Her Telden (6.Ağustos.2015)

Her Telden (6.Ağustos.2015)

Yayın: 06.08.2015 08:34
Paylaş:
A+ A-

DEMİR PİYASALARINDA YAŞANAN ÜÇ BÜYÜK TEDİRGİNLİK ; İSKENDERUN KAYNAKLI,ÇİN KAYNAKLI,BATIK FİRMA
Karabük DEMİR PİYASALARINDA,ne yazık ki,ÜÇ BÜYÜK tedirginlik yaşanıyor,yaşananlara bakarsanız,hepsinin de KARABÜK DIŞI gelişmelerden kaynaklandığını görürsünüz.
İSKENDERUN/PAYAS kaynaklı bir gelişme ile NAYLON FATURA tabir edilen ve DEFTERDARLIĞIN,VERGİ DAİRELERİNİN,ilgili birimlerini harekete geçiren bir olay yaşanıyor.
GAYRI KANUNİ iş yapanlar BEDELİNİ ÖDESİNLER,bu Karabük toplumunun ortak kanaati ve söylenenlere göre bu yönlü olayların olduğu şeklinde çok sayıda ŞİKAYETLER yapılmış,ilgili birimlere çok sayıda şikayetler yapılmış,denetimler başlatılmış.
KANUNSUZ İŞ YAPANLAR BEDELİNİ ÖDESİNLER.
Bir diğer tedirginlik ÇİN HALK CUMHURİYETİNDEN getirtilen ucuz kütük demirlerin yarattığı FİYAT DÜŞÜKLÜKLERİ ve ilgili piyasalar bir türlü FİYAT İSTİKRARI yakalayamıyor,Firmalar mal alırken/satarken tedirgin duruyorlar.
BU İŞİN KISA VADE İÇİNDE ÇÖZÜMÜ ZOR GÖRÜLÜYOR.
Hatta “UZUN VADE İÇİNDE DE ÇÖZÜLEMEZ..” gibi bakanlar var..
Bir diğer tedirginlik ise BATTIĞI SÖYLENEN bir FİRMA DA alacağı olanlar ve abartıldığı gibi alacağı olmayan KARABÜK FİRMALARI yanında,TÜM EKONOMİK SİSTEMİ çökebilecek FİRMALAR olduğundan da söz ediliyor.
Bunun bir TETİKLEME yapmasından korkuluyor..
Herkes ALIŞ/VERİŞ ederken tedirginlik içinde,görüşleri var.
DEMİR PİYASALARININ kısa özeti bu ve Karabük etkileniyor..

“KARDEMİR MALINI SATAR,FATURASINI KESER VE GÜVEN DUYULUR.O NEDENLE İYİ MAL SATIYOR..” DİYENLER..
Son günlerde DEMİR PİYASALARINDA mali denetim tedirginlikleri var ve bu nokta da bir DEMİR TÜCCARI kardeşimiz “ABİ EN İYİSİ GÜVEN DUYULACAK FİRMALARDAN ALIŞ/VERİŞ ETMEK..” dedi.
Sonra da örnek verdi.
“ÖRNEĞİN KARDEMİR’E PARANIZI YATIRIRSINIZ,MALINIZI ALDIĞINIZDA FATURANIZI VERİRLER.KESİNLİKLE FATURA NAYLON/PERLON DÜŞÜNMEZSİNİZ.GÜVENİLİRDİR..” gibi bilgiler verdi.
Bu tür Firmalardan alış/veriş etmek güven unsuru açısından önemlidir gibi değerlendirmeler yaptı o kardeşimiz,DEMİR PİYASALARINDA ,ne yazık ki,İSKENDERUN/PAYAS tedirginliği yaşanıyor gibi bilgiler verdi.
OLAYIN O YÖNÜNÜ DE ANLATTI BİR PARÇA..
Meğer neler/neler yaşanmış..
NAYLON/PERLON işini yaparak BAŞKA SEKTÖRLERE geçen,BAŞKA SEKTÖRLERDE yatırımlar yapanlar olmuş ve “ONLARIN BU PİYASALARDA YARATTIĞI GÜVENSİZLİĞİN CEREMESİNİ BİZ ÇEKİYORUZ..” falan dedi.
BU PİYASALARDA KARDEMİR GÜVEN UNSURUYMUŞ.
Zaten o yüzden malı satılıyormuş KARDEMİR’İN..
Malının KALİTESİ DE elbet çok/çok önemlidir.

