Her Telden (18.Nisan.2016)

Her Telden (18.Nisan.2016)

Yayın: 18.04.2016 09:59
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI VE SAYIN KAMİL GÜLEÇ’İN GENEL KURULA VERDİĞİ BİLGİLER..
KARDEMİR Mali Genel Kurul Toplantısı,geçtiğimiz hafta Perşembe günü yapıldı ve Genel Kurul’a/Hissedarlara yapılan çalışmalar hakkında Yönetim Kurulu Başkanvekili Sayın KAMİL GÜLEÇ detaylı bilgiler verdi.
HEDEFİMİZ 3 MİLYON TON/YIL dedi.
FİLMAŞİN/KANGAL HADDANESİ AÇILACAK dedi..
FİLYOS LİMANI İÇİN BİZ HAZIRIZ mesajını verdi..
ÇİN HALK CUMHURİYETİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR dedi.
Sayın KAMİL GÜLEÇ bu gibi birçok konu hakkında detaylı/içerikli bilgiler sundu GENEL KURUL’A,geçtiğimiz haftalarda yine yazmıştık ve mutlaka hatırlayanlarınız vardır.
KARDEMİR TARİHİNDE İKİ İSİM HEP OLMUŞTUR.
Birçok İşadamı,Sanayici,Varlıklı insan KARDEMİR KURULURKEN kendilerine ANA SÖZLEŞME ile tanınan ÜST LİMİT Hisse senedini almaktan kaçınmışlardı,PARAMIZ BOŞA GİDER anlayışı ile korkmuşlar ve HİSSE SENEDİ almış olmak için küçük miktarlarda alım yapmışlardı.
Sayın MUTULLAH YOLBULAN ile Sayın KAMİL GÜLEÇ hiç tereddüt etmeden ÜST LİMİT hisse senetlerini almışlardı ve KARDEMİR tarihinde HEP OLDULAR,HEP VARDILAR..
Bir ara bıraktılar ve KARDEMİR o süreçte “ÇATI TEPEMİZE YIKILIYOR YETİŞİN NOKTASINA..” sürüklendi ve Sayın GÜLEÇ geçmişi çok iyi bildiği için, geleceğe yönelik GENEL KURUL’A mükemmel bilgiler verdi..
Dünya ve Ülke üretim/tüketim dengelerini anlattı..
HİSSEDARLAR tatmin oldular ki yüzde 95 oy ile ibralar geçti.
Kararlar hep o miktar oylarla geçti.

KARDEMİR KARABÜKSPOR BİZİM –HER KARABÜKLÜ GİBİ-SEVDAMIZ,BAŞARISI İÇİN DUA EDERİZ,GERİSİ BOŞ LAF..
KARDEMİR KARABÜKSPOR,her Karabüklü gibi,bizimde sevdamız,başarılı olması için dua ederiz,bu sözlerimizi isteyen kabul eder isteyen kabul etmez,marazi düşünceler içinde abuk/subuk değerlendirmeler yapar.
FUTBOL OLAYINDAN,TAMAMEN KOPTUK.
DİJİ TÜRK ve LİG TV.ÜYELİĞİNDEN ÇIKMAK İÇİN BAŞVURUMUZ VAR,ancak,öyle bir sistem ki sizi bırakmamak için olağanüstü bir zorlama içindeler.
BUNLARI NEDEN YAZIYORUZ.
Gazetemiz spor yazarı Sayın FUAT YAVUZ yazılarını günlük olarak sürdürüyor ve çok olumlu yorumlar alıyor,arada olumsuz yorum yazan Okurlarımızda oluyor elbet.
KARABÜKSPORPERVER rumuzu ile yazan bir Okurumuz Fut kardeşimi,Semih Kardeşimi,Metin Cin kardeşimi hakaret sayılabilecek bir dizi kelimelerle eleştirirken,işin içine bizi de karıştırmış.
TAM ANLAMI İLE AYIP ETMİŞ.
Kaldı ki,bizim yazılarımıza birçok yorum gelir,eleştirenler olur üzülmeyiz,zira o yazılar bize aittir,bizim ilgi alanımızdadır,KARABÜKSPOR ile ilgili zamanında düşündüklerimizi ilgili her yere anlattık,dinlendi/dinlenmedi bambaşka bir konu,şu saatten sonra başarı için dua ederiz.
KARDEMİR KARABÜKSPOR BİZİM SEVDAMIZDIR..
BAŞARISI BİZİ ÇOK AMA ÇOK MUTLU EDER..
KARABÜKSPORPERVER isimli okurumuz durduk yerde bize sallamış..
Her kimse gerçekten ayıp etmiş,üzüldük doğrusu..

