Her Telden (18.Haziran.2015)

Her Telden (18.Haziran.2015)

Yayın: 18.06.2015 08:28
Paylaş:
A+ A-

BİR “ERKEN GENEL SEÇİM..” KARARI ALINIRSA,SİYASİ PARTİLERİN “MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİ..” NASIL OLUR..?
Temasları,el altından veya görünür biçimde sürdürülen BİR KOALİSYON HÜKÜMETİ kurulamazsa,BİR ERKEN GENEL SEÇİM kararı çıkarsa NELER OLUR şöyle bir düşünün..
KİM,HANGİ PARTİ KAZANIR OLAYINI DEĞİL..
MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİ NASIL OLUR..?
Lütfen bunu bir düşünün,zira,yakın bir zamanda BÖYLE BİR GERÇEK ile yüz/yüze kalabilir Partiler,örneğin Karabük’te Milletvekili Listeleri nasıl olur..
Bunun düşünülmesinde ciddi bir yarar var.
Örneğin AK Parti nasıl bir Milletvekili Listesi ile seçmen karşısına çıkar veya MHP veya CHP nasıl bir Milletvekili Listesi ile seçmen karşısına çıkar..?
SÜREÇ İÇİNDE YÜZDE 10 BARAJI KALKAR MI,İNER Mİ..?
Sanki ufukta bir ERKEN GENEL SEÇİM havası esiyor/estiriliyor,Siyasi Parti Genel Merkezleri direkt veya endirekt biçimde Teşkilatlarına ERKEN GENEL SEÇİME HAZIR OLUN mesajları veriyorlar.
Olası bir ERKEN GENEL SEÇİM DE,Siyasi Partilerin MİLLETVEKİLİ ADAYLARI kimler olur,nasıl Milletvekili Listeleri ile seçmen karşısına çıkılır acaba..?
Bakın ERKEN SEÇİM olayı peşinden neler getirecek görün…
Sahi..!! KARABÜK’TE KİMLER ADAY GÖSTERİLİR..?

BİR ERKEN GENEL SEÇİM YAPILIRSA,AK PARTİ NASIL BİR MİLLETVEKİLİ LİSTESİ YAPAR VE SAYIN OSMAN KAHVECİ..
TBMM zemininde,eğer KOALİSYON ÇALIŞMALARI sonuç vermez ve ERKEN GENEL SEÇİM kararı alınırsa,Milletvekili Listeleri nasıl düzenlenir acaba..?
Örneğin Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN yeniden KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI olur mu,bakın bu olay KARABÜK’ÜN KADERİ açısından gerçekten çok/çok önemli.
DİLERİZ Sayın ŞAHİN yine/yeniden Karabük Adayı olur..
O zaman KARABÜK SİYASETEN güçlü kalır/güçlü olur..
Olası bir ERKEN GENEL SEÇİM yapılırsa Sayın OSMAN KAHVECİ yeniden Milletvekili Listesinde olur mu,bu nokta da “AK PARTİ İKİ DÖNEM MİLLETVEKİLİ OLANLARIN BİR BÖLÜMÜNÜ ÜÇÜNCÜ DÖNEME TAŞIMIYOR..” gibi bilgi verenler var.
Bize göre yanlış bir değerlendirme..
Bunun örneğini Sayın MEHMET CEYLAN’DAN verenler var,ancak,o zamanın şartları ile şimdinin şartları hayli değişmiş olabilir AK Parti içinde..
BİR ERKEN GENEL SEÇİM beraberinde neler getirir..?
Örneğin AK Parti Listesi nasıl olur..
Yeni isimler gündeme gelir mi..?