AK PARTİ BU DEFA “SAFRANBOLU SEÇMENİNE HİTAP EDEBİLECEK BİR MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖSTERME NİYETİNDE..”
AK Partili dostlarımızla görüşüyoruz ve halen “7 HAZİRAN GENEL SEÇİMİNDE KAYBETTİKLERİNE İNANDIKLARI BİR VEKİLİ NE YÜZÜNDEN VE NASIL KAYBETTİKLERİNİ TARTIŞIYORLAR..” görünen,en azından,bizim gördüğümüz bu.
HERKES BİR DEĞERLENDİRME GETİRİYOR..
Olayın tam bu noktasında “SAFRANBOLU’DA YAŞANAN OY DÜŞÜŞÜ ÇOK ÖNEMLİ GÖRÜLÜYOR/GÖSTERİLİYOR..” bu kimi AK Partililer,Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY’U,kimileri ise İLÇE TEŞKİLATINI yıpratma gayreti ile KÖPÜRTÜYORLAR.
SAFRANBOLU’DA AK PARTİ OYLARI DÜŞMÜŞ..
Kimi çevreler ise “MERKEZ İLÇEDEN SONRA EN FAZLA SEÇMEN SAFRANBOLU’DA.BİZ SAFRANBOLU SEÇMENİNE HİTAP EDEBİLECEK BİR MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖSTEREMEDİK..” görüşündeler..
Olası bir ERKEN GENEL SEÇİM için Safranbolu seçmenine hitap edebilecek bir ismin AK Parti Milletvekili Listesinde olması gerektiği üzerinde duran genişçe bir çevre var..
Sayın MEHMET CEYLAN olabilir mi,Sayın AHMET NUR olabilir mi,Sayın CENGİZ ÜNAL olabilir mi veya Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY olabilir mi,İlçe Başkanı Sayın AHMET GÜNEŞ olabilir mi gibi FİKİR JİMNASTİKLERİ yapanlar var.
AK PARTİ İÇİNDE BU FİKİR JİMNASTİKLERİ VAR..
Şurası kesin ; AK Parti 2-O için kollarını sıvamış görünüyor..

CHP,OLASI BİR ERKEN GENEL SEÇİMDE,KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI,YİNE ÖNSEÇİM İLE BELİRLEYECEKTİR
CHP İster olası bir ERKEN GENEL Seçimde,isterse zamanında yapılacak bir ERKEN GENEL Seçimde,KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI yine/yeniden ÖNSEÇİM yaparak belirleyecektir.
KİMLER ADAY/ADAYI OLUR..?
MİLLETVEKİLİ LİSTESİ NASIL SIRALANIR..
Bilindiği gibi CHP hep/her zaman sürprizlere açık bir Partidir ve CHP Üyelerinin nasıl bir sıralama yapacağına ilişkin,bir tahminde bulunmak oldukça zordur..
CHP İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL Milletvekili Aday/Adayı olur mu,7 Haziran Genel Seçiminin liste birincisi olan Sayın CEVDET AKAY’IN artık Aday olması beklenmiyor.
Listenin ikinci sırasında olan Sayın MUSTAFA AKAY yeniden şansını deneyebilir,Sayın MUSTAFA AKAY önseçime girer ve yine en azından,kendisine MİLLETVEKİLİ LİSTESİNDE yer bulur.
CHP Yenice Belediye Başkan Adayı olarak yarışa girmiş olan Sayın CELAL BEŞEVLİ’NİN bu kez şansını Milletvekili Aday/Adayı olarak deneyebileceği üzerinde duranlar var.
Daha önce CHP Milletvekili/Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere girmiş olan Sayın MUSTAFA EREN bu kez nasıl bir yol izler ve bu nokta da izleyeceği yol CHP içinde önemlidir elbet.
CHP HANGİ İSİMLERLE GENEL SEÇİME GİRER..?

