İki Ayrı Trafik Kazasında 7 Yaralı

İki Ayrı Trafik Kazasında 7 Yaralı

Yayın: 04.05.2022 14:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
Karabük Öğlebeli kavşağında Necati Yılmaz idaresindeki 06 KG 543 plakalı otomobil ile karşıdan gelen Murat Emre Evgin idaresindeki 78 BD 567 plakalı otomobil çarpıştı.
Kazada yaralanan Evgin ile diğer otomobilde bulunan yaralı yolcu Ferdane Yılmaz, sağlık ekiplerince Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Karabük’te meydana gelen diğer kaza ise Şirinevler Mahallesi’nde gerçekleşti. Hasan Doğan Tesisleri istikametinden, hastane istikametine seyir halinde olan sürücü A.T. sevk ve idaresindeki 06 ENH 26 plakalı aracıyla hastane kavşağına geldiği esnada aracının sağ arka yan kısımları ile Şirinevler Cami istikametinden gelip İmam-Hatip Okulu istikametine seyir halinde olan sürücü G. Y. sevk ve idaresindeki 34 BBC 04 plakalı araç ile çarpıştı. Kaza sonucu 06 ENH 26 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 4 kişi ve 34 BBC 04 plakalı araçta yolcu olarak bulunan bir kişi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trendyol, 15 Nisan Dünya Sanat Günü’nü bağımsız sanatçılarla kutluyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Trendyol, 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nde dijital sanat platformu Trendyol Sanat aracılığıyla bağımsız sanatçıların eserlerine dikkati çekiyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, teknolojik yetkinliklerini kullanarak sanatı her kesime ulaştırmayı amaçlayan Trendyol, 15 Nisan Dünya Sanat Günü'nde bağımsız sanatçıların eserlerini ön plana çıkarıyor.

Kuruluşundan bu yana “dijital uçurumun hayatın her alanında kapatılması” hedefini benimseyen Trendyol tarafından 2021'de hayata geçirilen Trendyol Sanat, güzel sanatlar fakültelerinden mezun olan gençler ve sektöre yeni adım atan sanatçılar için kendilerini ifade edebilecekleri bir alan sunuyor.

Trendyol Sanat, Türkiye'nin dört bir yanındaki sanatseverlerle sanatçılar arasında dijital bir köprü kurarak, yeni yeteneklerin keşfedilmesine olanak sağlıyor.

Trendyol Sanat platformu, başta büyük şehirler olmak üzere Türkiye genelinde sanatseverler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Özellikle İstanbul, İzmir ve Ankara'daki kullanıcıların aktif olduğu gözlenirken, Antalya, Muğla, Siirt ve Giresun gibi farklı illerden de sanatseverler platformu kullanarak sanatsal eserlere erişim sağlıyor.

Bu yıl ocak ayından itibaren dijital baskılar platformda en çok tercih edilen kategori olurken, resim kategorisi de ikinci sırada yer alıyor.

150'den fazla sanatçının 1000'e yakın eserini barındıran platforma, Trendyol mobil uygulaması veya web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

Kullanıcılar, platformu kullanarak resim, baskı, gravür, fotoğraf, heykel, cam, seramik, illüstrasyon ve grafik gibi daha pek çok farklı disiplindeki sanat eserini inceleyerek satın alabiliyor. Trendyol, bu hizmeti “Hizmetlerim” bölümündeki Pozitif Etki logosu altında sunuyor.