DÜN,BİR GRUP KARDEMİR ÇALIŞANI İLE GÖRÜŞTÜK “ABİ BİZİM SÖZLEŞME NE OLDU,İŞTE SEÇİM GEÇTİ..” DEDİLER..
Dün bir grup KARDEMİR Çalışanı ile görüştük ve bize TOPLU İŞ SÖZLEŞME sonuçlarını sordular “NE OLDU SÖZLEŞME.İŞTE SEÇİM GEÇTİ,ARTIK AÇIKLANMASI LAZIM..” gibi görüşler dile getirdiler.
KARDEMİR ÇALIŞANLARI RAMAZAN AYINI İŞARET EDİYOR.
“ABİ MÜBAREK AY GİRDİ,İHTİYAÇLARIMIZ BİRAZ DAHA ARTTI.SÖZLEŞME AÇIKLANSIN VE BİRAZ PARA ALALIM..” gibi yaklaşımlar getirdiler.
Bu arada KARDEMİR KARABÜKSPOR’A değindiler ve KARDEMİR Yönetiminin borçların bir bölümünü ödemek yolunda bir irade beyan ettiğine dikkat çektiler,bunun yanlış olduğuna işaret ettiler.
“GALİBA 20 MİLYON LİRA KARABÜKSPOR BORCUNU KARDEMİR ÖDEYECEKMİŞ.BU PARAYI SÖZLEŞME DE BİZE VERSİNLER DAHA İYİ OLMAZ MI..?” gibi yaklaşımlar getirenler oldu.
Bu görüşlerini SENDİKAL YÖNETİM kademelerine taşıyacaklarına işaret ettiler ve birisi çok önemli bir söz etti “EVE LAZIM OLAN CAMİYE HARAM DERLER..” diyerek “BİZE YETERLİ PARAYI VERMEDİKLERİ İÇİN SÖZLEŞME BİR TÜRLÜ BİTMİYOR..” ifadesini kullandı.
KARDEMİR İŞÇİLERİ SÖZLEŞME BEKLENTİSİNDE..
İçlerinden birisi “ABİ TOFAŞ İŞÇİLERİ GELDİ,YENİ GELECEKLER VARMIŞ.AMA BİZ EN ESKİ ÇELİK-İŞÇİLERİN DAHA SÖZLEŞMESİ BİTMEDİ..” gibi sözler etti.
KARDEMİR İŞÇİLERİ SÖZLEŞMEYİ BEKLİYORLAR..

SİYASETE MERAKLI BÜROKRATLAR VE SİYASETİN GETİRDİĞİ HİZMETLERİ AÇIKLAMAYA ÇALIŞMAK GİBİ HAVALARI..
Siyasete meraklı Bürokratlar var ve Siyaset Kurumu’nun günlerce,haftalarca uğraşarak,didinerek getirdiği hizmetleri AÇIKLAMAYA,bu nokta da BASINA BİLGİ vermeye meraklı oluyorlar.
GELECEKTE SİYASETE SOYUNACAKLAR..
Haklarıdır,Siyaset yapmak haklarıdır,ancak, Siyaset Kurumu tarafından getirilen hizmetleri “SANKİ KENDİ ÇABALARI İLE GELMİŞ GİBİ GETİRİLMİŞ GİBİ..” Kamuoyu’na takdime çalışmak biraz yanlış oluyor elbet.
YEREL BASINI ŞÖYLE BİR İZLEYİN..
GÖZDEN GEÇİRİN,bakın kimler bu yolu tercih ediyorlar.
NET BİÇİMDE görürsünüz.
Tabi 7 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİ,bir arıza çıkarttı ve AK Parti Karabük özelinde de,Ülke genelinde de ESKİ GÜCÜNDE bir sonuç alamadı..
SİYASETE MERAKLI OLAN BÜROKRATLARIN kafası karıştı.
HANGİ SİYASİ PARTİDEN SİYASETE GİRMEK GEREK..
O nokta da ciddi bir kafa karışıklığı da başladı sanıyoruz.
Neyse,SİYASET BECERİYOR,Bürokrat takdim ediyor..!!

“HİÇ ALEYHİMİZE YAZI ÇIKMASIN İSTEYENLER,KENDİ GAZETELERİNİ KURACAKLAR VEYA GAZETE ALACAKLAR..!!”
Aman BAZI SİYASETÇİLER bir nazlılar,bir nazlılar,sürekli OKKALANMAK,SÜREKLİ POHPOHLANMAK istiyorlar,en küçük bir eleştiriye tahammülleri yok ve genellikle de “BU ZATEN BİZİM PARTİMİZE KARŞI..” gibi bir yakınma dile getiriyorlar.
Şahısa karşı bir eleştiri getirildiğinde,o şahıs olayı hemen geleleştirmeye çalışarak “ZATEN PARTİMİZE KARŞI..” gibi,hiç mi hiç aslı/astarı olmayan bir mecraya sokmaya çalışıyor olayı..
O ZAMAN YA GAZETE ALACAKLAR,YA GAZETELERİNİ KURACAKLAR,işte o zaman hergün kendilerini öven,göklere çıkartan,çok reklamını yapan bir yayın organına sahip olurlar.
Bakın Sayın RAFET VERGİLİ Gazete ve Televizyon SAHİBİ SAYILIR,öyledir de,gerçi hiçbir zaman gerek Gazetesi,gerekse Televizyonu OBJEKTİFLİKTEN ayrılmadı,hiçbir zaman YANLI YAYIN YAPMADI.
Ama psikolojik bir etkisi var mı bu durumun..?
Her halde vardır..
En küçük bir eleştiriye tahammül edemeyenler o yolu denesinler..
Bu yolu deneyerek,yeni bir başlangıç yapabilirler..!!

