İki Ayrı Kazada: 1 Ölü, 1 Yaralı

İki Ayrı Kazada: 1 Ölü, 1 Yaralı

Yayın: 15.07.2015 10:25
Paylaş:
A+ A-

Karabük ve Safranbolu’da meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Safranbolu’da meydana gelen trafik kazasında Teravih namazına gitmekte olan Ömer Özdemir’e (74) Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada Yücel Alabaş (25) idaresindeki 78 SP 893 plakalı otomobil çarptı. Kazada durumu ağır alan Özdemir olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Özel MEDİKAR hastanesine kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan yaşlı adam daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Özdemir, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Karabük’te meydana gelen kazada ise Safranbolu’dan Karabük istikametine seyreden Diyetisyen Doktor Hilal Doğan (24) idaresindeki 78 BT 002 plakalı otomobil, Beşbinevler mahallesine dönen yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek üst geçit Köprüsü’nün duvarına çarptı. Çevredeki vatandaşların yardımı ile otomobilden çıkarılan Doğan, 112 ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan tedavi altına alındı.

Öte yandan, Diyetisyen Doktor Hilal Doğan’ın kısa bir süre önce Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başladığı öğrenildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ordu’nun ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 24.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

ORDU (AA) – Ordu'nun Ünye ve Fatsa ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi.

Ünye ilçesindeki ilk tören, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz'ün anıta çelenk sunduğu programda, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu.

Ünye Şehir Stadı'nda devam eden kutlamalarda da protokol üyeleri, öğrencileri ve halkı selamladı.

Türk milleti için bir dönüm noktası olan 23 Nisan'ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün geleceğin teminatı olarak gördüğü çocuklara armağan edildiğini belirten Tokgöz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu kutlu günü çocuklara armağan etmesi, yarınlarımızı emanet edeceğimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiği değeri, inancı ve güveni göstermektedir.” dedi.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu ve şiirlerin okunduğu programda, Ünye Acara Gürcü Dostluk Kültür Derneğince Gürcistan'dan davet edilen Gürcü çocuklardan oluşan ekip, Kafkas halk oyunları gösterisi sahneledi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verildiği törene, Kaymakam Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Gürcistan'ın Trabzon Başkonsolosu Nikoloz İashvili, diğer ilgililer ve öğrenciler katıldı.

Fatsa ilçesindeki tören ise ilçe stadında gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın büyük bir coşkuyla kutlandığını söyledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende öğrenciler çeşitli gösteriler sundu.

Törene, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar da katıldı.