CHP KARABÜK İL BAŞKANI AVUKAT SAYIN ERDOĞAN DİNÇER’İN BASIN TOPLANTISI VE DİLE GETİRDİĞİ ELEŞTİRİLER..
CHP Karabük İl Başkanı Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL geçtiğimiz hafta içinde bir BASIN TOPLANTISI yaparak AK Parti ve Karabük Belediyesi hakkında ki düşüncelerini açıkladı.
ÖZELLİKLE KARABÜK BELEDİYESİ’NE eleştiri getirdi.
YEŞİL MAHALLEDE Kİ yıllardır kullanılmayan BELEDİYE BİNASI’NIN Karabük Valiliğine verilmesini eleştirdi Sayın ERDOĞAN DİNÇEL ve bu kararın HALKA SORULMASI gerektiği üzerinde durdu.
“BELEDİYE’NİN GİTMEDİĞİ BİR YERE,VALİLİK NASIL GİDER..” anlamında ifadeler kullandı ve gördüğümüz kadarı ile hayli ilgi gördü bu eleştirisi..
KATI ATIK BERTARAF Tesisi için harcanan 1.2 milyon liranın hesabını sordu,KENT MEYDANI için ise “KENT ÇUKURU..” anlamına gelecek ifadeler kullandı.
CHP KARABÜK’TE KAMUOYU’NA MESAJLAR VERİYOR..
MHP TAM ANLAMI İLE SUSKUN..
Karabük Belediyesi’ni bile savunmuyor,savunamıyor..
CHP İL BAŞKANI Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,Kamuoyu’na sık/sık bilgiler vereceklerinin altını çiziyor ve “KARABÜK’TE TEK KALE MAÇ YAPTIRMAYACAĞIZ..” gibi bir anlayış içinde
Özel sohbetimiz de “KARABÜK’Ü SALLAYAN AÇIKLAMALARIMIZ SÜRECEK..” dedi,çok ses getirecek eleştirilerden söz etti ve artık Karabük insanı gerçekleri bizden öğrenecek anlamında ifadeler kullandı.
CHP BİRDEN HAREKETLENDİ KARABÜK’TE..

AK PARTİ KARABÜK’TE BİR ANKET YAPTIRARAK,“SAĞLIK SEKTÖRÜNDEN MEMNUN MUSUNUZ..?” DİYE SORUVERSE..!!
AK Parti bir anket yaptırsa ve KARABÜKLÜLERE SAĞLIK SEKTÖRÜNDEN MEMNUN MUSUNUZ diye sorsa,acaba ne cevap alır,nasıl bir tablo ile karşı/karşıya kalır.
AK Parti,Karabük’te en ciddi darbeyi SAĞLIK noktasında alıyor..
Öncelikle bir DEVLET HASTANESİ şart.
Sonra KBÜ ŞİRİNEVLER EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ’NİN rehabilitasyonu/yeniden düzenlenmesi ve orada PARTİ KANALI ile işe alınan elemanların DİSİPLİNE edilmesi GEREKİR Mİ..?
BU KONUDA NE İDDİALAR VAR YARABBİ..!!
Hakikaten AK Parti KARABÜKLÜLERE “SAĞLIK SEKTÖRÜNDE GETİRDİĞİMİZ HİZMETLERDEN HOŞNUT MUSUNUZ..” deyi bir sorsa ne cevap alır acaba..?
SİZE SORSALAR NE CEVAP VERİRSİNİZ..!!

