Her Telden (6.Şubat.2019)

Her Telden (6.Şubat.2019)

Yayın: 05.02.2019 19:20 |Güncelleme: 06.02.2019 07:59
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI VE MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN RAFET VERGİLİ “BEN KENDİLERİNİ YALANCI OLMAKLA SUÇLUYORUM..”
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Sayın RAFET VERGİLİ,kendisine en ciddi rakip olarak gördüğü,AK Parti Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’A karşı eleştirilerinin dozunu gittikçe yükseltiyor..
Sayın RAFET VERGİLİ bu anlamda Sayın UYSAL’IN emekli maaşı durumundan,kendisine eleştiriler getirerek “BU ÇİFTE KAVRULMUŞ MAAŞ OLAYINI 2017 YILINDA KENDİSİ BİR ÖNERGE İLE TBMM’DEN ÇIKARTTI..” görüşlerini dile getiriyor..
Daha sonra da “BU YASA 2005 YILINDA ÇIKMIŞ,BEN ONDAN YARARLANIYORUM DİYEREK YALAN SÖYLÜYOR.BEN YALAN SÖYLÜYOR DİYORUM VE BENİ CUMHURİYET SAVCILIĞINA ŞİKAYET ETSİN,ORADA HESABIMI VEREYİM..” anlamında ifadeler kullanıyor.
Sayın VERGİLİ bu işi gittikçe tırmandıracak gibi görünüyor.
Bu arada,AK Parti içerisinde Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN,Belediye Başkan ADAY/ADAYI olmadan Belediye Başkan Adayı gösterilmesini de diline dolamış görünüyor Sayın RAFET VERGİLİ.
Adeta “DİĞER ADAY/ADAYLARININ HANGİ NOKTA DA YETERSİZ OLDUĞUNU KAMUOYU’NA AÇIKLAYIN BAKALIM.Sayın UYSAL’IN ATANMASINI VE BU ATANMANIN GEREKÇESİNİ KAMUOYU’DA ÖĞRENSİN..” noktasına gelecek ifadeler kullanıyor..
Sayın RAFET VERGİLİ “VİTES YÜKSELTTİ..” eleştirileri gün geçtikçe artıyor..
Ayrıca da eleştirileri Kamuoyu gündeminde ses getiriyor..

AK PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PROF.DR.SAYIN BURHANETTİN UYSAL’IN, BELEDİYE-İŞ GENEL BAŞKANI’NA ÇOK HAKLI TEPKİSİ..
Geçtiğimiz hafta sonu,BELEDİYE-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın NİHAT YURDAKUL,Karabük’te imzalanan TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ Töreninde çıktı bir teşekkür konuşması yaptı.
Sayın NİHAT YURDAKUL o konuşmasında KARABÜK BELEDİYE İŞÇİLERİNE Sayın RAFET VERGİLİ’YE OY VERMELERİ için çağrı yaptı ve doğrusunu isterseniz,bu iş hiç mi hiç hoş kaçmadı,hoş kaçması da beklenemezdi elbet.
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Sayın BURHANETTİN UYSAL,çok haklı olarak BELEDİYE-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın NİHAT YURDAKUL’A ağır tepki gösterdi,çok ağır eleştirilerde bulundu.
Elbet,bu tepki ve eleştiriler Sayın BURHANETTİN UYSAL ile sınırlı kalmayacaktır ve sanıyoruz O konu AK Parti DORUKLARINDA DA YANKISINI bulacaktır..
Sayın NİHAT YURDAKUL çok ciddi bir yanlış yapmıştır..
Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL tepki göstermekte çok/çok haklıdır..
Olacak iş değil doğrusu..
Bir de, Sayın CAHİT KORKMAZ,AK Parti Safranbolu ADAY/ADAYIYDI..!!