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ “KARABÜK-SAFRANBOLU KÖPRÜSÜNÜN AYAK AÇIKLIĞI 240 METRE..” DEDİ
Önce ki gün,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ ile bir süre sohbet ettik BULAK VADİSİ SPOR KOMPLEKSİNİN ilk ayağı olan KARABÜK-SAFRANBOLU arasında ki KÖPRÜNÜN ihalesinden söz etti.
İHALE BU AY SONUNA YAPILACAKMIŞ..
KARABÜK ile SAFRANBOLU arasında ki KÖPRÜ yepyeni bir sosyo/ekonomik durum yaratacaktır elbet,insanlar iki kent arasını yürüyüş mesafesinde gidip/gelme imkanı bulacaklardır.
BUNUN EKONOMİK YÖNÜ DE OLACAK MUTLAKA.
ÇEVRESİNDE Kİ KONUT VE ARAZİ DEĞERİ ARTACAKTIR..
Köprünün İKİ AYAK ARASINDA Kİ AÇIKLIĞI 240 metre ve böyle bir teknoloji,sanıyoruz KARABÜK’TE İLK KEZ UYGULANACAK ve Köprünün bir başka önemi de BULAK DERESİ SPOR VADİSİ Projesinin başlangıcı olması.
BULAK VADİSİ SPOR KOMPLEKSİ artık ETE/KEMİĞE BÜRÜNÜYOR ve bu Kompleks gerek Karabük’e,gerekse Safranbolu’ya ciddi bir NEFES ALMA Merkezi,ciddi bir güzellik katacaktır..
İHALE BU AY SONUNA KADAR YAPILMIŞ OLACAK..

OLASI BİR ERKEN GENEL SEÇİME “2-0 HEDEFİ İLE GİRECEĞİ İLERİ SÜRÜLEN..” AK PARTİ İÇİNDE DEĞİŞİK RÜZGARLAR.!!
Olası bir ERKEN GENEL SEÇİME,bu Seçimi 2-0 kazanmak hedefi ile gireceği ileri sürülen AK Parti içinde DEĞİŞİK RÜZGARLARIN ESTİĞİ yönünde de bilgiler geliyor.
BU YÖNLÜ BİLGİLER VERİLİYOR.
Örneğin İL TEŞKİLATI ile MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI arasında esen rüzgarların LİMONİ KOKULAR içerdiği ve İL TEŞKİLATI’NIN bu anlamda MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI’NA sıcak bakmadığı yolunda haberler var.
MERKEZ İLÇE GÖREVDEN ALDIRILABİLİR Mİ..?
Sayın ÖMER AYAR Başkanlığında ki İL TEŞKİLATI ile Sayın KEMAL KARADENİZ Başkanlığında ki MERKEZ İLÇE Teşkilatı görevden alındığında,MERKEZ İLÇE Teşkilatı Sayın TUNCAY ÖZCAN Başkanlığı’nda kurulmuştu.
Sayın TİMURÇİN SAYLAR İl Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN Merkez İlçe Başkanı olmuştu,daha sonra Sayın TUNCAY ÖZCAN Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı oldu AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı’ndan istifa etti.
Ancak YÖNETİM KURULU AYNI KALDI..
Şimdi Sayın TUNCAY ÖZCAN’IN kurduğu bu MERKEZ İLÇE Teşkilatı,İL TEŞKİLATI ile sıcak ilişkiler halinde değilmiş ve olayın limoni ilişkileri geçip,GÖREVDEN ALDIRMA GİRİŞİMİNE kadar dayandığı veya dayanması ihtimali belirmiş.
AK PARTİ İÇİNDE İDDİALAR ENTERESAN BOYUTTA.
Önce MERKEZ İLÇE diyen çevreler var..
Sonra İL TEŞKİLATI’NIN ya TAMAMI,ya BÜYÜK BÖLÜMÜ diyenler var ve bu yönlü gelişmelerin BÜYÜK KONGRE süreci ile daha bir hızlanabileceği iddiaları ise geniş bir çevre tarafından dillendiriliyor..
Dinamik bir Siyasal yapı olan AK Parti de sular durgun değil..!!