YAZILMAMIŞ, AÇIKLANMAMIŞ BİR YARGI KARARINI ELDE EDEBİLMEK, YAYINLAYABİLMEK GAZETECİ BAŞARISIDIR..
Henüz yayınlanmamış,açıklanmamış,UYAP’A düşmemiş bir YÜCE YARGI Kararını ele geçirmek,yayınlamak GAZETECİLİK başarısıdır ve bunu kutlamak gerekir.
Olayın tersi YÜCE YARGININ sorunu elbet.
Olay/karar nasıl/kimi/kimlere sızdırılmıştır..!!
Bu YÜCE YARGININ sorunu olsa gerektir.
YARGITAY KARDEMİR Genel Kurulu tarafından alınan ŞİRKET YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİN,ŞİRKET İLE TİCARET YAPMALARINA yönelik kararını bozmuş şeklinde ki bu haberler gerçek çıkacak mı..?
Gerçek çıkarsa GAZETECİLİK BAŞARISI katmerleşir elbet..
Biz YARGITAY KARANININ gerçek olduğundan yola çıkalım,PEKİ BU İŞ NASIL,NE ŞEKİLDE UYGULANACAK,böyle bir gelişmenin YAPTIRIM AYAĞI nasıl tespit edilecek..?
Bilinler vardır..
KARDEMİR ÖZELLEŞTİRİLMESİ,DANIŞTAY TARAFINDAN DURDURULMUŞTU,böyle YÜCE BİR YARGI organının kararı uygulandı mı,uygulanamadı..
Eğer YÜCE YARGITAY’IN bu kararı,Basında yer aldığı gibi çıkarsa,nasıl uygulanacak,neler gelişecek,bu nokta da henüz bir belirli durum söz konusu değil.
KARAR RESMEN ÇIKSIN,O ZAMAN BELLİ OLUR..

PERŞEMBE GÜNÜ TOPLANAN KARDEMİR GENEL KURULU,YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE AYNI HAKKI YİNE VERDİ..
Geçtiğimiz Perşembe günü toplanan KARDEMİR MALİ GENEL KURULU,yüzde 92.5 çoğunlukla YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE KARDEMİR ile Ticaret yapmak hakkını yine/yeniden verdi.
Bilindiği gibi YARGITAY daha önce yapılan GENEL KURULLARDA verilen bu hakkı,yapılan şikayetler üzerine İPTAL ETTİ,YOK HÜKMÜNDE Saydı gibi haberler çıkmıştı.
BASIN ORGANLARINDA BU TÜR HABERLER ÇIKMIŞTI.
Geçtiğimiz Perşembe günü yapılan KARDEMİR MALİ GENEL KURULUNDA aynı yönde bir karar tekrar çıktı ve bizzat gelenlerin,ayrıca elektronik ortamda Genel Kurula katılıp oy kullananların yüzde 92.5 civarında ki bir çoğunlukla verdi kararı.
GÖRÜLEN O Kİ,OLAY YİNE MAHKEMELİK OLACAK..
Zira,daha önce yapılan GENEL KURULLARDA bu yönde alınan kararlara MUHALEFET EDİP,olayı HUKUKA TAŞIYAN isimler yine GENEL KURULA katıldılar ve bu yönde ki kararlara MUHALEFET oyu kullandılar.
GENEL KURUL sırasında açıklandı..
ALINAN ÖNCELİKLİ MAL ORANI toplam üretimin yüzde 9 kadarı.
Sanıyoruz,BU GENEL KURUL DA Hukuka gider..
Bu yönde hayli güçlü sinyaller var…