SAYIN RAFET VERGİLİ “YÜZLERCE AİLEYE KUMANYA YARDIMI YAPIYORUZ..” SAYIN BURHANETTİN UYSAL “ HAYIR ÇARŞISI KURACAĞIZ…”
YEREL SEÇİMLER sırasında Belediye Başkan Adaylarının HAYIR YAPMAK ÜZERE sıraya girdiklerini görmek gerek,bu anlamda,örneğin Sayın RAFET VERGİLİ “YÜZLERCE AİLEYE KUMANYA YANRIMI YAPTIKLARINI..” söylüyor..
AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ise olayı “HAYIR ÇARŞISI KURACAĞIZ..” noktasına taşıyor ve bu çarşı kanalı ile sürekli HAYIR YAPILACAĞINI söylüyor.
Sayın RAFET VERGİLİ bu anlamda “KARABÜK ESNAFINA TEŞEKKÜR ETMEYİ DE İHMAL ETMEYEREK..” yapılan yardımların,esnaftan toplanan veya esnafın verdiği desteğin organize edilmesi ile İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ulaştırıldığını anlatıyor.
Galiba Sayın BURHANETTİN UYSAL’DA aynı yolu deneyecek,
Bu arada,özellikle SEÇİM DÖNEMLERİNDE ve GECE YARILARI DAĞITILAN MAKARNA,KÖMÜR veya çeşitli GIDA MADDELERİ hep yakınma konusu olmuştur.
SİYASİ PARTİLERİN BİR KANADI BU YOLLA OY DEVŞİRİYOR denilmiştir..
YAPILAN HAYIRLAR bu anlamda değil mutlaka..
Bu projeler daha kalıcı,daha kurumsal yürütülüyor..
KIZILAY KARABÜK ŞUBESİ DE,HAYIR BUTİĞİ KURDU biliyorsunuz..

BEŞBİNEVLER,ESKİ KADIN/DOĞUM VE ÇOCUK HASTANESİ YERİNE YAPILAN BİNA “YENİ BİR HASTANE OLSUN..” YOLUNDA Kİ TALEPLER VEEE..
Biliyorsunuz,BEŞBİNEVLER Bölgesinde KADIN DOĞUM ve ÇOCUK HASTANESİ vardı,yıktırıldı,yerine,şimdi DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ için bina yapılıyor/yaptırılıyor..
DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BAYIR MAHALLEYE SÖZ VERİLMİŞTİ.
Neyse ;
Şimdi BEŞBİNEVLER  VE CİVARI SAKİNLERİ yapılan ve inşaatları belirli aşamaya gelmiş o binanın YENİ BİR HASTANE,YENİ BİR DEVLET HASTANESİ olmasını istiyorlar..
HAKLILAR,ONBİNLERCE KİŞİNİN ŞİDDETLE HASTANE İHTİYACI VAR.
Bize bu konuda sürekli yazılar/yorumlar geliyor..
SİYASİ İKTİDAR böyle bir yola gider mi,yapılan bina uygun mu..?
Biz,böyle bir talebi KAMUOYU’NA DUYURUYOR,PAYLAŞIYORUZ..

SAFRANBOLU’DA BELEDİYE BAŞKANLIĞI YARIŞI “SAYIN ELİF KÖSE İLE SAYIN ALİ KAYA ARASINDA GEÇİYOR VE BİRİSİ ÇOK AZ OY İLE SEÇİLİR..”
Safranbolu ile sürekli iletişim halindeyiz ve herkesin ortak kanaati “BURADA SEÇİM MİMAR SAYIN ELİF KÖSE İLE SAYIN ALİ KAYA ARASINDA GEÇER..” şeklinde..
Bu arada AK Parti içerisinde ki kırılmalar/dökülmeler/örselenmeler nedeni ile Sayın ELİF KÖSE’NİN birkaç adım daha önde olduğuna işaret edenler var elbet ve buna işaret edenler “ELİF HANIMA AK PARTİ İÇERİSİNDEN DE CİDDİ BİR OY AKIŞI OLACAKTIR..” falan diyorlar..
Bu arada,görünen O ki,CHP Adayı Mimar Sayın ELİF KÖSE,İYİ Parti sempatizanlarından da çok önemli oy alacak gibi görünüyor ve bu anlamda “İYİ PARTİ OYLARINI BİR YERLERE PAZARLAMA ÇABALARI BOŞUNA..” gibi bir yaklaşım gösterenlere de rastlamak mümkün elbet..
SAFRANBOLU’DA çok sıkı bir Seçim yarışı olacak gibi görünüyor..
Sayın ELİF KÖSE ile Sayın ALİ KAYA arasında bir yarıştan söz ediliyor..
Hatta,”BU YARIŞ SONUCU FOTO FİNİŞLE BİLE TESPİTE GİDEBİLİR..” diyenler var.

