Her Telden (17.Ocak.2019)

Her Telden (17.Ocak.2019)

Yayın: 16.01.2019 19:46 |Güncelleme: 17.01.2019 08:06
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR,KARABÜKSPOR’A VERDİĞİ 4 YILLIK REKLAM PARASININ PEŞİNE DÜŞTÜ VE YÜRÜYEN SORUŞTURMALARA MÜDAHİL OLMA KARARI
KARDEMİR,geçmiş yılda KARABÜKSPOR’A yıllık 8 milyon liradan,4 yıllık 32 milyon lira reklam parası ödemeyi taahhüt etmiş,KARABÜKSPOR’UN O dönem ki Başkan ve Yönetimi de BU PARALARI TAAHHÜT GÖSTEREREK Bankaya kırdırmıştı.
ŞİMDİ KARABÜKSPOR ADINA,BU PARAYI KARDEMİR ÖDÜYOR..
KARDEMİR Yönetim Kurulu,bu 32 milyon liranın karşısında NERELERE HARCAMA YAPILDIĞI dahil olmak üzere,konuya müdahil olmak yoluna gidiyor.
KARDEMİR DAVAYA MÜDAHİL OLACAK..
Bilindiği gibi uzun zamandan bu yana,bazı soruşturmalar,araştırmalar sürdürülüyor ve KARABÜKSPOR’UN bütün evrakları didik/didik elden geçirildi,gerekli raporlar tutuldu.
Ancak,şu anada kadar herhangi ciddi bir gelişme yaşanmadı..
Şimdi KARDEMİR’İN MÜDAHİL OLARAK devreye girmesi ile,gelişmelerin belirli bir aşamaya geleceği üzerinde beklentiler var ve KARDEMİR’İN bu anlamda ki kararı çok ciddi sonuçlar vermeye aday gösteriliyor.
Bu arada KARDEMİR’İN, henüz, mülkiyeti KARDEMİR’İN üzerinde olan ve KARABÜKSPOR’UN KULLANDIĞI TESİSLER hakkında herhangi bir yaptırıma gitmediği üzerinde duruluyor.
Ancak HER AN/HER ŞEY OLABİLİR,dikkatle izlemek gerek deniliyor..

FİBA FAKTORİNG,KEFALETLERİNDEN DOLAYI SAYIN MUSTAFA YOLBULAN İÇİN “İCRA TAKİBİ BAŞLATMIŞ VE OLAY HUKUKA GİTMİŞ..” GALİBA
KARABÜKSPOR,özellikle 2013/2014 yıllarında FİBA FAKTORİNG’DEN krediler kullanmış ve bunlara Sayın MUSTAFA YOLBULAN KEFİL OLARAK imza koymuş.
O DÖNEM KULLANILAN KREDİLER ÖDENMİŞ..
Ancak 2017 yılında,anılan Faktoring Şirketi’nden yeniden kredi kullanılmış,ancak,O Dönem de olayın Sayın MUSTAFA YOLBULAN ile bir ilgisi olmadığı belirtiliyor.
Bu nokta da Sayın MUSTAFA YOLBULAN’IN 2013/2014 yıllarında verdiği teminat senetlerini geri almadığı,geri almayı ihmal ettiği veya unuttuğu yolunda iddialar var.
KONU HUKUKA İNTİKAL ETMİŞ DURUMDA..
Geçtiğimiz gün FİBA FAKTORİNG’İN İcra takibi noktasında,Sayın MURAT YOLBULAN’IN DA ismi yazılmış/yayınlanmış sanıyoruz.Sayın MURAT YOLBULAN’IN Sekreteryasından bizi aradılar,kendilerine “BİZİM GAZETEMİZDE BÖYLE BİR HABER OLMADIĞINI SÖYLEDİK..” olayın o yönü kapandı.
Ancak,AÇILAN HUKUKSAL DAVALAR NE OLACAK,bunu bekleyeceğiz elbet..