ESKİ SENDİKACILARDAN SAYIN YAŞAR ÇINAR VE ARICAK KÖYÜ’NDE AÇTIĞI KIR LOKANTASI “BEYRAN ÇORBASI..”
Çelik-iş Sendikası Karabük Şube eski Başkanlarından Sayın YAŞAR ÇINAR,ARICAK KÖYÜ’NDE çok sevimli,çok zarif bir KIR LOKANTASI açtı..
MÜKEMMEL KALİTESİ OLAN ÜRÜNLER SUNUYOR..
Sayın YAŞAR ÇINAR işine çok düşkün,işine müthiş önem veriyor ve bunun içinde hiçbir masraftan kaçınmıyor,kullandığı ürünler,özellikle başta et olmak üzere kaliteli,personel noktasında çok iyi bir durumu yakalamış.
Örneğin GAZİANTEP Yöresinin meşhur BEYRAN ÇORBASI Sayın YAŞAR KILIÇ’IN açtığı KIR LOKANTASINDA mükemmel bir biçimde üretiliyor,sunuluyor..
KEBAPLAR YİNE AYNI KALİTE VE LEZZETTE.
Karabük SABAH KAHVALTILARINA genellikle ÇEVRİKKÖPRÜ civarında ki tesislere gidiyor,oraları tercih ediyor,yemek noktasında da yine aynısı geçerli.
ARICAK KÖYÜ bu anlamda KARABÜK’E HİTAP EDEN ve gittikçe daha çok ilgi gören bir mekan KIR LOKANTASI bu alanda bir açığı gideriyor.
Gün geçtikçe de ilgi artıyor ARICAK KÖYÜ’NE.
Karabük’ün böyle bir yere ihtiyacı varmış demek..
GÖSTERİLEN İLGİ BUNUN EN CANLI KANITI.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA İÇİNDE,GENÇLİK VE SPOR BAKAN YARDIMCISI SAYIN ABDÜRRAHİM BOYNUKALIN GELDİ..
Geçtiğimiz hafta içinde GENÇLİK ve SPOR Bakın Yardımcısı Sayın ABDÜRRAHİM BOYNUKALIN Karabük’e geldi ve özellikle AK Parti ile BÜROKRATİK mekanizma da müthiş bir hareketlenme oldu.
ZİYARETİ İZLERKEN bir konuyu düşündük doğrusu.
“BAKAN YARDIMCISI BÖYLE KARŞILANIRSA,BÖYLE KOŞTURMACA İÇİNE GİRİLİRSE,YA BAKAN GELSİ NELER YAŞANIR ACABA..?” dedik kendi/kendimize.
Daha önce gelen BAKAN YARDIMCILARINI düşündük..
Geçtiğimiz gün AK Partili bir kardeşimizle sohbet ederken,BU KONU AÇILDI ve o Kardeşimiz “ABİ VALLAHİ BENDE HAYRET ETTİM NE TANTANALI BİR KARŞILAMA OLDU..” dedi.
“YEREL SEÇİMLER SIRASINDA 9 BAKAN YARDIMCISI BİRDEN BU KENTE GELDİ,BÖYLE TANTANALI BİR DURUM OLMADI VE DOĞRUSUNU İSTERSEN,BU TÜR HAREKETLER AK PARTİ İÇİN PEK YARARLI OLMUYOR..” falan dedi.
Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı genç bir Siyasetçi,daha önce de bir GAZETE BASILMASI olaylarına adı karışmış ve gelişinde de belli oldu ki,hayli dinamik bir isim.
KARABÜK BÜROKRASİSİ ARDINA DÜŞMÜŞTÜ ADETA..!!
Sahi BAKAN YARDIMCILARININ pozisyonu nedir acaba..
SİYASETÇİ Mİ sayılıyorlar,BÜROKRAT MI sayılıyorlar..

AK PARTİ,İL GENEL MECLİS BAŞKANLIĞI NOKTASINDA “GRUP KARARI ALDI MI/ALMADI MI..?”  VE GELİŞMELER..!!
Bizim çok yakın bir akrabamızın ve hayatımızda unutamayacağımız anılarımızın sahibi Rahmetli ORHAN GÖLBEYOĞLU’NUN vefatı nedeni ile birkaç gündür yazamıyoruz.
YAZAMADIK,adeta,HAYATA KÜSTÜK..
Bu süreçte AK Parti İL GENEL MECLİS Başkanlığı noktasında yaşanan gelişmeler pek Kamuoyu’na yansımadı/yansıtılmadı,oysa,olayın ciddi boyutu var.
Örneğin İL GENEL MECLİS Başkanı seçilen Sayın AHMET SÖZEN Basına yaptığı açıklama da “BU KONUDA GRUP KARARI ALINIP /ALINMADIĞI NOKTASINA BİR TEREDDÜT GETİRDİ..”
Şimdi neler gelişecek bakalım..
Sayın AHMET SÖZEN yapılan oylamayı DEMOKRASİNİN gereği olarak görüyor ki,tamamen haklıdır,OYLAMA SONUCUNU ise çok önemli bir şekilde açıklıyor “DEMOKRATİK OYLAMAYI HERKES İÇİNE SİNDİRMELİ..” anlamında sözler ediyor..
SİZCE,BU GELİŞİMİN SONUCU NE OLABİLİR…?