“KARDEMİRSİZ BİR KARABÜK DÜŞÜNÜN..” YOLUNDA Kİ ÖNERİMİZ HAYLİ İLGİ GÖRMÜŞ/GÖRÜNÜYOR VE ANALİZLER
Dün “BOŞ BİR ZAMANINIZDA,KARDEMİRSİZ BİR KARABÜK’Ü DÜŞÜNÜN..” demiştik ve bu yazımız,göründüğü kadarı ile,büyük bir ilgi görmüş.
Bir dost sohbetinde konuyu açtılar..
Kimileri “KARDEMİR’İN KARABÜK’E NE FAYDASI VAR..” diyerek “KARABÜK YOLUNA DEVAM EDER,HİÇBİR ETKİSİ OLMAZ,HİÇBİR ZARARI DOKUNMAZ..” gibi görüşler dile getirdi..
Kimileri “OLUR MU ÖYLE ŞEY.KARDEMİR’E ALLAH KORUSUN BİRŞEY OLSA,KAPISINA KİLİT VURULSA KARABÜK BİTER KARABÜK BATAR..” gibi görüşler dile getirdi.
KARABÜK’ÜN ÇOK ETKİN BİR SİYASETÇİSİ İSE..
“KARABÜK BÜYÜK DARBE ALIR.BİNLERCE İNSANIN BİR ANDA İŞSİZ KALDIĞINI DÜŞÜNÜN.KARABÜK BUNU KALDIRIP YENİ HEDEFLERE AÇILAMAZ…” şeklinde bir analiz yaptı.
“EVET KOCAELİ,SEKA KAĞIT FABRİKASI İLE ANILIRDI.AMA ORADA ADI SEKA’NIN ALTINDA KALAN YÜZLERCE FABRİKA,TESİS VARDI.KARABÜK’TE BU VAR MI..” dedi.
Biz o yazımızda da açıkça belirttik,öyle bir soruyu içimiz titreyerek,içimiz acıyarak yazmıştık ve “BÖYLE BİRŞEY OLMASI ÇOK ZOR..” diye belirtmiştik ve “BİR EKONOMİK FELAKET SONUCU YA OLURSA..” gibi yaklaşım getirmiştik.
Bu soruyu bize yakıştıramadığını yazanlar bile oldu..
Sorumuzun hayli ilgi gördüğü belli.

MİLLİ EĞİTİM BÜNYESİNDE YAŞANAN GELİŞMELER “BU BÜNYE ÇALIŞANLARININ..” ADETA BAŞINI DÖNDÜRDÜ..!!
Ülke MİLLİ EĞİTİMİ bünyesinde yaşananlar,BU BÜNYE İLE İLGİLİ hemen her çevrenin BAŞINI DÖNDÜRDÜ ve bir belirsizlik,bir son dakika gelişmesi beklenir oldu.
DERSHANELER KONUSU ÖYLE..
ROTASYON UYGULAMASI ÖYLE..
YENİ MÜDÜR ATAMALARI ÖYLE..
Yazıktır/günahtır..
MİLLİ EĞİTİM geleceğimiz,çocuklarımızın geleceğe hazırlandığı bir BÜYÜK CAMİA ve adeta DENEME TAHTASINA ÇEVRİLDİ bu büyük Kurum,dün öyle,bugün böyle,ya yarın nasıl olacak..?
Öğretmen arasında ROTASYON UYGULAMASI yapılacak denildi,ilgilerin listeleri açıklandı,çoğu insan gideceği yerler için hazırlık yaparken,KARARDAN VAZGEÇİLDİ..
BU NASIL BİR UYGULAMADIR ALLAHAŞKINA..?
Bu karardan etkilenen 13 binin üzerinde Öğretmene yazık değil mi..?
Hemen hepsi de YENİ YERİNİ MERAK EDİYORDU..

