İhtiyaç Sahibi Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Verildi

İhtiyaç Sahibi Vatandaşa Tekerlekli Sandalye Verildi

Yayın: 01.04.2015 09:58
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Hayır Çarşısı ihtiyaç sahipleri ile buluşmaya devam ediyor.

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, beraberinde Hayır Çarşısı sorumlusu Zehra Korkmaz ile birlikte, geçirdiği trafik kazası sonucunda yürüyemeyen Öznur Çötür isimli bayana akülü sandalye hediye etti.

Sandalye tesliminde konuşan Başkan Aksoy; “Öncelikle Akü’lü sandalyelerin temininde büyük katkı sağlayan kardeşimize yaptığı bu hayırlı işten dolayı teşekkür ediyorum. Öznur kardeşimiz geçirdiği bir trafik kazası sonucunda böyle bir durumdadır. 2,5 yaşındaki evladı ile birlikte yaşam mücadelesi veriyor. Hayır çarşımızın yetkilileri hemen tespit ederek gerekli çalışmaları başlatmışlardır. Gerçekten çok iyi niyetli bir kızımız. Allah kendisine şifalar versin. Biz Safranbolu Belediyesi ve Hayır çarşısı olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz. Bu arada kardeşimize uygun çocuğunu da mağdur etmeyecek bir iş bulmaya da çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede kendisine bir de iş bulup kendi ayakları üzerinde durduğunu da göreceğiz. Ben yeniden hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyorum” dedi.

Akülü sandalyesine kavuşan Öznur Çötür ise, “ Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendileri ile ilk görüştüğüm andan itibaren ilgilerini yardımlarını esirgemediler. Hayır, çarşımızın sorumlusu Zehra hanımda beni hiç yalnız bırakmadı. Ne söylesem ne kadar teşekkür etsem anlatamam. Başkanımız başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da 19 kişi tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'da, aranan şahıslara yönelik operasyonda 19 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi, 15-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen “Mercek-6” operasyonunda 43 kişiyi yakaladı.

Bu kişilerden 19'u işlemlerinin ardından Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.