6 kişi görüş bildirdi

  1. karabük düşmanı

    Aşağıdaki yazıyı 7 nisanda yazmıştım ve takipçisi olacağım demiştim sözümü tutuyorum lütfen çocuklara hediy verip geri alanın kim olduğunu öğrenin sayın GÖLBEK .
    SAYIN GÖLBEK; ÜÇ NİSAN KARABÜK KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE YAPILAN ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN VE ANIT MEYDANINDAKİ TÖRENDE ŞİİR OKUTULAN ÇOCUKLARA MİLLETVEKİLİ BURHANETTİN UYSAL TARAFINDAN HEDİYELER VERİLMİŞTİ. DUYDUĞUMA GÖRE TÖREN SONRASINDA ÖĞRENCİLERE VERİLEN HEDİYELER GERİ ALINMIŞ VE OKULLARINIZA GÖNDERECEĞİZ DEMİŞLER FAKAT HALA ÖĞRENCİLER HEDİYELERİNİ ALAMAMIŞLAR.YETKİLİLERE SORARMISINIZ LÜTFEN SAYIN GÖLBEK ARTIK KİM ALMIŞSA ÇOCUKLARIN ELİNDEN HEDİYELERİ KARDEMİR Mİ ? MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MÜ ? YOKSA VALİLİK Mİ ? ÇOCUKLARIN HEDİYELERİ NE ZAMAN VERİLECEKMİŞ ? LÜTFEN KONUNUN TAKİPÇİSİ OLUN SAYIN GÖLBEK BEN TAKİP EDECEĞİM VE SİZEDE HATIRLATMAYA DEVAM EDECEĞİM.ÇOCUKLARIN ŞEVKİNİ KIRMAYA KİM CESARET ETMİŞ BİR ÇIKSIN ORTAYA.EĞER PARALARI YOKSA BİLELİM ARAMIZDA TOPLAR HALLEDERİZ.YETER Kİ ÇOCUKLARIMIZIN BİZLERE GÜVENİ SARSILMASIN.

  2. Hissedar

    Sn Gölbek

    Basında yer alan yargıtayın önceki yıllara ait genel kurul kararının iptalini onanması haberi doğru ise Kardemir’in bu haberi kamu aydınlatma platformunda duyurması gerekirdi. Aksi SPK Tebliğlerine göre suçtur. Duyurmadı ise ya haber yanlış ya da Kardemir suç işlemektedir.

  3. yiğit

    ahmet abi nasılsın iyimisin inşallah iyisindir biz iş akti fesih olanların 350 davaları ne durumda bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz saygılar teşekkürler ALLAHA emanet ol

  4. KARABÜKLÜ OTOMOBİLCİLER

    ARKADAŞLAR 14.04.2016 TARİHİNDE OTOMOBİLİMLE ANKARAYA GİTTİM ÇERKEŞ ÜZERİNDEN ANKARAYA ORADAN TEKRAR KAZAN KIZILCAHAMAM VE ÇERKEŞ ÜZERİNDEN KARABÜKE 17.04.2016 TARİHİNDE DÖNDÜM. BU GÜZERGAHI HER GİDİŞGELİŞİMDE KULLANIRIM OTOMOBİLİM GAZLI OLDUĞUNDAN SÜREKLİ GAZI KIZILCAHAMAMDAN VE ANKARADAN ALIYORUM ENUCUZ GAZ 1.75 KRŞ ,EN PAHALISI 1.95 KRŞ. BU FİYATLARI GÖRÜNCE BU YAZIYI YAZMAK ZORUNDA KALDIM. ONLARDA ESNAF PARA KAZANIYOR BURADAKİ PETROLCÜLERDE ESNAF KAZANIYOR HER KARABÜKLÜ VERDİĞİ PARADA GÖZÜ KALIYOR BÖYLE KAR EDİLMEZ HİÇ DEĞİLSE SİZDE 2,00 İLE 2,05 SİZDE HAYIRINI GÖRÜN KURUŞDAN SATINKİ MİLLETİN GÖZÜ VERDİĞİ PARADA KALMASIN SİZDE HAYIRINI GÖRÜN DİYEBİLELİM AMA DİYEMİYORUZ. KARABÜKÜN ESNAFLARI TEKEL OLDUMU HEPSİDE AYNI HAREKETİ YILLARDIR YAPIYORLAR SONRADAN HOLDİNĞ ŞİRKETLERİ GELİNCE KARABÜKLÜDEN MİLLİYETCİLİK BEKLERLER BUNLARIN BU HAREKETLERİ YÜZÜNDEN AHLI PARA KAZANDIKLARI İÇİN BATTIKLARINDA HİÇ ACIMIYORUM. BÖYLE FİYAT UÇURUMU OLMAZ . SAYIN AHMET GÖLBEK BUNLARIN ÜZERİNE YAZILARINIZLA GİTMENİZİ VE MİLLETİ ÖRĞÜTLEMEK SİZİN GİBİ DUAYEN GAZETECİLERE VE TELEVİZYONCULARA DÜŞER BUDA SİZİN GİBİ USTA KALEMLERİN İŞİ. BU DÜNYANIN ÖBÜR TARAFIDA VAR. PEYGAMBER EFENDİMİZ İN TİCARETİNİ ONLAR VE BÖLGE SİYASETCİLERİ GÜZEL BİR OKUSUNLAR KAZANDIKLARI HELALMİ HARAMMI OZAMAN KARAR VERSİNLER.