DEMİR FİYATLARI,KARDEMİR BAŞTA OLMAK ÜZERE “ SEKTÖRÜN ÜRETİCİ VE PAZARLAMACI KESİMLERİNİ MÜTHİŞ TEDİRGİN EDİYOR..”
Gerileyen DEMİR FİYATLARI ile birlikte SATIŞLARIN tam anlamı ile dip yapması KARDEMİR başta olmak üzere “SEKTÖRÜN GEREK ÜRETİCİ ,GEREK PAZARLAMACI KESİMLERİNDE MÜTHİŞ BİR TEDİRGİNLİK YARATIYOR..”
Demir fiyatlarında ki gerilime 4200 liralardan,2800 liralara kadar gelmiş durumda ve Sektöre yakın kaynaklar “ BU DURUMUN BİR PARÇA DAHA SÜRMESİNİ BİLE BEKLİYORUZ..” yolunda bilgiler veriyorlar.
Olayın en can alıcı yönü olarak da “KARDEMİR,GEÇTİĞİMİZ DÖNEMLERDE,70-80 GÜN İLERİ TARİHLERİN MALINI SATIYORDU.ŞİMDİ BÜYÜK ÖLÇÜ DE STOKA ÇALIŞIYOR..” yolunda ki görüşler gösteriliyor..
KARDEMİR’İN STOKA ÇALIŞMASI ÇOK/ÇOK ENDİŞE VERİCİ yolunda yorumlar yapılıyor,görüşler dile getiriliyor ve “2018 YILININ İLK 6 AYI ÇOK PARLAK GEÇMİŞTİ.ÜÇÜNCÜ/DÖRDÜNCÜ ÇEYREK DURAĞANLIKLA GEÇTİ.2019 YILI HİÇ Mİ HİÇ UMUT VERMİYOR..” deniliyor..
Uzun çubuk demir de ve diğer mamül ürünlerde durağanlaşma olunca,KARDEMİR’İN elinde KÜTÜK DEMİR STOKLARI başladığına dikkat çeken Sektöre yakın çevreler “BELLİ Kİ 2019 YILI ÇOK/ÇOK ZORLU GEÇECEK..” görüşlerini dile getiriyorlar.
Dileriz piyasalar süratle açılır,herhangi bir sıkıntılı durum yaşanmaz..

MAYIS 2015 YILINDA TEMELİ ATILAN “OVACIK ŞABAN NAMAL MESLEK YÜKSEKOKULU İNŞAATLARI BİTTİ Mİ,YÜKSEKOKUL AÇILACAK MI..?”
Hatırlayanlar vardır,MAYIS 2015 Tarihinde,OVACIK ŞABAN NAMAL MESLEK YÜKSEKOLU İnşaatının temeli atılmıştı,aradan hayli zaman geçti ve BU İNŞAATLAR BİTİRİLDİ Mİ veya MESLEK YÜKSEKOKULU AÇILACAK MI..?
ŞU ANA KADAR HERHANGİ BİR BİLGİ SIZMADI/SIZDIRILMADI..
Bir aralar YÖK BURAYA MESLEK YÜKSEKOKULU AÇILMASINA izin vermiyor gibi söylentiler çıktı,bir aralar KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Senatosu buraya TIP ALANINDA YARDIMCI HİZMET ELEMANI YETİŞTİREN bir birim açacak gibi söylentiler çıktı..
SONUÇTA BÜTÜN BUNLAR UNUTULDU GİTTİ SANKİ.
Ayrıca,BU OKULUN YAPIMI İÇİN,Rahmetli ŞABAN NAMAL’IN varisleri veya Varisleri adına Sayın SEDAT NAMAL ile KARABÜK ÜNİVERSİTESİ arasında,yapılan, bir protokolden söz ediliyordu.
Buna göre İNŞAATIN yüzde 51 veya biraz fazlası Sayın SEDAT NAMAL tarafından,kalanı ise KARABÜK ÜNİVERSİTESİ tarafından yapılacaktı ve bu protokole uyularak İNŞAATLAR BİTİRİLECEKTİ..
Sonuç ne oldu,İNŞAATLAR BİTTİ/BİTİRİLDİ Mİ,OKUL AÇILACAK MI..?
İnsan gerçekten merak ediyor doğrusu.

