayız. Ama biz emekçilere işçilere köylülere halka kendine verilene razı olmasını değil, hakkını almasını bilmeyi, hakkı için mücadele etmesi gerektiğini ve bir kavgayı ortaya koyması gerektiğini öğretiriz, demokrasiyi öğretiriz, mücadeleyi öğretiriz. Bu kentte de demokrasiyi mücadeleyi işçinin hakkını, hukukunu almaması için mücadele etmesi gerektiğini elbette öğreneceğiz ve bunu büyüterek yapacağız. Biliyoruz bizi gördüklerine birilerinin rahatsız olduğunu, uykularının kaçtığını biliyoruz. Onları rahatsız etmeye devam edeceğiz. Üyelerimizin, bugün üyemiz olmayan yarın üyemiz olacak olanların hakları için de mücadelemizi büyüterek devam edeceğiz ve şairin dediği gibi; ‘Dolaşacaktır Karabük’te de en şanlı elbisesiyle, işçi tulumuyla bu güzelim memlekette hürriyet…’ diyorum.

Birleşik Metal-iş Sendikası’nın Karabük’teki programına CHP İl Başkanı Vedat Yaşar, CHP Merkez ilçe Başkanı ali yavuz ve parti yöneticileriyle sendika üyeleri katıldı.