AK PARTİ KANADINDAN GELEN “BELEDİYECİLİK GÖNÜL İŞİDİR..” SLOGANINA CHP KANADINDAN “SAFRANBOLU VE YENİCE’DE NE OLDU..?”
Dün Cadde üzerinde tur atarken AK Parti’den gelen “BELEDİYECİLİK GÖNÜL İŞİDİR..” yolunda ki slogana takılan bir CHP’Lİ Kardeşim ile ayak üzeri sohbet ettik.
“AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİN GÖNÜL İŞİ OLDUĞUNU SÖYLÜYOR..” dedi.
Daha sonra da “PEKİ AK PARTİ SAFRANBOLU’DA ve YENİCE’DE,KENDİ BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BU YÜZDEN Mİ TERS DÜŞTÜ VE YAŞANANLAR O YÜZDEN Mİ YAŞANDI..?” dedi.
Bilindiği gibi Safranbolu Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY,AK Parti Belediye Başkanı olarak görev yaparken,PARTİ KARARI ile bu görevinden alındı ve yerine KAYYUM BELEDİYE BAŞKANI atandı..
Yine bilindiği gibi Yenice Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI,Parti içerisinde Milletvekili ile tartışma yaşadı ve AK Partiden ihraç edildi,şimdi Sayın ZEKİ ÇAYLI ,MHP YENİCE Belediye Başkan Adayı.
“BUNLAR GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPAMADI MI..?” dedi o Kardeş.
Daha sonra da “BELEDİYE BAŞKAN ADAY/ADAYI OLARAK BAŞVURU YAPAN,TEMAYÜL YOKLAMASINA GİREN O KADAR İSİM GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPAMAYACAKLARI İÇİN Mİ, ADAY YAPILMADI,ADAY/ADAYI BAŞVURUSU YAPMAYAN İSİMLER,ADAY YAPILDI..” falan dedi..
“AK PARTİ GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ SLOGANINA SARILMIŞ..” dedi.
CHP Çok iddialı biçimde seçime hazırlanıyormuş,bunları söyledi.

İYİ PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE KARABÜK ESKİ BELEDİYE BAŞKANLARINDAN SAYIN DURSUN ALTIPARMAK “ BEN HAZIRIM..”
İYİ Parti Karabük Belediye Başkan Adayı ve Karabük Eski Belediye Başkanlarından Sayın DURSUN ALTIPARMAK seçim çalışmalarına başladı ve “BEN GÖREVE HAZIRIM..” mesajını veriyor.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK Karabük’te ŞEHİRİÇİ TRAFİK sıkışıklığına ilişkin olarak “VEREM SAVAŞ DİSPANSERİNİN OLDUĞU YERDEN BİR YOL AÇILARAK,ZONGULDAK CADDESİ’NE ULAŞMANIN..” Şehiriçi trafiği rahatlatacağına işaret ediyor.
Bilindiği gibi Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN Kulüp Başkanlığı döneminde KARABÜKSPOR bir İlçe Takımı olarak TÜRKİYE BİRİNCİ LİĞİ’NE yükselmişti ve Karabük Belediye Başkanlığı’na seçilirse ÖNCELİKLERİ ARASINDA KARABÜKSPOR ve KARABÜK’TE SPOR olacağına vurgu yapıyor.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK,Karabük’te CHP-İYİ Parti SEÇİM İŞBİRLİĞİ veya İTTİFAKI noktasında çok ciddi gayret sarfetti,bunu yaparken de hiçbir nokta da “BEN ADAY OLAYIM,İTTİFAK ÖYLE YAPILSIN..” anlayışı içerisinde olmadı..
Sayın DURMUŞ YALÇIN’IN,iyi Parti Belediye Başkan Adaylığı için çabaladı olmadı,CHP İl Esi Başkanlarından Sayın İSMAİL YILMAZ’IN İYİ Parti Adayı olması ve SEÇİM İŞBİRLİĞİ için çabaladı olmadı,sonunda İYİ Parti Genel Merkezi kendisini Aday olarak göstermek zorunluluğu hissetti.
Sayın DURSUN ALTIPARMAK,ne sonuç alacak bilmek hayli zor..
Ancak,görünen O ki,TABANDA OLACAK BİR İTTİFAKA büyük güven duyuyor ve TAVANDA YAPILAMAMIŞ olan CHP-İYİ Parti işbirliğinin tabanda olabileceğine inanıyor..
O YÖNDE CİDDİ SİNYALLER DE GELMİYOR DEĞİL HANİ..!!