KARABÜK “KENEVİR EKİMİ YAPILACAK İLLER ARASINA ALININCA…” EFLANİ İLÇESİNDEN 2 BİN DÖNÜME KENEVİR EKİMİ YAPMAK İSTEYENLER
Karabük İli KENEVİR EKİMİ kapsamına alınınca,İLK TALEBİN EFLANİ İlçesinden geldiğine ilişkin bilgiler veriliyor ve bu anlamda 2 BİN DÖNÜM bir araziye KENEVİR EKİMİ için girişimler yapıldığından söz ediliyor.
KENEVİR EKİMİ,belirli koşullara bağlı elbet..
Öncelikle HANGİ AMAÇLA KENEVİR EKİMİ yapılacağına ilişkin,ilgili birimlere taahhütte bulunmak gerekiyor ve buna benzer belirli uygulamalar gerektiği belirtiliyor..
KENEVİR EKİMİNE İLGİ OLDUKÇA YÜKSEK GALİBA.
Bu yönlü bilgiler geliyor..
Karabük TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ bu bağlamda,yani KENEVİR EKİMİ noktasında gerekli hazırlıklarını başlatıyor ve yeni bir ÜRETİM ALANI geliyor
KARABÜK YAKINDA BU ALANDA ÖNEMLİ ATILIMLAR YAPACAK GİBİ.

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI VE MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN RAFET VERGİLİ GÖRKEMLİ VE KALABALIK BİR GURUBA TANITIM YAPTI..
Geçtiğimiz akşam,Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN “YENİ DÖNEM/YENİ PROJELER TANITIM TOPLANTISI..” vardı.
MÜTHİŞ BİR KALABALIK İZLEDİ BU TOPLANTI VE TANITIMI..
Doğrusu, gündüzden başlayan ve hiç dinmeyen SAĞANAK YAĞMUR nedeni ile,O TOPLANTIYA FAZLA BİR KALABALIĞIN GELME İHTİMALİNE hayli zayıf bakmıştık,yanılmışız,MÜTHİŞ BİR KALABALIK,ETKİLEYİCİ BİR KİTLE KATILDI anılan toplantıya.
YENİŞEHİR BÜYÜK KULÜP yine “BÜYÜK KULÜP OLMANIN GEREĞİNİ..” yerine getirdi ve “BİN SAYISININ ÜZERİNDE Kİ MİSAFİRE,İKRAMLARI HİÇ AKSATMADAN SUNDU..” en küçük bir aksama yaşanmadı..
Sayın RAFET VERGİLİ,gerçekten KARABÜK İNSANININ İHTİYAÇ DUYDUĞU PROJELER ile seçmen karşısına çıkıyor,zaten kendisi de “HAYATINIZIN KEYİFLİ,KOLAY OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ..” mesajlarını verdi.
Biliyorsunuz AK Parti geçtiğimiz günlerde ADAYLARINI TANITTI ve O Salonun 300 kişilik olduğundan söz edildi,bir 300 kişi de Salon dışında vardı ve bu kalabalığın toparlanmasında Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN çok ciddi bir etken oldu elbet.
Sayın RAFET VERGİLİ’NİN tanıtım toplantısında,bir tek MARKA İSİM Sayın VERGİLİ vardı ve AK Parti TANITIM TOPLANTISINA fark atacak kadar ciddi bir kalabalık,ciddi bir coşku ve çok ciddi bir olumlu tepki vardı.
Sayın RAFET VERGİLİ “BEN BURADAYIM..” mesajını verdi..
Hem de,hissedilecek ölçü de güçlü biçimde verdi bu mesajı..