  5. karabük düşmanı

    ÜÇ NİSAN KARABÜK KUTLAMALARI ÇERÇEVESİNDE YAPILAN ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN VE ANIT MEYDANINDAKİ TÖRENDE ŞİİR OKUTULAN ÇOCUKLAR ÖDÜLLERİNİ BUGÜN İTİBARİ İLE ALMIŞTIR. SAYGILARIMLA……..

    KARABÜKLÜ OTOMOBİLCİLER RUMUZLU YORUMCUNUN KARABÜK ESNAFLARI HAKKINDAKİ SÖZLERİ ÇOK DOĞRUDUR.KARABÜK ÜNİVERSİTESİNİN ÇOK HIZLI BÜYÜDÜĞÜ , ÖĞRENCİ SAYISININ AŞIRI ARTTIĞI SÜREÇTE HEPSİ MÜTEAHHİTLİĞE BAŞLAMIŞ VE METREKARESİNİ 500 LİRAYA YAPTIKLARI EVLERİ İNSANLARA 1.500-2.000 LİRAYA SATMIŞLARDIR.GÖZLERİNİ TOPRAK DOYURSUN.YURT İŞLETMECİLİĞİNE BAŞLAYARAK FAHİŞ FİYATLARI YÜZÜNDEN KARABÜK Ü TÜRKİYE YE REZİL ETMİŞLERDİR.GÖZLERİNİ TOPRAK DOYURSUN.ALLAH GÖSTERMESİN KARABÜK DE TÜM TİCARETİ BUNLAR YAPSA VAR YA KIYMANIN KİLOSUNU 50 LİRAYA ALAMAYIZ . YAŞI 40 VE ÜZERİ OLANLAR HATIRLAR BUNLAR YÜZÜNDEN AYAKKABININ , TAKIM ELBİSENİN FİYATI TÜRKİYE FİYATLARININ ÇOK ÜZERİNDEYDİ.ALLAHTAN BÜYÜK FİRMALAR GELDİ DE İNSANIMIZ BİR NEBZE KURTULDU.

  6. Turgay ÇETİN

    Sayın Gölbek,

    Özel idarede işler demekki öyle zannettiğiniz gibi değilmiş…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Bayburt’ta seçim çalışmalarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

BAYBURT (AA) – DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Bayburt'u ziyaret etti.

Artvin ve Gümüşhane'deki programlarının ardından Bayburt'a gelen Babacan'ı partisinin il başkanı Hakan Özbek, Bayburt Belediye Başkan adayı Can Kurban Arslan ve partililer karşıladı.

Seçim otobüsünden vatandaşları selamlayan ve Tarihi Saat Kule Meydanı'nda esnafı ziyaret eden Babacan, belediye başkan adayı Arslan'a destek istedi.

Babacan, partisince bir restoranda düzenlenen iftar programında, yerel seçimlere hazırlık kapsamında iki yıl önce yerel yönetimler ve şehircilik eylem planlarını açıkladıklarını söyledi.

Bu kapsamda hazırladıkları kitap ve broşürleri tanıtan Babacan, “Belediyecilik nedir, yerinden yönetim nasıl olmalı, muhtarlığa kadar yetki ve imkanlar nasıl çoğaltılmalı hepsi var bunda. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdik. Belediyecilikle ilgili bir etik kurallar bildirgesi hazırladık. Üç sayfalık bir bildirgeyle belediye başkanlarının hangi ahlaki kurallara göre belediye başkanlığı yapması gerektiğini yazdık.” dedi.

Babacan, “Biz iddialıyız, Türkiye'yi yönetmeye en hazır siyasi parti şu anda DEVA Partisi'dir. Bu iddiayla yola çıktık, bu iddiayla seçimlere gidiyoruz. Belediye başkan adaylarımız birbirinden güzel, birbirinden yetenekli arkadaşlarımız. Hepsine güveniyoruz.” diye konuştu.

Babacan, Gençosman Mahallesi'nde esnafla bir süre sohbet ettikten sonra kentten ayrıldı.