KARABÜK 84 BİN OY KARŞILIĞI BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARTIRKEN,25-30 BİN OY İLE MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAN İLLER..!!
Karabük 7 Haziran Genel Seçimlerine toplam 167789 SEÇMEN İLE KATILDI,yani 84 bin seçmene BİR MİLLETVEKİLİ çıkarttı Karabük ,buna karşı,25-30 bin seçmene BİR MİLLETVEKİLİ çıkartan SEÇİM BÖLGELERİ oldu.
YÜKSEK SEÇİM KURULU Milletvekili sayılarını belirlerken,ne yazık ki,ADALETLİ BİR DENGEYİ sağlayamadı,sağlayamıyor,bu arada KARABÜK’ÜN daha önce 3 MİLLETVEKİLİ çıkartan bir SEÇİM BÖLGESİ olduğunu da belirtmemiz gerek.
KARABÜK NE ZAMAN 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTIR ACABA..?
Nüfus artış hızımız binde 1.56-1.60 dolayında..
Yeni YATIRIM YOK,o nedenle gelen yok..!!
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN tamamını Karabük nüfusuna kayıt etmeyi başaramıyoruz,belki oradan 15-20 bin nüfus artışı sağlayabilsek,yeniden 3 MİLLETVEKİLİ çıkartabiliriz.
Bu arada.
GEÇENLERDE YİNE YAZDIK.
KARABÜK 3 MİLLETVEKİLİ çıkartan bir SEÇİM ÇEVRESİ olsa,7 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNE göre,AK PARTİ 1,MHP 1,CHP 1 Milletvekili çıkartıyor.
AK Parti 2 MİLLETVEKİLİ KIL PAYI KAÇIRIYOR..
Özetlersek şayet..
MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAN SEÇMEN SAYISI ADALETSİZ..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ mutlaka kayıt edilmeli.
KARABÜK YENİDEN 3 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTABİLMELİ..

KARABÜK MİLLETVEKİLLERİ SAYIN OSMAN KAHVECİ VE SAYIN DURMUŞ YALÇIN,FİLYOS LİMANI OLAYINA İLGİ..
Yeni seçilen Milletvekilleri galiba 23 haziran günü YEMİN EDECEKLER ve Milletvekillikleri tamamen resmiyet kazanacak,daha sonra da TBMM kendi iç işleyişi için düzenlemelerini,TBMM Başkanlık Divanı Seçecekler.
Bu süre içinde Karabük açısından çok önemli olan FİLYOS LİMANI için Karabük Milletvekilleri Sayın OSMAN KAHVECİ ve Sayın DURMUŞ YALÇIN gerekli girişimleri yapacaklardır mutlaka.
FİLYOS LİMANI Karabük açısından,özellikle,KARDEMİR açısından çok ama çok önemli,FİLYOS LİMANI için başka SERMAYE GRUPLARININ DA ilgi gösterdiklerine ilişkin bilgiler geliyor.
Sonuçta FİLYOS LİMANI ve hemen dibine kurulacak,TEŞVİKLERLE DONATILMIŞ 10 MİLYON TON/YIL kapasiteli bir D.ÇELİK Fabrikası bu SERMAYE GRUPLARINA cazip gelebilir/geliyormuş..
FİLYOS LİMANI,KARDEMİR’İN OLMAZSA/OLMAZI GİBİ..
O nedenle Karabük Milletvekillerimiz Sayın OSMAN KAHVECİ ve Sayın DURMUŞ YALÇIN’IN bu konuyu yakından izlemelerinde büyük yarar olduğunu söylemek bile sözü israf etmek anlamına gelir.
Öyle sanıyoruz ki mutlu haberler vereceklerdir..