SAYIN RAFET VERGİLİ “MEGA PROJELERİNİ TANITIRKEN..” TÜM KARABÜK’ÜN ŞİDDETLE BEKLEDİĞİ “SAĞLIK YATIRIMI İLE..” FARK YARATTI..
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Sayın RAFET VERGİLİ,geçtiğimiz akşam YENİŞEHİR BÜYÜK KULÜBÜN ALT ve ÜST Salonlarını dolduran bir kalabalığı “MEGA PROJELERİNİN..” tanıtımını yaptı.
PROJELERİ GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ VE GÜZELDİ..
Ancak,bu projelerden bir tanesi müthiş etki yaptı ve Karabük’te KİME SORARSANIZ/SORUN,hemen herkesin vereceği bir cevap “KARABÜK DEVLET HASTANESİ NEDEN YOK şeklinde olacaktır..
Sayın RAFET VERGİLİ,Karabük’ün çektiği bu açığı,bu ızdırabı öylesine iyi yakalamış ki “SAĞLIK YATIRIMI OLARAK TANITTIĞI VE YAPACAĞININ SÖZÜNÜ VERDİĞİ TESİS..” ile KARABÜK HALKINA BÜYÜK BİR MÜJDE VERDİ.
Elbet,tam anlamı ile bir DEVLET HASTANESİ olmayacak..
Ancak,Sayın VERGİLİ tanıttığı bu proje ile,Karabük seçmenine “BÜTÜN HASTANELERİ KAPATTILAR,BAKIN DOĞAN İHTİYACI BİZ BELEDİYE OLARAK KARŞILAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ.BİZE DESTEK VERİN..” çağrısı yaptı..
Bu çağrı karşılıksız kalmaz,halk bu çağrıya olumlu cevap verir..
YENİ ve DONANIMLI BİR SAĞLIK TESİSİ Projesi büyük ilgi gördü.

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI VE MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN RAFET VERGİLİ “CUMHUR İTTİFAKI’NA SAYGI ÇERÇEVESİNDE ELEŞTİRİ.”
Sayın RAFET VERGİLİ’NİN düzenlediği MEGA PROJELERİ tanıtım toplantısında bir konu,gerçekten,çok dikkatimizi çekti,Sayın RAFET VERGİLİ çok önemli eleştiriler dile getireceği anda CUMHUR İTTİFAKI’NA SAYGI ÇERÇEVESİ içerisinde yutkunuyor.
GEÇMİŞ YILLARDA OLSA,AMAN ALLAH/AMAN ALLAH,NE ELEŞTİRİLER DİLE GETİRİRDİ,Sayın VERGİLİ’Yİ dinlerken bunları düşündük,yine de “16 YILDIR NE YAPTILAR..?” diye sormadan duramadı..
Özellikle HASTANELER KONUSUNA kısaca değindi ve “BEŞBİNEVLER KADIN/DOĞUM HASTANESİ UZMANLAŞMIŞ,KENDİ ALANINDA ÇOK/ÇOK İYİ HİZMET VERİYORDU YIKTILAR.HASTANELERİ YIKTILAR,KARABÜK YAŞAYANLARINI TEK HASTANEYE MAHKUM ETTİLER..” anlamında cümleler kurdu.
Belli ki CUMHUR İTTİFAKINA saygısı nedeni ile ölçülü gidiyor..
Bu arada,CUMAPAZARI-BULAK YOL AYIRIMI arasında yapılacak olan TRANSİT YOL hakkında da detaylı bilgiler verdi “DEVLET İLE BELEDİYE HEP /HER ZAMAN,BİRLİKTE ÇALIŞIR,BİZ HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEYEMEYİZ,DEVLETİN SIRTINA YIKAMAYIZ..” anlamında açıklamalar yaptı.
Ana yol için 3 ALT GEÇİT,3 ÜST GEÇİT yapacaklarını anlattı.
“KARABÜK BELEDİYESİ’NİN BU YATIRIMI YAPACAK GÜCÜ VARDIR..” dedi.
“BORÇSUZ VE TÜRKİYENİN EN ZENGİN BELEDİYESİYİZ..” dedi.

SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN “BİLİM/TEKNOLOJİ MERKEZİ KURMAK FİKRİ..” VE 12 İL İÇİN AÇIKLANAN “DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ..” OLAYI
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Sayın RAFET VERGİLİ,yeni dönemi için MEFA PROJELERİNİ açıklarken “GENÇLERE YÖNELİK OLARAK BİLİM ve TEKNOLOJİ MERKEZİ..” kuracaklarını açıkladı..
Aynı gün GÖNDEREN Rumuzu ile bir Okurumuz da,HER TELDEN Köşesine yorum yollamış ve “12 İL İÇİN DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ KURULMASI İÇİN KARAR ALINDI.BU KAPSAMDA KARABÜK YOK..” şeklinde görüşlerini açıklamıştı.
Sanki bu iki olay örtüştü.
Sayın RAFET VERGİLİ,kuracakları bu Merkez de Lise ve orta okul öğrencilerine yönelik faaliyetler yapılacağından söz etti,Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı da “DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİNDE..” bu yönlü faaliyetler yapılacağını açıklıyor.
Tasarım-üretim-robotik kodlama-siber saldırılara önlem-gibi teknolojik çalışmalar,Sayın RAFET VERGİLİ’NİN açıkladığı “BİLİM ve TEKNOLOJİ MERKEZİNDE..” gerçekleştirilecek çalışmalar arasında yer tutuyor.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı da “DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİNDE..” aynı çalışmaların yapılacağına dikkat çekiyor ve Sayın VERGİLİ’NİN açıkladığı bu proje gerçekten çok/çok müthiş..
Dileriz kısa süre içerisinde gerçekleştirilir..
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın görmediği Karabük,böylece repertuvara girer..

8 kişi görüş bildirdi

  1. Karabük lü

    Başkanımız inşallah çöplüğü organize sanayi sitesine alıp şehri kokuya mahkum etmez.oradaki köylerde o,turup oy verenler ne olacak ? Şehrimizi zaten duman altında birde koku merkezi bitirir düşüncesindeyim, baskanım ne yapalım hepimiz safranbolu yami taşınalım . Neden safranbolu da hava kirliligi ölçüm istasyonu yok ? Göreceksiniz pek çok bölgenin safranbolu da karabukten pis olduğu görülecektir. Sizi kaeabuk un havasını temiz olduğu ile ilgili çalışmalara davet etme duncesindeyim. . Rabbim yar ve yardımcınız olsun baskanım

  2. KRİZATÖR

    SAYIN AHMET ABİ ŞAYET KRIZ OLMAZSA ŞAŞIRMAK LAZIM DEMİR PİYASASINDA 2019 BELKİ SIKINTILI OLABİLİR AMA 2018 REKOR KÂR LARLA GEÇTİ BİZİM ŞİRKETDE ESKİ GENEL MÜDÜR AÇIKLAMA YAPMIŞTI BILIYORSUNUZ FAZLA DERT ETMEYE GEREK YOK BİZLER İÇIN BİZ ALIŞDIK KRİZLERE SÖZLEŞME BİTİNCE KRİZ FALAN KALMAZ DEMİR PİYASASINDA HEMEN DÜZELİR PİYASALAR ZATEN BUNUN ZAMANLAMASINI YAPIYORLAR OLMALILAR ÇÜNKÜ GÖRÜŞMELER BAŞLAMADI BİRDE YOGUNLAR TABİKİ TEMSİLCI ATAMALARI FALAN DERKEN YORGUN DÜSDÜLER BEYEFENDİLER ŞİMDİ SEÇİMLERDE VAR İŞVEREN DÜŞÜK ZAM VERSE GÜNDEM OLUŞUR SİYASET RAHATSIZ OLUR BU DURUMDAN SEÇİMLER BİTSİN BAKALIM GÖRÜŞMELER BAŞLAR ACELEMİZ YOK KISACA EKONOMİK KRİZ DEMİR KRİZİ FİYATLAR DÜŞMÜŞ ÇIKMIŞ PEK SORUN DEĞİL BİZİ TEMSİL EDENLER İÇİN ONLARIN DERDİ BAŞKA DÜNYALARI BIZDEN FARKLI ONLARIN DÜNYASINDA KRİZ OLMAZ SALTANAT OLUR BEKLERİZ BİZ ZAMANIMIZ VAR DAHA 2018 YILININ SONUNDA VERİLMESİ GEREKEN KADEMELER DAHA VERİLMEDİ MAAŞLARA HEMEN ZAM VERİLİRMİ Kİ 2020 YILI GELSİN BAKALIM