BREZİLYA’DA “BARAJ ÇÖKTÜ,YÜZDEN FAZLA İNSAN ÖLDÜ..” VE O NOKTA DA DEMİR CEVHERİ ÜRETİMİ DURUNCA,DEMİR PİYASALARI UÇTU..
Dünya ne kadar küçük yarabbi,BREZİLYA ÜLKESİNDE bir baraj çöktü,o baraj normal su barajı değil elbet,DEMİR CEVHERİ ÜRETİMİ yapılan bir alandan çıkan çamurların biriktirildiği bir barajmış orası.
BU ÇAMUR BARAJI ÇÖKTÜ VE YÜZLERCE İNSAN ÖLDÜ..
Diyeceksiniz ki,ALLAH MEKANLARINI CENNET ETSİN,ÜLKEMİZLE NE İLGİSİ VAR,işte olayın en ciddi yanı burası,bu barajın çökmesi ile DEMİR CEVHERİ ÜRETİMİ durduruldu ve DÜNYA DEMİR CEVHERİ fiyatları birden yükselmeye başladı.
ÜLKEMİZDE DE,DEMİR/ÇELİK FİYATLARI TIRMANIŞA GEÇTİ..
DEMİR FİYATLARINDA CİDDİ YÜKSELMELER GÖRÜLÜYOR,BAŞLADI..
Dün DEMİR/ÇELİK ÜRETİCİSİ Bazı ilgililerle görüştük,DEMİR TÜCCARI bazı dostlarımızla görüştük ve “FİYATLAR O KAZA NEDENİ İLE TIRMANIŞA GEÇTİ.YÜKSELMEYE BAŞLADI..” gibi bilgiler verdiler..
Bunları söylerken “BU BARAJIN YENİDEN YAPILMASINA KADAR,YENİDEN CEVHER ÜRETİMİNİN BAŞLAMASINA KADAR FİYAT İSTİKRARSIZLIĞI SÜRER,YÜKSELME DEVAM EDER..” falan gibi bilgiler verdiler..
BREZİLYA’DA KAZA YAŞANIYOR,ÜLKEMİZDE FİYATLAR YÜKSELİYOR..

DAHA ÖNCE “MARZİNÇ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNDE,BİR SÜRE ERDEMİR BÜNYESİNDE BULUNAN..” KARDEMİR YENİ GENEL MÜDÜRÜ..
Daha önceleri MARZİNÇ Genel Müdürlüğü ve ERDEMİR Fabrikalarında görev yapan ve İTÜ Mezunu olduğu açıklanan Sayın HÜSEYİN SOYKAN geçtiğimiz pazartesi günü yapılan KARDEMİR Yönetim Kurulu Toplantısında GENEL MÜDÜRLÜK görevine getirildi.
Yapılan KARDEMİR Yönetim Kurulu Toplantısında 5 Yönetim Kurulu Üyesi’nin,Sayın HÜSEYİN SOYKAN’IN göreve öneriliş biçimine karşı oy kullandıkları ve bu nokta da Sayın SOYKAN’IN şahsına değil,uygulama noktasına karşı oy kullandıkları şeklinde haberler çıkmış bulunuyor.
Bu nokta da verilen bilgilere göre KARDEMİR Genel Müdürlüğü görevine getirilen Sayın HÜSEYİN SOYKAN’IN,daha önce MARZİNÇ GENEL MÜDÜRÜ olarak görev yaptığı ve MARZİNÇ Ekipmanlarının ve Fabrika Tesislerinin alınması döneminde bu görevde bulunduğu belirtiliyor.
Sayın HÜSEYİN SOYKAN’IN,ERDEMİR Fabrikaları bünyesinde ve ÇELİK İHRACATÇILARI DERNEĞİ bünyesinde de etkin görevlerde bulunduğuna da işaret edilen Doç.Dr.Sayın HÜSEYİN SOYKAN’IN görevine süratle başlayacağına da dikkat çekiliyor.
Bu arada KARDEMİR Esas İşletmeler Koordinatörlüğü görevine de Sayın HASAN AKBULUT’UN getirildiği açıklanırken,KARDEMİR Yönetim Kurulu’nun yeni bir yapılanma halinde olduğuna vurgu yapılıyor..
Sayın HÜSEYİN SOYKAN ve Sayın HASAN AKBULUT’A hayırlı/uğurlu olsun.
Piyasaların çok oynak olduğu bir dönemde görev üstlendiler..
Dileriz başarılı olacaklardır.