16.08. TARİHİNDE KARABÜK İLİ ÇEVRE HİZMETLERİ BİRLİĞİ (KARÇEV’İN) 8 YILI DOLUYOR VE SIFIR İCRAAT DURUMU.!!
Karabük’e KATI ATIK BERTARAF Tesisi yapmak üzere 16.08.2006 Tarihinde KURULUŞU RESMİYET kazanan KARABÜK İLİ ÇEVRE HİZMET BİRLİĞİ,yani kısa adı KARÇEV olan Kuruluş RESMİ GAZETE DE yayınlanıyor.
YANİ 8 YILINI TAMAMLAMIŞ KARÇEV..!!
Bu 8 yıl içinde,Dönemin Karabük Valileri KARÇEV Başkanlığı yapmış,Belediye Başkanları Yönetiminde bulunmuş ve BU 8 KOSKOCA yıl boşuna harcanmış.
HARCANAN YALNIZCA ZAMAN DEĞİL.
BÜYÜK SAYILACAK PARALARDA HEBA EDİLMİŞ..
8 Yaşını doldurmuş olan KARÇEV ne yazık ki KATI ATIK BERTARAF Tesisi yaptıramayınca DÜZENLİDEPOLAMA sistemine geçilir ÇÖPLER denetime alınamayınca SAFRANBOLU ÇÖPLÜĞÜ SIK/SIK YANIYOR.
DÜNYA MİRAS KENTİ YA,YANAN ÇÖPLÜK YAKIŞIYOR..!!
KARABÜK’ÜN GÜNLÜK 150/160 TON ÇÖPÜNÜ GÖTÜRÜYOR ASİT KÖYÜ sakinlerinin tepesine/tepesine döküyor,isteyen bir zahmet gitsin ASİT KÖYÜNDE bir SAĞLIK TARAMASI yapsın,bakın neler çıkıyor..!!
AK PARTİ BU İŞE SESİNİ ÇIKARTAMAZ,NEDENİ BELLİ..!!
MHP BU İŞE SESİNİ ÇIKARTAMAZ,NEDENİ BELLİ..!!
CHP BU KONUDA ÇOK ÇABA GÖSTERDİ,ŞİMDİ SESSİZ..!!
Öte ki PARTİLERİN DE pek umurlarında değil bu iş..!!

8 kişi görüş bildirdi

  1. Anonim

    Ahmet abi bu adamların hiçbiriyle de chp seçim alamaz. Bırak bu adamları. Başta Mustafa bu adamlardan olmaz bu iş. Senin niye aday olmadığını bilmemki. O zaman 1 milletvekili kesin derdim. Herkesin senin için canla başla çalışacağını biliyosun.

  2. AK PARTİLİ

    AK PARTİ MİLLETVEKİLİ LİSTESİ MEHMET CEYLAN-PROF.DR.BURHANETTİN UYSAL ŞEKLİNDE OLURSA PARTİ KARABÜKTE REKOR OYLA 2-0 YAPAR.YOKSA 1-1 SONUCUNU BİLE MUMLA ARARIZ