  3. Cumhur İttifakına aykırıdan Mhp den samsun milletvekili ihraç..

    Cumhur İttifakına aykırıdan Mhp den samsun milletvekili ihraç hiç gözünün yaşına bakmıyor bu kadar az vekil olmasına rağmen

  4. Şirketler "Akıllı Şehir" yapıyor üstleniyor bazı ülkelerde

    Büyük sermayesi olan Şirketler “Akıllı Şehir” yapıyor üstleniyor bazı ülkelerde biz ne yapıyoruz bizde verelim bir şirkete de yapsın, daha ucuza ve daha kısa zamanda olur şirket nede olsa. 🙂

  5. Gönderen

    Kenevir ekimi iyi güzel de bu ürünün sanayi ayağının da etüd edilmesi çok iyi olmaz mı? Mesala Eflani’de bu ürünü işleyecek 300 yada 500 kişinin çalışacağı bir fabrika kurulsa fena mı olur? Üretici malını sağa sola gönderme telaşından ve nakliyeden kurtulurken, çoluk çocuğunun, yeğeninin de çalışabileceği bir fabrika çıkmış olur ortaya. İlçe canlanır, yeni esnaflar işe başlar, yeni binalar yapılır. Canlılık, hareket köylere de sirayet eder…..

    Kenevir hammadde unsuru olarak hemen hemen bütün sanayi kollarına dokunuyor. Nasıl birşey ise artık, zırh yapımında bile kullanılıyormuş. Bu yönü ile malzeme geliştirilmesi açısından Karabük Üniversitesi bile konuya dahil olabilir. Kardemir üniversiteye uzay üssü gibi labaratuvar hediye etti diye yazmıştınız. KBÜ Demir Çelik Entitüsünde kenevirden zırhlı malzeme geliştirilmesi ile araştırma başlatılabilir. Kardemir de bu araştırmalara sponsor olabilir. Top peşinde on milyonlarca lira savurmaktan iyidir herhalde….

    Bir ara Karabük’te Kozmetik ve İlaç hammadde sanayisi kurulması konuşuluyordu. Her Telden köşesinde de yazılmıştı galiba. Kenevir ekimi ile ilaç hammadde sanayisi düşünülebilir…
    Selüloz üretimi de olabilir. Kastamonu’daki selüloz fabrikası özelleştikten sonra kapandı. Kastamonulular o fabrikanın tekrar devreye alınması için çalışırlar herhalde. Eski Kastamonu milletvekilinin cumhurbaşkanına kendirden örülmüş sepet hediye etti haberleri çıktı bir iki gün önce. Muhtemelen Kastamonu kağıt fabrikasının durumıunu da anlatmıştır bu arada. Çünkü kenevir ekimi serbest bırakılırken, yurtdışından önemli miktarda kağıt ithal ederken selüloz ve Kağıt fabrikasının kapalı tutulması tezat olur. O fabrikanın kapatıldığından cumhurbaşkanının haberi bile yoktur belki de. Çünkü özelleştirme yapılırken, özelleştirme ihalelerinde şartnamelere fabrikaların kapatılmaması, bilakis yeni yatırımlarla büyütülmesi, işçi çıkartılmaması gibi şartlar da konuluyor kamuoyuna yansıtılan bilgilere göre….

  6. Anonim

    sayın yazar demir fiyatları iyi giderken şirketi her adam yönetir.Asıl şirketi kriz ortamlarında ve demir fiyatları dip yaptığında yönetmektir.Bol keseden yerli ve karabük’ün öz evlatları diye havadan insanları direktör,koordinatör,uzman,başmühendis yapanları kriz ve demir fiyatlarının dip yaptığı durumlarda göreceğiz. Siyaseten ve ahbap çavuş ilişkileri şu bunun adamı vs ile şirkette bir yerlere gelenleri kriz dönemlerinde görmek lazım nasıl yöneticilik yaptıklarını.Kriz ve demir fiyatları düşüklüğü iyidir en azından insanların yöntici mi yoksa yöneticicicilik mi yaptığı görülür.Selamlar.