15 kişi görüş bildirdi

  1. Celik işci

    Bu gün yerel haber kanallarında cıkan haberlere göre sendikamız özel bir ögretim kurumu ile anlaşma imzalayıp üyelerine indirim saglanması konusunda uzlaşmış. Yarın bir gün iktidar degişir veya degişmez mevcut hükümet ile mevzu bahis egitim kurumu ters düşerse bu egitim kurumları yanlış hareketler icersine girerse acaba bu imzayı atanlar yargılanacakmı. Yoksa sendikasına güvenip cocuklarının geleceğini özel egitim kurumlarına teslim edenler ve cocuklarımı cezalandırılacak. Burası Türkiye olmaz dediğimiz her şey oluyor. Birilerinin boşalttığı yeri birilerimi dolduruyor acaba demekten kendimi alamıyorum. Sermayeder şu an hukümet yanlısı gözüksede yarınlar neyi getirir bilinmez.

  2. Anonim

    BAŞARILI OLURLAR AHMET BEY MERAK ETMEYİN 2018 YILI ÇOK KÂRLI GEÇDİ BU KÂR HEPİMİZE YETER YENİ YAPILANMA VAR DERKEN İŞÇILERİN KADRO YAPILANMASI VARMI Kİ MASANIN ÜSTÜNDE VEYA HALA TOZLU RAFLARDAMI DURUYOR İNSAN MERAK EDİYOR ÇÜNKÜ ARALIK AYI NIN SONUNDA VERİLECEKDİ 2018 DE ŞİRKET DE İŞÇİYE BİR ŞEY VERİLMİYECEKSE NE YAPILANMA BİTER NE DE ÇALIŞMA BİRİLERİ DE SADECE İZLER ONLARI HERKES BİLİYOR ZATEN AYIN 7 SİNDE GÖRECEZ AGALARI BEYLERİ

  3. Vatandaş

    Vergili maaş konusunda haklı.Devlette Çalışırken maaş alan,Devletten ikinci bir maaş alamaz.Özel sektörde ise, emekli iken çalışan 2.maaşı alabilir.Zira çalışma karşılığı sosyal güvenlik primini ödeyen ve emeğinin karşılığını veren özel sektör.Hem vekil olarak Bütçeden maaş al,hemde emekli sandığından emekli maaşı almak,milletin vergilerini yağmalamaktır.Bu devran böyle gitmez,bunlara aldıkları bu haksız paralar,zimmet çıkartılıp,borçları bitinceye kadar emekli maaşları bloke edilmeli…

  4. 5000 evler

    5000 evler bölgesinin ve karabükün olmazsa olmazdır hastene ama neden halen araştırma hastenesini büyütmeye çalışıyolar anlamış değiliz oraya aktaracağın parayla bu bölgeye devlet hastenesi yap. Zaten şirin evler hayli rahatlayacaktır neden karabüklülerin sesini dinlemiyorlar

  5. Anonim

    SAYIN DURSUN ALTIPARMAK 35 YAŞINDA BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE İLÇE İKEN İLK KEZ KARABÜKSOP KULÜP BAŞKANLIĞINDA YÖNETİMİ, KARDEMİR VE STK İLE BERABER KARABÜKSPOR’U ŞİMDİKİ SÜPER LİGE ÇIKARMIŞ BİR KİŞİ. KARABÜKSPORU O ZAMAN BELEDİYENİN TÜM İMKANLARINI HARCAYARAK (PERSONEL, ARAÇ GEREÇ) STADYUMUN MARATON TARAFINI VE DİĞER YERLERİNİ VE YAŞAR KAPTAN ANTREMAN SAHASI VB. TESİSLERİ YAPMASINDA YARDIMCI OLDU. İLK KEZ BELEDİYESPOR U KURDU VE İLK SENESİNDE 1.AMATÖRE ÇIKARDI. ŞİMDİ TECRÜBESİYLE KARABÜKSPORA KATKI SAĞLAYACAĞINDAN ŞEPHEM YOK. KARABÜKSPORU İLERİYE TAŞIYACAKSA DURSUN ALTIPARMAK TAŞIR. SAYGILAR,