  3. KARDEMİR

    osman kılavuz dan sonra kardemir de ereğli kökenliler tam yetkiyke göreve getirildiler.
    fadıl demirel in kendine göre kadro kurmasına müsade edildi.
    bir anda (lafla) kardemiri uçurdular…
    3 milyon tonluk bir üretimi, filyos limanını yapmış ve üretime geçmiş gibi ballandıra ballandıra anlattılar…
    yönetim kurulu üyeleri dahil bir çok insan bu mümkün değil demedi
    bu arada kardemir de bir çok müdürlük ihtas ettiler
    haddehaneler müdürlüğü 3-4 tane müdürlüğe ayrıldı bir de mevcut müdürü de baş müdür yaptılar…
    2 cins malzemenin müdürü var… bu kısımda yatırımlar hangi firmalara verildi? bu firmalar nere kökenli?
    bu yatırımlar açıklanan tarihte neden bitmedi? bunun sorumlusu ve sorumluluları kimler acaba?
    bundan dolayı kardemir ne kadar zarara uğradı? 5 nolu yüksek fırın yatırımın tarihinde bitmemesinden ve verim alınamamasından dolayı kardemirin ne kadar zararı var acaba?
    şimdi kardemiri yönetenler 2 milyon 200 bin tonun üzerinde üretim yapamayız buna lojistik müsait değil diyorlar
    karabük te son 5 yılda lojistik açısından ne değişti acaba? 3 milyon tona ulaştık diyenler bunu da açıklamalı… bu arada yeni atanan müdür kardeşimiz ökkeşinde katıldığı bağlarında bahçelerinde yaptıkları mangal partileriyle kutlamalarına devam ediyorlar
    88 trilyon zarar kimin umurunda? ve bu arkadaşların ne kadar maaş aldığını bilmek mümkün değil.. çünkü söylenenler dudak uçuklatıcı rakamlar..
    hadi hayırlısı bakalım….

  4. bitmiş adamlamı

    siyaseten bitmiş mehmet ceylanlamı seçimi alacaksınız akp erken seçim olsa bile 1 tane vekil çıkaramayacak 1 tane chp 1 tane mhp bu kez kesin görünüyor köşeyi dönen ihale alan adamlarmı akp yi kurtaracaksınız

  5. ortakadraj

    ÇİNNNNNNNNN MİNNNNNNN HİKAYEEEEE KADROLAR ŞAHANEEEEEEE. Uğur Bey lütfen allah aşkına peygamber aşkına madem sırat köprüsündeyiz o zaman tepeden başlayın tasarrufa daralmaya görelimmmm iyi niyetinizii. Bu iş geyik geyik muhabbetlerle lafla dönmez madem iki dönemdir zarar var fabrika batma noktasında o yüzden zam veremedik diyosunuz biz mühendislere o zaman MÜDÜRLÜKLERİ DARALTINNNN MÜDÜR MAAŞLARINI EN AZ 2 sene sıfır zamla geçinnnnn zaten 12 15 milyar netlerle korkunç hakkaniyetsiz denge var.madem sosyal demokratız madem çalışma barışı madem en değerli varlığımız çalışanlar madem Kardemir bir aile mademm liyakattttt en önemli barometremiz gösterinnnnnnnnnn uygulamalarla lütfennnn.

    Madem kardemir batma noktasında neden bi tane MÜDÜR GÖREVDEN ALINMIYOR NEDENNNNNNN BAŞMÜDÜRLER SUÇLU DEĞİL nedennn neden. PERFORMANSSSSSSSSSSSSSSSS KRİTERLERİİİİ sadece biz mühendisleremi varrrrrrrrrrrrrrrrr hiç günahımız olmadığı ve gece gündüz fabrikaya geldiğimiz haldeeeee mesela HAVA BİNBEŞYÜZ ENDÜSTRİ MÜDÜRÜ kadar değerimiz yok mühendislerinin tamamının ederi