SİYASİ PARTİLER KOALİSYON KURAMAZLARSA VEYA KURULAN KOALİSYON/KOALİSYONLAR KISA ÖMÜRLÜ OLURSA
SİYASİ PARTİ Genel Merkezleri,kendi Teşkilatlarına ERKEN GENEL SEÇİME hazır olun yolunda mesajlar vermeye başladılar sanıyoruz ve eğer bir ERKEN GENEL SEÇİM olursa,Karabük’te ne gelişir..?
Bize göre Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ Milletvekili Aday/Adayı olur,zira bir ERKEN GENEL SEÇİM yapılırsa YEREL SEÇİMLER ile normal bir GENEL SEÇİMİN tarihi uyuşmuyor.
Atıyoruz ERKEN GENEL SEÇİM 2017 Tarihinde yapıldı veya 2015 Kasım ayında yapıldı,YEREL SEÇİMLERLE bunu birleştirmek mümkün olur mu..
YEREL SEÇİMLER 30 MART 2018 tarihinde yapılacak..
Eğer bir ERKEN GENEL SEÇİMDE Sayın RAFET VERGİLİ,Milletvekili Adayı olmazsa,Belediye Başkanı olarak değil,Başkanlık görevini uzunca bir süre bırakmış bir isim olarak Seçime girecek.
Hele/hele o süre içinde Karabük Belediye Başkanlığı Seçimini MHP değil,bir başka Siyasi Parti kazanırsa,ciddi bir dezavantaj olur ki,bu riski almak Siyaseten zor olabilir..
Bir ERKEN GENEL SEÇİMDE Sayın VERGİLİ Aday olur..
En azından biz öyle tahmin ediyoruz..
ERKEN SEÇİM çok ilginç gelişmelere sahne olacaktır..
Yaşarsak hep birlikte görürüz.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ,MÜTHİŞ BİR ÇALIŞMA TEMPOSU İÇİNDE VE UYUŞTURUCU,KAÇAK YAKALAMA..
Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,müthiş bir çalışma temposu içinde,İl Emniyet Müdürü Sayın SERHAT TEZSEVER ve mesai arkadaşları uyuşturucuya,kaçak gezenlere göz açtırmıyorlar.
KARABÜK’Ü ONLARA DAR EDİYORLAR.
Düşünün ki,bu dönem,geçmiş dönemlerin birkaç misli UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ ve eğer bu hassasiyette çalışılmasa,demek bu uyuşturucular kullanılacak,insanlar zehirlenecekti.
ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN CEZA ALMIŞLAR OLUYOR..
KAÇAK GEZENLER OLUYOR ve Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu kişilere de göz açtırmıyorlar,Sayın SERHAT TEZSEVER ve birlikte çalıştığı mesai arkadaşları bu tür insanlara da göz açtırmıyorlar.
KARABÜK HUZURLU,SAKİN BİR KENT..
Emniyet güçlerimiz,kolluk güçlerimiz BİZE BUNU TEMİN EDİYOR.
TARAFSIZ ve ADALETLİ bir tutum içinde bunu temin ediyorlar..
“DEVLET AYAKTA..” Sloganı Karabük’te hayat buldu..
Gerçekten “DEVLET AYAKTA..” ve insanımıza hizmet veriyor..

10 kişi görüş bildirdi

  1. AK PARTİLİ

    ERKEN GENEL SEÇİM OLURSA PROF.DR.BURHANETTİN UYSAL VE SEDAT NAMAL MUTLAKA LİSTEDE OLUR VE O ZAMAN AÇIK ARA 2-0 AK PARTİ ALIR.EYER SEDAT NAMAL SEÇİM KAYBETTİRDİ DENİLİRSE İL BAŞKANI TİMURÇİN SAYLAR MİLLETVEKİLİ LİSTESİNE ALINIR GİNE 2-0 OLUR BU ARADA YENİCE BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ ÇAYLIYI DA DÜŞÜNMEK LAZIM GÖZDEN UZAK TUTMAMAK LAZIM

  2. AÇ TAVUK

    AÇ TAVUK KENDİNİ BUĞDAY AMBARINDA ZANNEDERMİŞ. AK PARTİ RUMUZLU KARDEŞİM. TÜM PARTİLER ADI AK KENDİ KARA OLAN PARTİYE ŞU YOLSUZLUKLARIN Ü
    ZERİNE GİDELİM. ŞU 4 BAKAN YÜCE DİVANDA AKLANSINLAR DİYECEK SEN BUNA HAYIR DİYECEKSİN ONDAN SONRA DA YAPILACAK BİR ERKEN SEÇİMDE KARABÜK Ü 2- 0 ALACAKSIN. SEN BU MİLLETİ RESMEN APTAL YERİNE Mİ KOYUYORSUN. “AKLANDA GEL KARDEŞİM AKLANDA GEL”