  6. muhlis

    Bu iki aday da Cumhur İttifakına zarar vermeye başladı artık. Ben Cumhur ittifakına sonuna kadar destek veren birisi olarak bu durumdan rahatsızım.Her iki adayı da kendi partilerinin Genel Merkezine şikayette bulunacağım. Her iki adayında Cumhur İttifakının ruhuna zarar vermeyecek seçim politikasıyla yola devam etmelerinin sağlanmasını isteyeceğim. Nacizane tavsiyem; bu ittifaka destek veren seçmenlere aynı şekilde her iki partinin genel merkezlerine şikayette bulunup iki adayında Cumhur İttifakına uygun şekilde hareket etmelerini isteyelim. Genel merkezler bu duruma kayıtsız kalmayacaklardır. Saygılar…

  7. Gündem Dışı

    Ahmet bey Necdet Aksoy parti kararı ile mi görevden alındı yoksa hakkındaki yolsuzluk iddiaları ile ilgili açığa alındı eğer parti kararıyla ise fetö terör örgütüne olan sempatisi yüzünden tepki almamak için parti tarafından el çektirildi bu konuya açıklık getirelim lütfen

  8. emekci

    vergili gerginlikten besleniyor. Bence ittifaka yakışır hareket etmeli.nihayetinde 1 defa belediye baskanı olacağım sonra bırakacağım diyen de o idi.saygılar

  9. KARABUK

    5000 EVLER RUMUZU İLE YAZAN ARKADAŞA KATILIYORUM 5000 EVLER ŞU ANDA 100 YIL VE KANYON KÖPRÜNÜN YAPILMASI İLE SAFRANBOLU EMEK MAHALLESİNİ DE KATARSAK EN AZ YETMİŞ BİN NÜFUS YOĞUNLUĞU İLE BURAYA BU HASTAHANENİN BİR AN ÖNCE YAPILMASI ŞART OLMUŞTUR. BUNUN İÇİNDE YENİ BİR BİNA YAPILMAKTADIR. BU BİNANIN HASTAHANEYE DÖNÜŞTÜRÜLMESİ MÜMKÜNDÜR.SİYASETÇİLERİMİZİN BUNLARI DİKKATE ALMASI GEREKİR.VEDE KARABÜK’ÜN SAĞLIK SORUNUNU ÇÖZECEK BİR HİZMETİN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR. ESKİ SGK BİNASINA ACİL SERVİS ÜNİTESİ ADI ALTINDA HİZMETE AÇILACAĞINI BURHANETTİN UYSAL BİLBOARDLARDA YAZDIRMIŞ İYİ OLUR ANCAK 5000 EVLER İÇİN YETERLİ DEĞİLDİR.BİR AN ÖNCE TAM TEŞEKKÜLLÜ BİR HASTAHANE AÇILMALIDIR.

  10. Gerçek

    Teşekkür ederiz sayın gölbek beşbinevler hastane konusunu dile getirdiğiniz için inşallah siyasiler halkın sesine kulak verirler fakülte en doğru 100.yıl bölgesine yapılmalıdır orası artık ünv mahallesi olmuştur başka yer kaldırmaz

  11. karabüklü

    5000 evlerden yazan arkadaşların belirttiği üzere Kanyon köprüyle safranbolu ile Birleşmiş durumdalar ve çok yakında olan safranbolu devlet hastahanesin den rahatça faydalanabilirler düşüncesindeyim.

  12. BALKABAĞI

    KARABÜK rumuzlu arkadaş, efsane döndü takipteyim. Rafet Vergili başkanımızı yedirmeyiz.

  13. 5000 evlere Valilik binası ve Belediye binası yapılsın barı...

    5000 evlere Valilik binası ve Belediye binası ve diğer kurum binaları şubeleri de açılsın, yapılsın barı… diğer mahaller köyler kirletilsin sonra kirletenden alınsın, sosyal proje diye, 5000 evlere Safranbolu kesimi de yararlanacak şekilde yapılıyor nasıl olsa…. kek kkkk çok
    Taleplerde haklılar planlama belkide ilerde oy hesaplaması bile yapıldı
    Hatta az bile talebi ilçe olmalı…

  14. VATANDAŞ

    ANNNOOOOOOOO BURHANETTİN SEÇİLİRSE 3 MAAŞMI ALACAK ASKERİ ÜCRETLİNİN CANI ÇIKMIŞ KİMİN UMURUNDA VER MEHTERİ BİRDE GELECEKTE İNSANLARIN SANKİ AŞA VE YARDIMA ÇOK İHTİYAÇ DUYACAKMIŞ YOKSULLUK ARTACAKMIŞ GİBİ SOSYAL YARDIM PROJELERİNİ ÖNE ÇIKARTIYOR BALIK YEMEYİ DEĞİL BALIK TUTMAYI ÖĞRETİN