  6. Gonyalı

    Sayın Gölbek,

    Daha önce Konyalı haberleriyle ilgili değişik haberler ve yorumlar yazılmıştı. Bu konu önceki rektör Sn.Uysal’ın aday olamamasıyla unutulmuştu. Bu konuyu lütfen görmezden gelmeyin. Şu anda üniversitede ciddi derecede bir Konyalı hakimiyeti söz konusu. Bundan rahatsızlığınız nedir diye sorabilirsiniz. Üniversiteler bilim yuvalarıdır. Buralarda memleketçilik değil, liyakat esas alınmalıdır. Lütfen bu şehrin duayen gazetecilerinden birisi olarak bazı konuları araştırmanızı rica ediyorum. Şu anda Üniversiteemizde önceki rektör bey ve şu anki rektör bey haricinde kaç tane Konyalı bölüm başkanı var? Kaç tane fakültenin dekanı Konyalı? Son yıllarda alınan akademisyen kadrosundaki öğretim üyelerinden kaç tanesi Konyalı? Allah aşkına rektör beye bir sorun. Cevap vermiyorsa bilgi edinme yasası kapsamında bir gazeteci olarak bir iki satır bir yazı yazın? Bu memleketin çocukları 81 tane vilayetin hangisinde bu denli kadrolaşabilmişler. Ayıp değilmi bu. Ben bu rakamları az çok biliyorum. Sizde öğrenin rica ediyorum.

  7. mühendisler

    yorumları cok begendik eger kardemirde sıkıntı varsa müdürlük sayıları neden düşürülmüyor haddenede 4 tane yüksek fırında 4 tane diyer kısımlarda keza öyle ahmet bey sizin yönetimle aranız ve diyologunuz fevkalede iyi madem kriz var neden sayıları düşürmüyorlar artık sesimiz yüksek perdeden cıkacak…? bıktık artık ..lütfen bu sesimize kulak verin

  8. malazgirt

    kriz mühendise,memura,başmühendise var. Müdüre ve sözleşmelilere yok.çalışın siz,gelin gece gündüz, müdüre prim yaptırın,müdürünüz sizin sayenizde rahat etsin,cukkayı doldursun.Müdür tetikçilik yapsın, işine gelmeyene hatta kendine rakip gördüğüne performans notunu düşük versin,ondan sonra akşama kadar borsa başından ayrılmayan sözleşmeli komşusunu çalıştırsın.Müdür senin tavsiyeni, projeni dinlemesin, genel müdüre ve onun peşinde getirdiklerine biat etsin,haklısınız efendim desin, çok yaşa padişahım desin. Koltuğa poposu bir şekilde temas etmeye devam etsin.Gidip senin için bir iyileştirme isteyemesin,çünkü koltuk riske girer. Senin yaptığın doğru işi kendi sahiplensin, yanlış-eksik bir iş olursa “ne yapalım bu mühendislerle bu kadar oluyor desin”.İşte kardemir. 2009 dan sonra fadıl demirelin müthiş yönetim becerisi !!! ile personel veriminin,iş barışının içine edilişinin, ispiyon,dedikodunun tavana vuruşunun,iş ahlakının dibe vuruşunun resmi. Kardemir freni patlamış kamyon gibi rampa aşağı gidiyor ve insanlar sadece seyrediyor. Çünkü bu kafalarla,bu yöneticilerle düzelmesi mümkün değil. Onlarca yatırım yaparsın, ama o yatırımları işletecek personeline yatırım yapmazsan, eşit davranmazsan o şirket içten içe çürür. yarın bir bakarsın elinde sadece sana şakşakçılık yapan işbilmez müdürlerin ve yandaşların kalmış. Onlarla idare edersin şirketi. yazık ki tablo bu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı

Yayın: 16.04.2024 13:12
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kaçak kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Hacılarobası köyü yakınlarında kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine düzenledikleri operasyonda 3 kişiyi suçüstü yakaladı.

Operasyonda el dedektörü, testere, çakı, bakır çubuk ve eldiven ele geçirildi.

Şüpheliler jandarmadaki ifadesinin ardından salıverildi.