  3. ÜLKÜCÜ

    MHP DEN MİLLETVEKİLİ SEÇİLEN DURMUŞ YALÇININ YANINA ALDIĞI DANIŞMAN ADINI VERDİYİ İNSANLARA BİR BAKIN ALLAŞKINA LÜTFEN BİR BAKIN DEMEKKİ MAHALLİ SEÇİMLERDE AKP SAFRANBOLU ADAYINI BOŞUNA DESTEKLEMEMİŞ.YANINA ALDIKLARINDAN BELLİ RAFET VERGİLİ BU İŞE NE DER,MHP İL BAŞKANI BU İŞE NE DER.MHP GENEL MERKEZİNE FAKS YAGIYOR HABERİNİZ VARMI

  4. işçi

    o yanınıza gelen bır gurup ıscı sayın golbek sıze kardemır calısanlar vakfınıda sordumu hanı yıllar once metıyeler dızdırdıgınız ferudun tankut donemı hatırlarmısınız ısrarla yorum atmama karsın bır kere degınemedın vakıf olayına yazıyodun ya ıs demır gıbı olacak dıye basındakı ınsanın gıtmesı ıcın devam lı yazdın durustsen sımdıde yazsana bu vakfı bu hale getırenlerı ferudun ruhı yolbulan nıye yazmıyon aga gıtsın dedıgın ınsanlar vakıf ıslevsız hale gelırse bu fabrıka bırılerının elıne gecer dedıler hatırlarmısın sayın golbek yoksa ısınemı gelmez
    o ferudun degılmıydı ıscıyı mucadele bıtmeden bırakıp ıstıfa eden yaslandım dıye nıye yazmıyon bunları yaz sureklı duzgun bı ınsansan ey yolbulan ne oldu bu vakıf dıye yaz yuregın yetıyosa ey yolbulan gurubu nedır bu takımın halı dıye yazsana yaz gorelım senıde ıskenderunda ıscı cıkarıldı dıye yazıyon yazık ıscıye dıyon burdada 300 kısı cıkarılırken o ferudun yokmuydu sen neredeydın yazsana adam gıbı ey yol bulan bırak ınsanları ıstedıgı sendıkayı secsın dıye yazsaydınya aga taraf oldun resmen sermayeden yana yazık sana yazık bıde demokrasıden bahsedersın hadı ordan

  5. kok

    sene bıttı sayın golbek bu cengız gul secımden sonrakı hafta sozlesme acıklıyodu bı telefon ac da soruver barı aran ıyıdır senın alı cengızle bı kerede su ferudun cengız ruhı sunların yanlıslarını yazsana sayın golbek dogru yazmıs arkadas bu fabrıkadan bu ıscıler atılırken sen celık ısın basında baskan degılmıydın sımdı hangı yuzle gelıp burda baskanlık yapcaksın dıye nıye yazmıyon yaz ruhıyı kardemır calısanlar vakfı noldu dıye yaz sayın golbek ama nasıl yazacan sende haklısın su takıma bı bak yo bulan ferudun ruhı vakıf yaz sayın golbek bırazda bunları yaz hıcmı sucu yok bu ınsanların hepmı haklıdır bunlar yoksa paraları vada ondanmı haklılar yazsanayaz mustafa yobulanı nasıl bu takımı bu hale getırdın dıye nedır bu borclar dıye yaz her gun yazıyodun 2000 lı yıllarda ankarada nıye vakıf toplantısı oluyo dıye sımdı nerde oluyo yaz hadıde gorelım yurek lazım yukardakı kısılerı yazmak ıcın sosyal barıstan bahsedıyodun alıcengız gelınce yok neymıs endusturıyel ılıskılerden bahsedıyodun noldu yaz sunlarıda hadı varmı yuregın bu ıscıyı bu karabuk ınsanını o kadarda salak yerıne koymaya kalkma bı kerede tarafsız olda bak mubarek aydayız yeter kardesım de gunahtır gunah o ıscıler atılırken atanda ona destek olanda aynıdır sen destek olmadınmı sayın golbek

  6. yiğit

    350 davaları ve anayasa yetki davası ne durumda bilgilerinizi bekler saygılar sunarız iş akti fesih türk metal üyeleri adına.