  15. Acil

    Burhanettin bey teşekkür ederim Allah razı olsun acil konusundaki duyarlılığından dolayı beşbinevler de ikamet eden bir aile reyisi olarak sağol Varol

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keskinkılıç: “Karabük’te Değişim Rüzgârları Esecek”

Yayın: 29.03.2024 15:23
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Birlik Medya ekranlarına konuk oldu. Yerel seçimlere çok az kaldığını belirten Keskinkılıç, konuşmasında: “31 Mart akşamında Karabük’te değişim rüzgârları esecek. Karabük’te değişimin olması gerektiği konusunda halkın bir kanaati var.” dedi.

Ak Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya’nın performansını beğendiğini vurgulayan Keskinkılıç, Çetinkaya’nın projeleri ile diğer adaylardan ayrıştığını söyledi. Çetinkaya’nın adaylık süreci boyunca projelerini, bakanlıklar ile birlikte yürüttüğünü ve projelerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini istişare ettiklerini belirtti.

“Karabük bu kadar olur, ötesi olmaz

Keskinkılıç, “Karabük’te bir tarafta Karabük’ün gelişeceğine dair, bir tarafta ise Karabük bu kadar olur, ötesi olmaz diyen bir bakış açısı var. Bizden başka Karabük’ün değişeceğini düşünen olmadı. Çetinkaya’nın projelerini onaylamayan, yapılmaz diyen kişiler oldu. “Genç bir adam nasıl yapacak? “dediler. Daha sonra da yapılmaz diyen insanlar; “Demek ki yapılıyormuş.” dedi. Hatta “Ben daha kısa vakitte yaparım.”dediler. Özkan Çetinkaya enerji getirdi Karabük’e. Evet genç bir aday ve buna rağmen hiçbir seçimde olmayan bir şeyi başardı. Bakanlar geldi, Cumhurbaşkanımız geldi. Kendisini ve projelerini destekledi. Hiçbir seçimde bu kadar bakan gelip bir adayın arkasında durmamıştı. Biz yeni bir dönem başlattık ve kamuoyu da bunu görüyor. Hoşgörü başlattık. Üzmeden, dökmeden bir kampanyayı götürdüğümüzün kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı.

“Safranbolu’da olumsuz belediye imajı ile karşı karşıyayız”

AK Parti’nin yerel seçimlerde birlik içinde çalıştığını vurgulayan Keskinkılıç, “Ak Parti, bu seçimlere girerken mutabakatlar oluşturdu. Ak Parti’ye hiç oy vermemiş kesimlerle bir yol arkadaşlığı aradı. Herkes bu birlikteliğe destek veriyor şu anda. Safranbolu’da son 5 yılda Safranbolu’da belediye başkanımızın göstermiş olduğu performans hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Kendisi ortaya koyduğu taahhütleri gerçekleştiremeden dönem bitirdi. Biz şu anda, sosyal medya belediyeciliği ile mücadele ediyoruz. Tabakhane projesi dedi, yok. Halı saha, havuz dedi, yok. Projeler yapılmamış, olanlar da gitmiş. Bir algı oluşturmuş. ‘Sosyal belediyecilik yapıyorum.’ İki fotoğraf çekiyor, paylaşıyor. Fakat Safranbolu’nun ana problemleri çözülemiyor. Bir de sosyal medya belediyeciliğinden sonra ‘Tabela belediyeciliği’ başladı. Her yere tabela asmaya başlamış. Havuzun oraya bir tabela, ‘Yakında havuz yapılıyor.’ yazıyor. ‘Yakında Safranbolu’da.’ gibi tabelalar asılıyor. Film gibi. Safranbolu, Türkiye’nin en önemli markalarından bir tanesidir. Safranbolu dünya mirası ve bu şehirdeki belediye başkanı herkesi ilgilendirir. Olumsuz belediye imajı ile karşı karşıyayız. Mezarla, kitap fuarında kavgayla, kardeşiyle gündeme geliyoruz. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama turizmde reklamın kötüsü olmaz. Safranbolu’da aklıselim olan herkes şu anda bir birliktelik oluşturmuş durumda. Bu dönemde Safranbolu yeni bir vizyona yelken açacak.” ifadelerini kullandı. (Esra Oğuzkağan Özkan)