  7. Rantın proje tanıtımını izledik..

    Karabük’ün en önemli eksiklerinden biri de bir devlet hastanesinin artık olmayışıydı…Önemli bir proje tanıtımında yapılacak hastane ile ilgili hiçbir ayrıntı yok…Nereye yapılacak,özellikleri nedir???Bilim teknoloji merkezi de sadece simulation görüntüleriyle kalmış nereye yapılacak belli değil…Tanıtıma bakıldığında devlet demir yolları arazilerine düşünülen projeler ve kentsel dönüşüm projeleri hep rantı doğuran projeler….Oysa gerçek anlamda kentsel dönüşüm bekleyen belediye tarafından yıllardır ihmal edilen örneğin,bir Öğlebeli için bu tanıtımda hiç bir hizmet örneğine rastlamadık…Harabat ehli hizmet bekliyor sizden…Şirinevler çok değer kaybetmiş oraya da biraz hizmet gerekirmiş..Çok eylenceliydi doğrusu…

    Görüntüler ve reklam ajansı Karabük için “acep çeşm-i cihan bu mu ola”dedirtiyor…Sandal görüntülerinin olmayışı tam bir skandaldı…

  8. KARABUK

    SAYIN AHMET ABİM BAŞKANIMIZIN AÇIKLADIĞI PROJELER GERÇEKTENDE YAZINIZDA DA BELİRTTİĞİNİZ GİBİ YAPILIRSA MÜTHİŞ PROJELER BU PROJELER KARABÜKÜ UÇURUR, KUZEYİN YILDIZI DEĞİLDE EVRENİN YILDIZI OLUR ÇÜNKÜ SAYIN BAŞKANIMIZ ON YILDA BİR DEĞİŞİM YAŞATTI KARABÜKE,BAŞKA İLLERLE KARŞILAŞTIRDIĞIMIZDA KARABÜK BELEDİYECİLİK ANLAMINDA ÇAĞ ATLAMIŞ DURUMDA ADETA BURADA SAYAMACAĞIM KADAR PROJE GERÇEKLEŞTİRDİ SAYIN BAŞKANIMIZ KİMSE NANKÖRLÜK ETMESİN,ÖRNEK VERMEK GEREKİRSE BATTI ÇIKTI,KENT MEYDANI SAYAMACAĞIMIZ KADAR PARK VE SOSYAL YAŞAM MERKEZLERİ KALDIRIMLAR VE YOLLARIMIZ SÜPER AVRUPADA BİLE BÖYLE KALDIRIMLAR YOLLAR BULMAZSINIZ. DOLMUŞ DURAKLARI DESEN TÜRKİYEDE BÖYLE DOLMUŞ DURAĞI YOK.TRAFİK SORUNU DESEN HİÇ YOK,PARK SORUNU O NE DEMEK İSTEDİĞİN ZAMAN İSTEDİĞİN YERE PARK EDEBİLİYOSUN,HAVA KİRLİLİĞİ DERSEN TÜRKİYENİN EN TEMİZ HAVASI KARABÜKTE ,ŞEHİR MERKEZİ HÜRRİYET CADDESİNE SIKIŞMAMIŞ İSTASYON CADDESİ ANKARA CADDESİ GÜNÜN HER SAATİNDE HAREKETLİ İNSENLER AKŞAM OLDUĞU ZAMAN KARABÜKÜN KENT MERKEZİNE ADETA AKIN EDİYOR. ÖĞRENCİLER EMEKLİLER GENÇLER CIVIL CIVIL KENT MEYDANINDA HOŞÇA VAKİT KEÇİRYORLAR YANİ UZUN LAFIN KISASI KARABÜKLÜLÜR DAHA NE İSTESİN SAYIN BAŞKANINMIZ HER ŞEYİ YAPMIŞ ASANSÖRLER YÜRÜYEN MERDİVENLER DAHA BİR SÜRÜ HİZMETLER DAHA NE YAPSIN AŞKANIMIZ.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.