  7. DOĞRUCU

    AK PARTİ’NİN KARABÜK’TE 2-0 YAPMASI ARTIK ÇOK ZOR.HELE HELE MEHMET ALİ ŞAHİN,OSMAN KAHVECİ,MEHMET CEYLAN,SEDAT NAMAL GİBİ İSİMLERLE İMKANSIZ. ÇÜNKÜ MUHALEFET İÇİN KARABÜK’TE PSİKOLOJİK EŞİK AŞILMIŞTIR.MHP BELEDİYEDEN SONRA MİLLETVEKİLLİĞİNDE DE RÜŞTÜNÜ İSPAT ETMİŞTİR . KARABÜK’TE AK PARTİNİN 2-0 YAPMASI İÇİN 85000 OY ALMASI LAZIM.BU OYU ALMAKTA KOLAY DEĞİL…BURHANETTİN HOCA’NIN AK PARTİNİN OYUNU ARTIRACAĞI AŞİKAR ANCAK 2. SIRADA OLACAK ADAY ÇOK ÖNEMLİ.TOPLUMDA SEVİLEN,ŞAİBESİ OLMAYAN,YIPRANMAMIŞ VE KARABÜK ÇOCUĞU OLMALI..

  8. AK PARTİLİ'YE CEVAP

    SEN GERÇEKTEN AK PARTİLİMİSİN MERAK ETTİM.BURHANETTİN UYSAL’ AK PARTİ’YE BİRİNCİ SIRAYA KOYUP 2. SIRA İÇİN İSİM ÖNERİN DESEM MUHALEFETTEKİ MHP-CHP BİLE SENDEN DAHA KÖTÜ İSİMLER ÖNEREMEZ.SEDAT NAMAL YÜZÜNDEN KAYBEDİLMEDİMİ BU SEÇİM.
    SOKAKLARDA HAKKINDA KONUŞULANLAR PARTİMİZE EN AZ 10000 OY KAYBETTİRMİŞTİR.TİMUÇİN SAYLAR’I 2. SIRAYA KOYDA GÖR ANYAYI KONYAYI..ALLAH ALLAH MİLLET KAFAYI YEMİŞ VALLAHİ…

  9. işçinin sesi

    sayın gölbek toplu sözleşme hakkında vermiş olduğunuz destek adına teşekkür eder yazılarınızın devamını bekliyoruz bugün görüşme vardı diye söylenti çıkdı bazı arkadaşların telefonlarına mesaj gelmiş genellikle kendilerine yakın olanlara atmış sanal temsilciler bir daha da mesaj falan gelmedi sözleşme hakkında bir belirsizlik dir gidiyor şayet bu şirket Karabüksporun 20 milyon lira borcunu kapatacak ödeyecek bir gaflete düşerse içerde sosyal barış gercekden büyük zarar görür sen işçine zam vermemek için dokuz takla atacaksın bin dereden su getireceksin alın terine üretene saygın olmayacak bir çırpıda 20 milyon lirayı aktarıp birilerini ibra edeceksin o yapılan borç nasıl yapılmış da kapatacaksın sözleşme de 3 kuruş 5 kuruşun binkere hesabını yapanlar 20 milyon lirayı nasıl hesap edecek bakalım genel başkanımız işçiyi memnun edecek bir toplu sözleşmeyi işçiye haykırmalıdır demek ki para bol herkese yetiyor işçiye mi yetmeyecek genel başkanımız kısa sürede bir yol haritası çizip harekete geçmelidir işçi başkanıyla en kısa sürede bir mitingde buluşup
    hasretini gidermelidir.

  10. ESKİ GENEL BAŞKANA

    ESKİ GENEL BAŞKAN FERİDUNTANKUTA KIYAK YAPMAK İÇİN İŞÇİYE VERMEDİKLERİ 20 MİLYON LİRAYI KARABÜKSPORA VERİRLERSE SOSYAL BARIŞ MARIŞ KALMAZ İŞÇİYE GIDIM GIDIM KARABÜKSPORA ÇUVALLA BUNU KİMSE KABUL ETMEZ ARKADAŞ.KARABÜKSPORUN 20 MİLYON LİRA BORCUNU ÖDİCEKLERMİŞ.O 20 MİLYONU KAZANAN İŞÇİYE KOL SAATİ GÖSTER EVLADI YİĞENİ RAHATLATMAK İÇİN FERİDUN TANKUTU RAHATLATMAK İÇİN 20 MİLYON VER.MÜBAREK GÜNDE ADALETMİ BU HAKKANİYETMİ BU SÖYLEYİN ALLAŞKINA BU İNSANLIĞIN NERESİNE SIĞAR

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.